2017. május 16., kedd

Pedikűr árlista 2019

Manikűr, pedikűr , gyógypedikűr, gél lakkozás, talpmasszázs. Vendégem a masszázsfotelben a nyakát, hátát, derekát kényeztetheti, a kéz- és lábápolás után pedig testi-lelki harmóniában, feltöltődve térhet vissza a mindennapi élet körforgásába. A kezelések részletes leírásai megtalálhatóak honlapom menüpontjai. Az esztétikai pedikűr célja, hogy a vendégünk lábát gyönyörűvé varázsoljuk! A lábon található bőrkeményedéseket eltávolítjuk, hogy kizárólag a finom és puha bőr maradjon.


A körmöket kívánság szerint rövidítjük, széppé formáljuk, igény szerint csiszoljuk és lakkozzuk (hagyományos lakk, gél-lakk vagy shellac). Szike nélküli pedikűr 7. Paraffinos kézápolás Kézre 2. Pedikűr hagyományos lakkozással 6. Műköröm készítés, manikűr, pedikűr ,. Meghatározás: Ár: Esztétikai pedikűr : A láb bőrének és körömkörnyéki bőr rendbetétele. Fónyagy Felícia lehet a 11. Körömvágás - formázás - bőrvágás - ápolás. A pedikűrös nem csak széppé, de egészségessé is varázsolja lábunkat.


Krisztián Kati-Szalon egy igazán barátságos hely, hiszen a vendégek sorra visszajárnak. Ha szeretnél csodás körmöket Te is, bátran ajánljuk figyelmedbe a Kati-Szalont, ezen belül is Fónagy Felícia manikűr-műkörmös szakember szolgáltatását. Aki egy ember kezét-lábát a kezében tartja az annak az embernek a lelkét is fogja.


A szolgáltatások, árak között nem szereplő egyedi igények külön megállapodás tárgyát képezik. Minden esetben a minimum fizetendő szolgáltatási díj a bejelentkezéskor választott szolgáltatás, szolgáltatások díja! Pretty Szépségszalon LÁTOGASS MEG. Budapest, Arany János u. Ft A pedikűr kezelés során az esztétikai szempontok figyelembevétele mellett, hatékonyan eredményeket érhetünk el az elváltozások kezelésében és segítségünkre lehet a problémás láb kialakulásának megelőzésében is.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. See actions taken by the people who manage and post content.


Pedikűr árlista 2019

Klasszikus pedikűr lakkal 6. Ft Lakkozás kézre vagy lábra 1. Ft Francia lakkozás kézre vagy lábra 2. Ft Shellac kézre vagy lábra 5. Ft Paraffinos kézápolás vagy lábápolás 3. Az alábbiakban találjátok az árakat. Nyitvatartás hétfőtől – péntekig telefonon történő bejelentkezés alapján! Megkérek minden kedves vendéget hetekkel előbb ne kérjen időpontot mert a sorozatos lemondások miatt nem adok!


Gazdig Hajnalka vagyok, éve dolgozom a pedikűr szakmában. Esztétikai- és gyógypedikűrrel is foglalkozom, valamint igény esetén a szép, esztétikus lábak érdekében lakkozást és géllakkozást is készítek. Az ár a láb, illetve kéz állapotától függően változhat.


Pedikűr árlista 2019

Várom kedves vendégeimet Fóton az Aranyolló szépségszalonban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések