2017. május 29., hétfő

R67es út

Egyre hosszabb szakaszokon használhatják az autósok az új aszfaltot, az ideális időjárásnak köszönhetően jó ütemben halad az R67-es út építése. We have been receiving a large volume of requests from your network. To continue with your experience, please fill out the form below.


Bővebben a Sonline-on olvashatsz. Please try again later. Strabag AG és a Soltút Kft. This feature is not available right now. Látrányt és Kaposfüredet elkerülő utak közötti szakasz) épül, mely autóúttá fejleszthető.


Az R67-es út igazi csemegéje - talán már sokan. A fél kilométeren zenélő útként épülő R67-es öt települést kerül el új nyomvonalon, más szakaszain viszont a meglévő 67-es utat bővítik négysávos gyorsúttá. Mintegy két éve adtunk hírt arról, hogy zenélő szakaszt készít a kétszer kétsávosra bővülő 67-es főúton a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.


Republic együttes zenéjét játssza. Jó ütemben halad az R67-es út építése, amely lehetővé teszi, hogy kevesebb mint egy óra alatt elérjük a Balatont Kaposvár irányából – írja a Sonline. Több száz munkás dolgozik jelenleg is azon, hogy karnyújtásnyira kerüljön a Balaton Kaposvárról is. R67-es gyorsút építése, amely lehetővé teszi, hogy kevesebb, mint egy óra alatt elérjük a Balatont Kaposvárról.


A munkálatok jól haladnak, ezt Pántya. KRESZ-táblát vezetnek be. Az országosan is egyedülálló akusztikus útburkolatot szerdán tesztelték először, és többen ki is próbálhatták a muzsikáló szakaszt. Már le is tették az R67-es út alapkövét.


Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Iratkozz fel hírlevelünkre! Az új R67-es út Somogybabodnál egy próbaszakaszon már zenél. Halálos közúti baleset miatt lezárták az R67-es utat Somogybabodnál – tette közzé a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság péntek reggel a police. Már épül az R67-es út építése, ami által egy óra alatt elérhetővé válik a Balaton Kaposvárról.


Lieber Papa, wir nehmen leise Abschied von Dir. Deine Kinder Bine und Ela BÉLA PAPP 08. Du wirst immer in unseren Herzen sein. Az út , mint hangadó (fotó: MTI Varga György) A daloló új R67-es út Somogyaszaló, Mernye, Mernyeszentmiklós, Vadépuszta és Somogybabod településeket kerüli el, thermentesítve őket az átmenő forgalomtól.


Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy LENTI FERENCNÉ Panni néni volt tamási lakos éves. A 67-es út : már állnak a hídpillérek, még folynak a földmunkák Hatalmas logisztikát, félezer napi munkást, teherautót, hihetetlen mennyiségű köbméter megmozgatott földet igényel az épülő R67-es gyorsforgalmi. Hirdetés A Kaposvárt az M7-es autópályával összekötő gyorsút Somogyaszaló, Mernye, Mernyeszentmiklós, Vadépuszta és Somogybabod településeket új nyomvonalon kerüli el. November 22-én letették az első magyar gyorsút, a Balaton, azaz az M7-es és Kaposvár között épülő R67-es út alapkövét – adta hírül a Fonódó blog.


A kétszer kétsávos gyorsforgalmi út ugyan még nincs teljesen kész, csütörtökön csupán egy bejárást tartottak az egyik elkészült szakaszon, de elvileg augusztusra befejeződnek a munkálatok. Az elsőben már zajlanak a kivitelezési munkák a Kaposfüred és Látrány elkerülő közötti szakaszokon. A lőszermentesítés már lezárult, és megkezdődött a fakivágás, humuszolás is, a régészeti feltárások pedig a teljes szakaszon folyamatban vannak. Letették a Balaton (azaz az M7-es) és Kaposvár között épülő R67-es út alapkövét – írja a Fonódó blog. Szeptember 30-án kerül átadásra az R67-es gyorsforgalmi út egy újabb szakasza Somogybabod térségében.


Az átadást megelőzően, kedd délelőtt a katasztrófa felszámolásban érintett szervezetek együttműködési gyakorlat keretében gyakorolták egy esetleges közlekedési baleset hatékony felszámolását az érintett szakaszon – számolt be honlapján a Somogy Megyei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések