2017. május 29., hétfő

Auchan dunakeszi önkiszolgáló autómosó

Auchan dunakeszi önkiszolgáló autómosó

Dunakeszi felől a 305-ös és a 306-os Volán busszal. Az Emanuel kézi autómosó és állásos minősített EHRLE önkiszolgáló mosó a belvárosban a Kishegyesi úti TESCO közelében a MOL benzinkút mellett található a Segner téren 0-órás NON-STOP nyitva tartással. A állásos EHRLE önkiszolgáló autómosóban saját magunk moshatjuk le a gépkocsinkat akár néhány perc alatt.


Idén összesen áruházat szerelnek fel ilyen fizetési lehetőséggel. A Tescóban már van hasonló rendszer. FOAM JETWASH TM technológia. Budapest X, Maglódi út 17.


Amennyiben részletesebben érdeklődik az önkiszolgáló autómosó beruházás és az EHRLE technológia iránt, látogasson el díjmentes tájékoztató előadásunkra az EHRLE Akadémia keretében, és tudjon meg többet! CarWash CompactLine Moduláris önkiszolgáló autómosó rendszerek, 2-mosóálláshoz. A KVANT KFT - EHRLE Hungária speciális szakterülete az önkiszolgáló autómosók létesítésével kapcsolatos szaktanácsadás, az üzemeltetésre kiszemelt területek értékelése, specifikus ajánlatok összeállítása, gazdaságossági és megtérülési kalkulációk készítése, a berendezések szakszerű telepítése, műszaki.


MaxiWaxi EHRLE Önkiszolgáló autómosó berendezés A legmodernebb, kefe nélküli technológia, ozmózis szűrt vízzel, ápoló és fényező programmal, száradás segítő vegyszerrel! Autómosó kefe fa nyéllel, cm-es. Legyél csapatunk tagja! EHRLE DesignPro tetőszerkezetet, önkiszolgáló autómosó berendezéseinket, mobil, tisztító. Az autómosóban megtisztíthatjuk négykerekű barátunkat.


Az Auchan Magyarország Kft. Az idei év a jubileumok éve az Auchan Magyarországnál. Smoothie mixert érhetnek a. Ha tud további autómosó , autókozmetika címet Göd területén, akkor az oldal tetején található beküldőlinken jelezheti. Kámfor utcai NON-STOP kézi autómosó honlapján!


Tájékoztatjuk kedves meglévő és leendő Ügyfeleinket, hogy autómosónk két pályán, a hét minden napján 0-óráig üzemel! Ma voltunk ott vásárolni a Nike. Kijelentem, hogy Személyes adataimat a regisztráció során az adatkezelési tájékoztató ismeretében, önként adom meg, továbbá, kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat az AUCHAN Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság kezelje az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint.


Honlapunk további oldalain részletesebben is megismerhetik üzletsorunk kínálatát. Kereskedelmi parkunk részét képezik további szakáruházak is, mint a Jysk, a Decathlon, a Buy-Way strip mall, a Bauhaus, és a Norauto. Ezenkívül McDonald’s, Auchan benzinkút és Imo autómosó szolgálja vásárlóink kényelmét. Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát.


Auchan dunakeszi önkiszolgáló autómosó

Hiányzik valami az értékelésekből, esetleg más véleménnyel vagy? Lévén, hogy technológiánknak nincs szüksége bonyolult víztisztító és vízforgató rendszerre a mosót bárhova „telepíthetjük”, akár Cégének parkolójába is. Itt az EuroPark fedett garázsában már működött hasonló technológiával kézi autómosó.


Mamut I mélygarázsában már több mint éve működő kézi autómosót saját láncunkhoz csatlakoztatni, amely a Natur Wash Bubble fantázia nevet kapta. Akinek autója van, az rendszerint szeretné tisztán tartani. Ez viszont rendszeres mosással jár. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglakozó legjobb weboldalakat. Auchan , amelynek magyar üzleteiben jelenleg nem működnek automata kasszák.


Az üzletlánc azt írta a Napi. Az IMO-rendszert az évek során folyamatosan fejlesztettük és tökéletesítettük a mosási minőség maximalizálása érdekében. A korszerű szállítószalag-technológiának köszönhetően egy autót perc alatt mosunk le.


A BSS Oil benzinkút mellett található önkiszolgáló autómosó 0-órában várja az ügyfeleket az év minden napján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések