2016. szeptember 5., hétfő

Termoplasztikus fogsor

Forradalmian új technológia, a termoplasztikus fogsor ötvözése a fémlemezes kapcsos pótlással, ami az áttetsző rugalmas kapcsokkal esztétikus hatást a kombinálva a fémlemez minden pozitív biomechanikai tulajdonságával. A látható részekben a rugalmas áttetsző kapcsok észrevétlenek. A termoplasztikus protézisnél a kapcsok gyakorlatilag láthatatlanok, hiszen nedves környezetben a rugalmas kapocs egybeolvad az ínnyel, a kapocstartó fog kisebbnek tűnik, a kapocs még közelről sem látható. Ezzel szemben a hagyományos technikával készült protézisek fémkapcsai frontális szakaszon feltűnőek, jól láthatók.


Termoplasztikus fogsor

Ezek a fogművek jóval olcsóbbak, mint a fogpótlás egyéb formái, de azt is tudni kell, hogy a viselésük – különösen a megszokás időszakában – sokkal kényelmetlenebb, és időbe telik. A Mestermű Fogsor nem csak olyan hatást kelt, mintha visszakapná a fogait, hanem helyreállítja az arc arányait, megakadályozza az arc beesését és az alsó állkapocs előrecsúszását. Ez egy 1-ban természetes fiatalító megoldás, kellemetlen mellékhatások nélkül.


A közhiedelemmel ellentétben a műfogsor viselése nem csak az idős korosztályra jellemző. A teljes fogatlanság helyreállításának leggyakoribb módja. A műanyag fogsor előnyei és hátrányai Tisztelt Fogorvos Úr!


Nekem az lenne a kérdésem, hogy a flexibilis műanyag fogprotézis, milyen előnye és hátránya van? Valamint ha műanyag érzékeny vagyok, nem lesz problémám ezen protézissel? Ezen protézisre jár TB támogatás és mennyibe kerül? Fő profilunk a speciális, könnyített műfogsorok. Folyamatosan fejlesztünk és kutatunk, hogy a műfogsort viselő páciensek teljes életet tudjanak élni, visszanyerve régi mosolyukat.


A nálunk készülő rugalmas fogsor , valplast fogsorok kiemelkedő tapadással rendelkeznek és olyan élethűek, természetesek, hogy garantáltan senki sem veszi észre. Fémlemezes fogsor – az összekötő részek, szájpadlás fémből készülnek, az elhorgonyzás (stabilizálás) fémkapcsokkal, csúsztatórendszerekkel történik. A hagyományos akril (műanyag) fogsor , ami vastagabb, és drótkapcsokkal rögzül, 3. A rugalmas fogsorok, Valplast, Biotech, amelyekről ez a fejezet szól. Törhetetlensége lehetőséget ad a fogsor alkotóelemeinek (nyergek, kapcsok, összekötő ívek) vékonyítására és az alaplemez redukálására. A műfogsort nappal kell viselni folyamatosan, éjszaka csak kezdetben, ami a megszokási időt jelenti (ez lehet vagy hét).


Kérjük jelentkezzen be, hogy minél hamarabb megkezdhessük a munkát. Négy implantátumon elhorgonyzott stéges fogsor készítése. Ezeknek az ideiglenes koronáknak több funkciója van: a fogak védelme, a fogak szépsége. Végül, de nem utolsósorban szerepük diagnosztikai. Az ideiglenes koronák tájékoztatást nyújtanak a fogorvosi higiénikusoknak.


Engedje meg, hogy elmeséljek egy történetet Önnek. Egyik hétvégén a nagymama és a nagypapa alig várta, hogy pár hónapos unokájukkal játszhassanak és mosolyogjanak rá, aki, mikor visszamosolyog, öröm tölti el a szívüket. A mini implantátumok olyan esetben javasoltak, amikor még valamennyi csontkínálat van. Mintha visszakapná a saját fogait: kényelem a fogsorviselőknek Újfajta, rugalmas, termoplaszt fogsor a Denfo Fogsorcentrumban Nem tudja megszokni protézisét? A műíny a műfogakat tartó rész, rátámaszkodik a műfogak alatti állcsont-gerincre.


A szájpadlási rész pedig a szájpadlásra támaszkodik, növelve a fogsor stabilitását. De még egy fontos szerepe van: közismert tény, hogy a jó fogsor hozzátapad a szájpadláshoz, és sokszor még ragasztó sem kell. Rugalmas fogsor ami szép és pontos! Integral fog, vertex thermosens anyag). A FLEXITE thermoplasztikus fogmű, a két véglet, azaz az implantátum és a hagyományos fogsor között kínál lehetőséget.


A BioHPP egy polyetheretherketone bázisú termoplasztikus anyag, mely évtizedek óta sikeresen használt összetétel a sebészeti helyreállítások területén. Nagy stabilitási és rendkívüli polírozhatósági tulajdonságainak köszönhetően a BioHPP alkalmas csúcsminőségű fogpótlások előállítására. Viaszok, termoplasztikus anyagok Dr. Bukovinszky Katalin, Dr.


Termoplasztikus fogsor

Erős akaraterőre és kitartásra van szükség hozzá. A fogsor beilleszkedése a száj képletei közé 5-napig is eltarthat. A kivehető fogsor megszokása nem könnyű feladat.


Viselése ez idő alatt lehet rettentő furcsa és kellemetlen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések