2016. szeptember 28., szerda

Internet megosztás lan kábellel

Internet megosztás lan kábellel

Sziasztok hogyan tudnám azt megoldani hogy a laptop(win ) re wifin érkező internetet használja és megossza lan on keresztül? Koliban 1fő eszközzel csatlakozhat netre, router wan portja nem lehet (mac címmel van szűrve) Vagyis ha csatlakozok lan kábellel a laptophoz akkor azon is működjön a. Adott egy laptoppal befogott internet (wifin keresztül), azt a befogott internetet kéne továbbosztani LAN kábellel egy wifis routerbe ami továbbosztja! Csatlakoztassa telefonját a másik eszközhöz USB- kábellel. Nyissa meg az eszköz Beállítások alkalmazását. Koppintson a Hálózat és internet Hotspot és internetmegosztás elemre.


Kapcsolja be az USB- megosztás lehetőséget. A HGW és a switch össze van kötve egy lan kábellel. Switchben igmp snooping be van kapcsolva. IPTV kb óráig megy, utána nincs kép. IP-t, de továbbra sincs kép.


Ha visszakapcsolom a HGWben a DHCP-t és átdugom a kábelt az egyik lan portjába a switchből akkor visszajön az IPTV. Alapfeltétel, hogy a tévének és a „másik” eszköznek ugyanazon a hálózaton kell „lógnia”. Megpróbáltam összekötni a laptopomat és a pc-met crossover kábellel.


Internet megosztás lan kábellel

A laptopon xp fut, a pcn win7. Minden rendben megy, a winfelismerte a laptopot, azonban amikor a laptopról rá akartam másolni a fájlokat a gépre, akkor kb fél perc után leáll utána nem tudok visszacsatlakozni, csak ha újraindítom a laptopot. Otthoni hálózat és internet megosztás Archívum I. Ebben a topicban is beindult a kezdő hsz bővítése, thx emitter.


Ha van valami jó leírásod amit érdemesnek találsz arra hogy bekerüljön , küld el nekem mailben (Batman) és megnézem én is. Internet kábel a router wan portjára, számítógép a lan portjára. A routert be kell állítani, hogy kapcsolódjon a netre és szórja a wifit, nem tudod elkerülni a kezelési utasítás elolvasását.


We can connect to the internet through ethernet cables though. Network Destination Netmask Gateway Interface. Vagy nincs is wifi kártyád és nem csak a beállítás miatt lógsz rajta, hanem kizárólag lan kábellel akarod használni a D100-ast? Az ethernet patch kábelt egyébként is csak a router beállításához adják. Ez egy tisztán wireless útválasztó!


Nem is emlékszem, hogy a kábelre NAT-olt volna egyáltalán. De ha kikapcsolom a wifit,és kábelen vinném át az adatokat,nem működik a megosztás ,nem enged be a gépekre. Látja a gépeket,de hálózati elérési hibával azonnal letilt.


Tudom, hogy a switch egy 2. Alapból a router osztja a netet, de az egyik router kábelt, ami a routerra csatlakozik, szeretném rákötni egy switch-re, hogy a switch segítségével még több eszközre. Kábelt a gépbe dugo automatikusan kap ip címet és megy a net. Kábelt a switchbe dugo onnan a gépbe, ugyanúgy kapni kell ip címet és menni kell a netnek.


Internet megosztás router nélkül(adsl) Van otthon két gép az egyiken az ubuntu van a másikon pedig xp, és szeretném megosztani a netet. Azt se tudom hogyan kezdjek hozá. Segitségeteket szeretném kéri!


Internet megosztás lan kábellel

Előre is köszi mindenkinek. A Windows hálózati problémáinak elhárítása. Ha nem tud e-mailt fogadni, böngészni az interneten vagy zenét közvetíteni, akkor valószínűleg nem csatlakozik a hálózathoz, és nem férhet hozzá az internethez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések