2017. május 3., szerda

Fagyasztott sprotni ár

Fagyasztott sprotni ár

A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. Egész, fagyasztott sprotni egyenesen a balti államokból. Kiváló minőségű, egész préda, kistestű kutyák is biztonsággal fogyaszthatják.


Fagyasztott sprotni ár

Teljes értékű étel ömagában is, de egy-egy darabbal kedvenced menüjét is kiegészítheted vele. Ideális arányban tartalmaz halcsontot, húst, belsőséget. Csonttartalma miatt főzni tilos! Fagyasztott húsok - BARF (átvétel az üzletben) Halak - Átvétel csak az üzletben Sprotni 2grammos egységcsomagok. A megrendelésnél ezt kérjük figyelembe venni!


Most láttam a boltban és elég jó ára van ahhoz képest, hogy kiló húst adnak ennyiért. Több mint féle állat fagyasztott húsából, belsőségéből válogathatunk, hogy Kedvencünk étrendje változatos és valóban teljes értékű legyen! Biztos,hogy fogom még vásárolni. Egy negatívum:a fagyasztott sprotni árához képest ez meglehetősen drága.


Tipp: amennyiben van rá lehetőségünk, elsősorban válasszuk a friss halakat, de ne feledkezzünk meg a fagyasztott halakról és a jó minőségű halkonzervekről sem. A LIDL kínálatában számos hal és halkészítmény közül válogathat! Nálunk a fagyasztott kilós halakat, kiolvasztom. A kiolvadt halakat, egy tálban lesózom, valamint ráöntöm a tejet.


Jó órát “úsztatom” benne. Amíg a tejben úsznak, addig kikeverem a majonézes mártogatóst. A majonézt, a mustárt és borsot jól összekeverem egy kis tálkában. A sprotni a heringek családjához tartozó apró halfajta, amely rajokban él és planktonokkal táplálkozik. A sprotni tápértéke, íze és puha állaga miatt számos országban a konyhák igen kedvelt halfajtája.


Fogyaszthatjuk olajban, füstölve vagy pástétomként. A tengeri ételek szerelmesei (és azok, akik ellátják őket finomságokkal) most örülhetnek. A hozzájuk legközelebbi METRO áruházban a legszélesebb a friss hal kínálatot találhatják. Dobó Zsófia vagyok, a GastroDog tulajdonosa. Nyitva tartásunk: Kedd-péntek: 14.


Fagyasztott sprotnit (olajban) sütésen kívül milyen módokon lehet még elkészíteni? Mi az oka annak, hogy ennyire olcsó a fagyasztott sprotni a többi halhoz képest? A mélyhűtött húsban is elkezdhet szaporodni kórokozó?


Normandiai Camembert Gyönyörű a csomagolása és a termék is, ami benne van. Finom, lágy, és kellemesen érezhető a nemespenészes érlelés. A tiramisu mellett a kedvenc olasz édességünk, így nagy volt az elvárás, de nem csalódtunk. A legtöbben sejtik, hogy a tengeri halak egy része fagyasztva érkezik hozzánk, hiszen nincs elég közel a tenger, hogy időben idejussanak.


Jó esetben a kereskedő jelzi is, hogy az újrafagyasztás nem ajánlott, hiszen kiolvasztott halat vásárolunk. A fagyasztott , kilós halakat kiolvasztjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések