2016. május 31., kedd

Bak oktoberi horoszkop

Bak oktoberi horoszkop

A nehézkes hónapok után, végre megkönnyebbülhet, átadhatja magát a pihenésnek. A Bak életében az október hónap igencsak a munkáról szól, ugyanakkor egészségileg, sőt, magánéletében is komoly megpróbáltatásokkal kell szembe néznie, ha nem figyel eléggé oda magára. A munkahelyeden sikereket könyvelhetsz el, akár előléptetésre is van esély. Számodra fontos az elismerés és a megbecsülés, bár nem vágysz mindenáron vezető szerepre. A Bak -férfit a Szaturnusz irányítja, mely a kötelességteljesítésére ügyel.


Bak -szerető addig nem hagyja abba a szeretkezést, amíg mindkettőtök vágya ki nem elégült. Ami még jobban feltüzeli: Nem szereti, ha irányítják. Azt viszont azt igen, ha éreztetik vele, hogy jól csinál valamit. Bak A November egy harmonikus időszak vár önre, aminek előnyeit a karrierje építése terén is kamatoztathatja. A főnökei és a munkatársai is kedvesek, megértők lesznek önnel, így bátran megbeszélheti velük a szükséges dolgokat.


Ha Aszcendensed egy föld elemű jegyben (Bika, Szűz, Bak ) áll, a következő évben pont a megfelelő alapot kapod meg, hogy nagyszerű ötleteidet, amiket Jupiter és Merkúr adnak neke tettekre tudd váltani. Csak készen kell állno hogy felhasználd a szükséges időt, amire szükség van ahhoz, hogy valami igazán jót alkossál. Vízöntő k Novemberben a Merkúr planéta hatásának köszönhetően a Vízöntő jegy szül.


Bak oktoberi horoszkop

Halak l Ebben a hónapban a Halak csillagjegy szülöttei végre learathatják a kem. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Egy új szerelem nem kecsegtet túl sok reménnyel, és ha házassági tervei volnának, azt is jobb kicsit későbbre halasztani. A szerelem házában tranzitáló Uránusz sajnos most nem segít ezen a téren.


Halak l Szeptember folyamán a Vénusz planéta erős hatásának köszönhetően, a Hal. Az október, az ősz változékony természetét magában hordozva számos jegy szülötteinek tartogat éppúgy pozitív, mint negatív változásokat, hol álmatlan éjszakákat, hol bensőséges együttléteket egyaránt. Bemutatkozás MindenEgybenBlog. Mindenegyben blog, mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere. Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.


Akkor olvass tovább, jönnek a havi horoszkópok! Egy szexterapeuta szerint ezek az okok állhatnak a mögött, hogy valaki megcsalja a párját. Egy megcsalás mindig nagyon fájdalmas dolog, főleg akkor, ha úgy jön, mint derült égből a villámcsapás – ilyenkor az ember azért nem azt szokta kutatni, hogy vajon mi játszódhatott le a másik fejében, mi vezetett el odáig, hogy így döntött, pedig szexterapeuták szerint elég.


Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján! Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? A Bak nő évről-évre szebb, nem igazán látszanak rajta az évek. A Bika az utcán találja meg, a Bak előző életéből hozta az igazit: októberi szerelmi horoszkóp minden jegynek Hiába jön a rossz idő, az október felkavarja az állóvizet a szerelemben a legtöbb jegy számára! FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes többi videó NEM S. Ha egyedülálló Bak vagy, októberben mindenképpen érdemes nyitottnak lenned barátaid meghívásaira, vagy részt venned társasági eseményeken.


Most ugyanis egy ilyen alkalommal összehoz a sors egy férfival, akiről hamar kiderülhet, nagyszerűen illik hozzád. Asztrológia „A sors ugyanis nem véletlenek sorozata,nem csapás, ami ellen küzdenünk kell. Egy remek időszak következik a karrieredben, ám egy teljesen másik területen, mint amelyben idáig dolgoztál.


Bak (december - január 20) A hét első napjaiban bizonyos fokú, kideríthetetlen eredetű nyugtalanságot tapasztalhat magában. Ez az állapot aztán szép fokozatosan, ahogy jött, úgy meg is szűnik. Egy időben el sem tudtam képzelni, hogy magas sarkú nélkül lépjek ki az utcára, most azonban csak a napjaim töredékében hordom ezeket a darabokat – és akkor is kizárólag a kényelmes változatokat vagyok hajlandó felvenni.


Bak oktoberi horoszkop

Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek!


Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések