2016. szeptember 30., péntek

Miért van velem ha nem szeret

Miért van velem, ha nem szeret ? A párom másfél év után azt mondta, hogy ő már nem érzi a mi kapcsolatunkat. Tegnap előtt este mondta, azóta ugyanúgy együtt alszunk, kirándulunk csak nincs szex meg csók. Tudom, hogy szeret , de akkor miért nem kíván? Már éve vagyunk együtt van egy kislányunk is aki kilenc éves. Mióta meg usmertem igért füt fát velünk fog élni együtt éljük le az életünket de még semmi.


Van egy lánya aki éves és még mindig vele él meg a kislány annyával. Ha az érzéseink már nem olyan erősek, nem érdekel minket, hogy mi történik a másikkal. Hirtelen sokszor túlórázunk, találkozunk a barátnőinkkel vagy elfoglaljuk magunkat valami mással. Ha ez rendszeresen megtörténik, akkor nem árt, ha az illető úriember résen van , mert mire kettőt pislog, mi már lehet, hogy tovább is.


Ha valaki nem ugyanazt érzi, amit te érzel iránta, akkor az egyetlen dolog, amit tehetsz az az, ha megtanulod őt elengedni, mert mindaddig, amíg mellette vagy így ebben a formában, addig bele fogsz pusztulni minden egyes alkalommal abba, amikor kilépsz az ajtaján. Vagy amikor napok telnek majd el úgy, hogy ő nem hív fel, hiába várod. Ha nem szeret a barátnőm, akkor miért van velem ? Nem tudom, hogy mit érez.


Miért van velem ha nem szeret

Velem van , okés elvagyunk minden, de alig bújik oda, látom rajta azért azt a nézést hogy jelentek neki valamit, de mégsem hiszem el. Van pár olyan jel, amiből azonnal ki kell tudnod szűrni, hogy bizony nem egy egészséges párkapcsolatban élsz, és sajnos a párod nem szeret. Bármilyen nehéz is belátni, ha ezeket tapasztalo ne remélj túl sokat.


Persze, ha te annak ellenére is vele akarsz maradni, hogy tudo az érzéseid egyoldalúak, szíved joga. Legtöbb esetben tett - csak mi nem vettük, vagy nem akartuk észrevenni. Legtöbbjük csak akkor áll azonban elő ezzel, ha meggyőződött arról, hogy szerelme a férfi iránt valóban elmúlt.


Miért van velem ha nem szeret

Az előző kapcsolata rosszul sikerült, a volt szerelme elhagyta. Ez nekem rettenetesen rosszul esett. Azóta nincs olyan nap, hogy ne sírnék valami miatt, és nem tudom abbahagyni, ha együtt vagyunk, állandóan sírhatnékom van.


Ráadásul félelmembe némi ellenséges érzés is vegyülne, amiért engem mi a fenéért nem kíván szexuálisan, amikor szerelemmel szeret , hanem miért azt a másikat kívánja, hogy pukkadna meg ott, ahol van. Az a fiú, aki úgy bánik Vele mint egy könyvvel - hol levesz a polcról, hol meg visszarak a helyedre-, soha nem fog másképp viselkedni Veled. Persze ha ez Neked is rendben van , ámen. A másik problémám hogy kb hónapja nem mondja hogy szeret csak ha én mondom hogy szeretem akkor mondja hogy én is. Lehet hogy nem szeret csak megszokásból van velem ? Már csókolózás is csak akkor van ha szeretkezünk.


Már olyan mintha csak lakótársak vagy. A reakciót a baba válságának fényében kell nézni, nem magunkra venni, és nem aggódni azon, hogy többé már nem szeret. A hosszú távú kapcsolatot nem fogja befolyásolni. Ha továbbra is ott van az édesanyja neki, és amikor vele van , az minőségi idő, akkor minden rendben lesz, még ha nem is úgy, ahogy előtte. Na már most látjuk ezt, nem kellene megvárni, hogy történjen még valami, ami bántó és nehéz érzéseket szülne a későbbiekben.


Tehát lépni kellene, Lala, hogy vegye észre magát a párja. Ha ez nem történik meg, akkor azon kell elgondolkoznia, hogy miért is tűri el ezt Ön? Ha te is olyan férfi mellett vagy, aki nem a szavak embere, vagy akiből csak harapófogóval lehet kihúzni, miről mit gondol vagy hogyan érez, biztosan tucatnyi alkalommal kellett már válasz híján félretenned magadban a kérdést, szeret -e a párod vagy sem.


Miért van velem ha nem szeret

Akkor is nehéz lehet, persze, ha a párod mondja ugyan, hogy szeret , de te mégis bizonytalan vagy ebben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések