2017. május 15., hétfő

Futóverseny 2019 szeptember

Futóverseny 2019 szeptember

Szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távokon. Wizz Air Budapest félmaratoni futóversenyt többek között a budai és a pesti alsó rakpartok, a Szabadság híd és az óbudai Árpád fejedelem útja szakaszos lezárásával. Előzd meg a Fogaskerekűt!


Futóverseny 2019 szeptember

Nagyerdei Terep Maraton! Esztergom, Bátori Schulcz Bódog u. Rövid videóban, a nap számos izgalmas pillanatát foglaltuk össze Nektek. Először a pécsi zsinagóga gondnokának rövi de nagyon érdekes ismertetőjét hallgattuk meg a pécsi zsidóság és a pécsi zsinagóga történetéről. Ezt követően nem áll módunkban a nevezési díjat visszafizetni.


Lánchíd és a Szabadság híd és környéke forgalmának korlátozásával, továbbá szeptember 29-én, vasárnap reggel, délelőtt és kora délután a budai és a pesti rakpartok, a Lánchí a Szabadság híd lezárásával és a Szentendrei út belső. Zemplén Terep Félmaraton és X. MAGASHEGYI FUTÓVERSENY. Sátoraljaújhely, Kossuth tér. Minden táv és kategória egyszerre indul!


A szombati napon a gyermekeké a főszerep, mert délután Zalakaroson belül és km-es távokon indulhatnak a gyermekversenyen. Sugás Futásra szeptember 28-án, a hagyományos Szentgyörgy Félmaratonra pedig október 19-én kerül sor. Dobogókőn, a Pilis-Visegrádi-hegységben.


Hogy hol lesz ezen a napon a versenyközpont? A dobogókői báró Eötvös Lóránd menedékház előtti parkban, itt lesz a rajt és a cél is. Rotary Jótékonysági Futás. Kecskemét, Benkó Zoltán Szabadidő Központ 3. Edelényi Kastélysziget IV.


Futóverseny 2019 szeptember

Tihany Belső-tó part IV. SZESZ Sportvetélkedő Kapcsolj a VIII. Hagyományteremtő szándékkal, második alkalommal kerül megrendezésre a Bükkösdi Bivaly Racing. Célunk a sport népszerűsítése mellett egy olyan futóverseny létrehozása ahol nem csak a futás szerelmesei mérettethetik meg magukat, hanem az erőedzés hívei is.


Ezerjó elnevezésű futóverseny kicsivel több, mint km-es távjának. Debreceni Sportcentrum Kft. Mór központjából indulva a Vértes lábánál húzódó kerékpár-, majd az orondi szőlőhegyi úton keresztül érkeznek meg a Csákberény és Söréd között található Orondpusztára.


M44-es gyorsforgalmi út Tiszakürt és Kondoros közötti szakaszán megtartott hivatalos átadás előtti futóverseny , valamint kerékpáros és görkorcsolya túra. Magyarország összes futóversenyén biztosítani és garantálni tudjuk minőségi fotók készítését. Célunk a nagyobb versenyek mellett eljutni a néhány (akár csak 1-2) száz indulót megmozgató, kisebb eseményekre is.


A Spartathlon egy 2kilométeres ultramaratoni futóverseny Görögországban, Athén és Spárta között. Szombat reggeltől vasárnap estig forgalomkorlátozásra kell számítani a főváros több részén a SPAR Budapest Maraton miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ. Futóverseny , Budapest. Kuźnicéból a Gáspár-csúcsra (Kasprowy Wierch) közlekedő kabinos felvonó a Lengyel-Tátrában.


Július végén vége volt már számomra a triatlon szezonnak, de nem szerettem volna verseny nélkül maradni utána sem. Számomra ezek adják a motivációt a kemény edzésekhez. Szerencsére nem kellett sokáig keresgélni a következő eseményt, mert hamar szembe jött velem a KiFut? Lőrinc TV, Szentlőrinci Média Kft. Szeged a napfény városa a Tisza partján.


Leghíresebb rendezvénye nyáron a Dóm téren megrendezett Szabadtéri Játékok. Fuss a Rákgyógyításért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések