2017. május 25., csütörtök

Münsterlandi vizsla elado

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Small Munsterlander Hungary. This is a famous Hungarian small munsterlander kennel. Kis münsterlandi vizslák.


Münsterlandi vizsla elado

Szép küllemű, jó adottságokkal rendelkező, bevadászott szülőktől kis münsterlandi vizsla kiskutyák eladók! Oltott, chipes keverék kan elvihető. Cézár, éves ridgeback- vizsla keverék kan kutyus. Lovardában lakik, több kutyával van együtt napközben ,éjjel saját.


Az alomból még választható kan és szuka kölyök is. A szülök CAC, fajtagyőztes német és szerb származásúak (a képek közt az anyjukról található fénykép). A kan Szerb vérvonalból származik.


Német vizsla kiskutya eladó hetes, aktívan vadászó szülőktől. Kisfiú féldrótos, szép sötét barna, chippelve, oltva. Ez az ingyenes apróhirdetés oldal rengeteg kutyafajta hirdetésére ad lehetőséget, hogy segítse az eladó kiskutya gazdára találását. MINŐSÉGI FARAGOTT TRÓFEAALÁTÉTEK!


Fajtatiszta, törzskönyves kutyák, kiskutyák. Dám, gím, vaddisznó, muflon, őz trófealátétek nagy választékban és kedvező áron! Akciós Vadászkutya, új Vadászkutya, használt Vadászkutya, olcsó Vadászkutya, kínál Vadászkutya, cserél Vadászkutya. Ottó éves, német vizsla , kan.


Barátságos, mozgékony, nagy térigényű kutya. Gazdája gyógyíthatatlan beteg és már nem fog hozzá hazamenni. Nagy münsterlandi vizsla. Most jelenleg van, aki enni és inni ad neki reggel és este, de ennél Ottónak többre lenne szüksége.


Még most otthonában, egy kertes házban van, de ezt a házat el fogják adni. Crimson Sky Vizslas only breeds a few Vizsla litters each year. By only breeding Vizslas and a select number of litters we can give the puppies and their owners the attention they deserve. We only breed to quality Vizsla stud dogs, and dams. Apróhirdetések INGYEN, gyorsan, egyszerűen!


Hirdesd eladó termékei szolgáltatásaid a nextapro. A hirdetésfeladás egyszerű és gyors, az eladott termékek után nem kell jutalékot fizetni. A regisztrációval sem kell bajlódno hirdetésed feladáskor profilod automatikusan elkészül. Profilodban lehetőséged nyílik, hirdetéseid.


A vizslák különleges és előkelő helyet foglalnak el a vadászkutyák között. Azt tartják, hogy ha az összes többi vadászkutya valamilyen oknál fogva kipusztulna, a vizsla valamennyit képes lenne helyettesíteni. Vizsla nevelése, tanítása: esetükben sem szabad elfeledkezni a rendszeres és alapos kimozgatásról, és az sem válik kárukra, ha célzottan vadászkutyafajták képzésére specializálódott iskolába hordjuk őket. Fogadj örökbe egyet az alábbi kutyusok közül! Illatos útról kihozni, gyógyítani, szocializálni, ha örökbe adunk a gazdira váró kutyáink közül néhányat.


Osztrák vérvonalú, többszörös kiállítás győztes kan, szlovák vérvonalú szuka. Mindkét kutya rendelkezik képességvizsgával, rendszeresen vadásznak. A rövidszőrű németvizsla-állomány egészséges. A tenyésztési célnak megfelelően alakult, mindenes vadászkutyává.


Browse classifieds from Vizsla dog breeders. Vizsla puppies for sale in Pa, Indiana, New York, and Ohio. A Vizsla adores a great adventure and calls for walking on a daily basis.


These dogs need to be active in order to live happy and healthy lives.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések