2016. szeptember 22., csütörtök

Szívszorító szerelmes idézetek

Szívszorító szerelmes idézetek

Szerelmes idézetek és SMS-ek minden mennyiségben! Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül! Idézetek motiválnak életünk minden területén. Ebben a bejegyzésben vagy több igaz és szép szerelmi idézet gyűjteményét fogom bemutatni, mivel a szerelem az élet lényege.


A szeretet a szív érzése, amely az emberi kedvességet, az együttérzést és a szeretetet képviseli. Elmondaná mennyire szerete de nem találod a szavakat? Klasszikus és kortárs költőink alkotásai beszélnek helyette kifejezve mindazt, ami benned zajlik. Válaszd ki a szívedhez legközelebb állót, és küldd el a kedvesnek, vagy posztold ki a falára. Vagy újra fel akarod lobbantani a lángot a kapcsolatodban?


Fejezd ki magad mások szavaival. Szomorú, fájdalmas idézetek. Aki szeret, nemcsak boldogságot, de mérhetetlen sok szenvedést is átél. Ha hideg a szívünk, és nem szeretünk valakivel lenni, számoljuk az időt: múljon már el.


Szívszorító szerelmes idézetek

Csak ha szeretünk, akkor állítanánk meg az időt. Az egyetlen boldogság az életben szeretni, és szeretve lenni. A hatvanas évek szívszorító szerelmes dalai – íme a szegedmacafe.


Esténként, mikor álomra hajtom a fejem, Azt remélem, bárcsak itt lennél velem. De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem. Ezt az sms-t küld el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, vagy akit meg szeretnél kapni, aztán gondolkodj el azon, hogy te miért kaptad.


Szent Pál Apostol Szeretet. Szeretlek, mint élni szeretnek halandók, míg meg nem halnak. Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Gyönyörű szép gondolatok, érzések a szerelemről, vágyról, együttlétről, ragaszkodásról, szerelmünkhöz való hűségről. Boldogságról, szeretetről.


Ha fáj valami, de van ki felvidít, van ki elfeledtett veled minden sérelmet, az olyan mint a sugárkezelés, meghosszabbíthato de tudo hogy egyszer visszatér az az érzés, a fájdalom és előbb utóbb belehalsz. Nagyjából két perc sem kell, amint elindítod a filmet és már záporozni fognak a könnyeid (mi szóltunk!), de mégis nagyon érdemes megnézni ezt a szívszorító szerelmes filmet. Nézd meg a szerelmes idézeteket képekkel.


Tudta hogy minden negyedik gyilkosságnak a rosszra fordult szerelem az oka? Hullanak a házastársak, az udvarlók, a vetélytársak, a fanatikus rajongók, az elhagyott szeretők. Ez itt az Ön idézetének a helye. Küldjön be Ön is idézetet az oldalra! A szerelem az agyban lejátszódó kémiai reakció!


Nem te hiányzol,csak az akit láttam benned és az érzés,amit. További szerelmes SMSek. Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre , melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek, idézetek , sms-ek kerültek a szerelmeslevel. Küld el szeretteidnek az általunk összeválogatott szerelmes idézetek egyikét.


Szívszorító szerelmes idézetek

Minden ember szívét melegséggel és boldogsággal tölt el pár kedves szó, szerelmes idézet. Ha kedvenc szerelmes idézeted még nincs fenn oldalunkon, küldd el nekünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések