2016. szeptember 15., csütörtök

Csi miami helyszínelők 8 évad 20 rész

Csi miami helyszínelők 8 évad 20 rész

CSI : Miami helyszínelők 4. Hibabejelentést átalakítottam kicsit, észrevételek jöhetnek. CSI - Miami Helyszínelők Online Sorozat - dmdamedia. A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio H. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben.


CSI: Miami helyszínelők 8. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Calleigh és Wolf kimentenek egy éves fiút az égő házból. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. Miami egyik dokkjában holtan találnak egy rendőrt, aki ráadásul körzetén kívül tevékenykedett.


Majd kiderül, a mostani évad is csak részes volt, hogy legyen helye az NYC-22-nak, de a nézettsége közelébe sem ért a Miami helyszínelők számainak. Abból nem csináltam titkot sosem, hogy a CSI -sorozatok közül mindig is a Miami volt a kedvencem , Horatio-t nem lehet nem szeretni (de), mint ahogy a kék tenger, valamint a. Please try again later. Gil Grissom a Las Vegas-i elit helyszínelő csapat vezetője. Holly épp hogy kikerült az akadémiáról, s rögtön csatlakozik a csapathoz.


Jim Brass az egység vezetője és megpróbálja elijeszteni Gribbs-et a helyszínelők brigádjától. Catherine Willow - anya, egy kislánya van -szintén a csapat oszlopos tagja. A helyszínelős sorozatok atyja.


A miami helyszínelők az ő vezetésével és megérzéseire támaszkodva továbbra is a rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálják a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból és a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből. A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját.


Csi miami helyszínelők 8 évad 20 rész

Caine, egykori gyilkossági. Lángokban áll Miami külterülete. Alex és Eric az egyik tûztől biztonságos területen próbálja végezni a munkáját.


Ezen felül az ügyben egy prostituált is feltűnik a rendőr mellett, így a belső ellenőrzés is elkezd vizsgálódni. Ha valaki tudja légyszíves írja le, mert már régóta keresem. Speciális egységek derítik fel a virtuális bűnözők valódi identitását, de erről a világról mindeddig keveset tudtunk.


Valaki megtudná nekem mondani a CSI Miami helyszínelők VI. Ma este a Viasat3-on :05-kor lesz a Miami helyszínelők következő premier része. Az aktuális rész ismertetője :Mikor váratlanul eltûnik a bizonyíték egy bûntény helyszínérõl, a csapat abban reménykedik, hogy ha rekonstruálják a gyilkosságot, az segítségükre lesz, hogy rájöjjenek, hogyan tûnhetett el a bizonyíték. Tweet A sorozat helyszíne most jelenleg Miami , ahol néhanapján bizarr esetleg horrorisztikus, de azért akcióban is dús bűncselekményeket vizsgálnak a miami helyszínelők. Vajon elég nagy rajongó vagy?


Most bizonyíthatod rajongásod és tudásod: készítettünk Neked egy nagyon (de tényleg nagyon!) nehéz kvízt a bűnügyi sorozatainkkal kapcsolatban. Országos kulturális programmagazin - est. Las Vegas a bűn városa… A Lav Vegasi Rendőrség helyszínelő csapatának sok dolga van és előfordulnak elég bizarr esetek is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések