2016. május 2., hétfő

Első randi után folytatás

Ne idealizáljunk senkit – különösen a partnerünket ne. Fontos, hogy senkit ne idealizáljunk, mielőtt alaposabban megismernénk. Míg Gábor már az első randi után tudta, hogy nem én vagyok álmai asszonya, nekem sokkal nehezebb volt elfogadni, hogy Gábor nem álmaim hercege, mivel tökéletes képet alkottam róla már jó előre. Nem titok, hogy az első randi meghatározó egy párkapcsolat szempontjából, hiszen ha itt nem jöttök be egymásnak, akkor soha nem lesz második randi , és nem lesz folytatás. Magyar férfiak és nők árulták el, miért nem akartak többé találkozni a másikkal.


Első randi után folytatás

Szeretlek Magyarország - szmo. Legyél magabiztos, de ne agresszív! Nagyon fontos, hogy legyen önbizalma és ez látsszon is. Ugyanakkor ne legyél agresszív. Például ne állj le vitatkozni a pincérrel és ezzel ne hozd kellemetlen helyzetbe randi partneredet.


Ha mindig van B-terve akkor nem érhetnek. Az interneten nyitott, életvidám nőként ír magáról, aki bátran ismerkedik, majd az első randin hideg zuhanyként éri a lelkes lovagot, hogy egy félénk, szürke egérke jelenik meg előtte. Ha a pasi ezek után mégis megcsókolja a nőt az este végén, kizárólag azért teszi, mert alaposan leitta magát, vagy csak szexet akar.


Ennek a randi helynek elég jó a megközelítése, gyalog néhány percre van a budapesti Nyugati pályaudvartól. Ha már túl vagytok az első randin, és szeretnétek kicsit kettesben kiélvezni ezt az indiános világot, választhattok a különtermek közül is, amelyek mindegyike egyedi stílusban fogad majd benneteket. Még az érettebb korosztálynál is előfordul, hogy az első randi után komolyabb dilemmát okoz, ki jelentkezzen először, mikor, és milyen tartalommal.


Mivel az sms lett az egyik legpraktikusabb és legelterjettebb formája a flörtnek, adunk egy kis segítséget azoknak, akik tanácstalanul. Háromféle első randi létezik: az első fajtánál már azonnal tudjuk, hogy nincs miről beszélgetni, a másodiknál mindenre kíváncsiak vagyunk a másikból (bár lehet, hogy nem csak beszélgetnénk), a harmadiknál pedig még kétesélyes a dolog: lehet, hogy a beszélgetésen múlik maj lesz-e második randi. Tele van az internet hamis tippekkel, tévhitekkel az első randi kapcsán, biztos vagyok benne te is beleakadtál ilyenekben. Azért hoztam létre ezt a cikket, hogy minden hamis adatot eloszlassak az első randi szabályairól, illetve hogy hasznos tanácsokat adjak mindenkinek, aki garantált sikert akar a kiszemelt lánynál! Ne áltassuk a másikat az első randi után ! Az első randi után mennyit érdemes várni a pasi üzenetére, és mi az, ami arra utal, hogy nem lesz komoly a folytatás ? Tegyük fel, hogy megismerkedtél egy sráccal néhány napja, és a hétvégén végre sor került az első randitokra is.


Első randi után folytatás

A 2első randi bőven hozta az előzetes várakozást és nagyon rövid idő alatt képes volt stabil nézőtábort kiépíteni és sokak kedvencévé válni, ezért a VIASAT3-at is működtető Sony Pictures Television Networks berendelte a sorozat második évadját. De ez még nem minden, a legkalandosabb étterem címet is elnyerte az Első Találkozás társkereső oldal válogatásában, ugyanis egy helyen négy varázslatos randi helyszínre is elrepíthet téged a pároddal. A felmérés során a válaszadó nők százaléka mondta azt, hogy az első randevú után ő az, aki dönt, lesz-e folytatás. A férfiaknak valamennyivel kevesebb, százaléka vélekedett úgy, hogy rajtuk áll, a második randi létre jön-e.


A VIASATelső saját gyártású sorozatáról elég bőven írtunk itt, szóval ezt most nem ismételném meg, csak annyit emelnék ki, hogy a sorozat-sorozatra még várnunk kell tőlük, hiszen a 2első randi inkább szappan lesz, napi széria, mégpedig egy argentin telenovella, a Ciega a Citas feldolgozása részben. Konkrétan melyek lennének azok a lépések, amelyek még nem zavaróak, tolakodóak és kb. A VIASATsaját gyártású, sok humorral és érzelemmel fűszerezett sorozata, a 2első randi második évada szeptember 30-án órakor tér vissza a nézőkhöz.


Első randi után folytatás

A harmadik randi nemcsak a mesebeli szám miatt bír különleges jelentőséggel. Sokak ezt tekintik a mindent eldöntő találkozásnak. Az esetek többségében ennyi idő valóban elég ahhoz, hogy valaki elhatározásra jusson. Az első alkalmon, azon a bizonyos randin sok minden áll vagy bukik.


Bár, ha igazán tetszel egy pasi nak, valószínűleg egy félresikerült mondat miatt nem dönt úgy, hogy végérvényesen törli a számodat a telefonjából, ha vonz alma még nem áll biztos lábakon, akár egyetlen mozdulaton is múlhat a dolog. Az első randi fontos és izgalmas, hiszen itt dől el mennyire vagytok szimpatikusak egymásnak, lesz-e egyáltalán folytatás. Néhány tipp, mellyel igyekszünk segíteni, hogy az első találkozás is kellemes szórakozás legyen.


Kapcsolatba szeretnél lépni partnereddel az első randi után. A legtöbb férfi azon gondolkodik, hogy mikor a legjobb. Annak, aki még sosem próbálkozott online ismerkedéssel, vagy társkereső irodában, első hallásra egy rémálomnak tűnhet az, hogy valakivel vak randira menjen. Leggyakrabban még a randi készségei sem valami kiforrottak a kezdő társkeresőknek, így nem csoda, hogy a vak randi gondolata is riasztó.


Tudom, hogy sok nő úgy gondolja, hogy a férfiakat könnyen el lehet üldözni, ha az első randi szexszel végződik. A magam részéről azonban úgy vagyok vele, hogy akit egy hasonló befejezés után nem keresnék, azt anélkül sem hívnám, mert egyszerűen a személyisége nem fogott meg annyira - de az alkalommal él az ember, ha teheti. Ha nem beszéltétek meg előre, akkor kénytelenek lesztek diskurzust folytatni róla, úgyhogy nem árt, ha van pár ötleted. Egy másik lány mesélte, hogy egyszer a fickó képes volt tételekre bontani a számlát, és az orra alá dugni, hogy „akkor összesen 7forintot kérek tőled”. Első randira virággal érkezni nagyon kockázatos dolog.


Ugye kitaláljátok a folytatást? Jó pont, ha eljátsszátok, hogy beszállnátok a költségekbe, de az első „kör” a miénk kell, hogy legyen. Miért van hogy az első 2-randi után egyszerűen eltűnik az egész kapcsolat? Arról van szó hogy éves srác vagyok,és akárkivel találkozok, a 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések