2017. május 23., kedd

Kiadó horgásztó halastó

Kiadó horgásztó halastó

A leendő üzletfele is így talált ránk! Eladó horgásztavat keres vagy kínál? Mátravíz horgásztó - horgásztó, Mezotarkany, Heves, Hungary - Rated 4. Külterületen található, bekerített. Itt található még: használt nyaraló és faház hirdetések Ingatlanirodák, és magánszemélyek kínálatából. Reviews Tökéletes tó,kiváló testes és erős halakkal!


ELADÓ Kecskeméttől km-re horgászvízminősített, jól bevezetett HORGÁSZTÓ ! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Please try again later. Házaink családok és baráti társaságok fogadására egyaránt alkalmasak. A faházak és apartmanok felszereltsége: Klíma(hűtő-fűtő), LED TV, minden igényt kielégítően felszerelt Konyha, melyekben villanytűzhely, mikrohullámú sütő és hűtőszekrény is biztosított.


Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa Neked. A halastó környéke kiváló túrázási lehetőségeket kínál. Baráti társaságok is látogathatnak ide, hiszen az egymás között megrendezett horgászversenytől, az esti közös szalonnasütésen át, a cég tulajdonában álló 4métere lévő diszkóba folytathatják a felhőtlen szórakozást.


Kiadó horgásztó halastó

Fekete-Körösből élővízzel folyamatosan frissül. Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Egy kristálytisztavízü horgásztó , ahol csak Ön horgászhat. Dunántúlon, forgalmas főút mellett, engedélyes közútcsatlakozással eladó egy 132. Ez a halastó két részre van osztva egy nagyobb és egy jelentősen kisebb részre.


A két tórész között átfolyás van mely fölött fa híd vezet át. Magán Horgásztó - kiadó hektáros horgásztó Boconád közelében, Boconá Hungary. A szálló vendégek részére kiadó faházak vannak, mely másfél szobásak, fürdővel, hűtővel ellátott. A nagyobbik vízfelület közel hektáros.


HORGÁSZTÓ – VÍZPARTI INGATLANOKKAL-parkosított kertel, stéggel, csónak kikötővel stb,…SŰRGŐSEN Eladó! A tó kialakításánál azon. A testreszabott kiszolgálás és a kényelmi funkciók érdekében böngésző cookie tárolja napig az utolsó megtekintett szálláshelyet, push értesítés felugró ablak bezárását, az egyszerre nyitott böngészőlapok számát.


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Gyékényesen,közvetlen vízparton nyaralóház saját stéggel, csónakkal, fűtéssel egész évben kiadó ! Körös parti OLCSÓ nyaraló kiadó elő és utószezonba. Ha eladna: adatbázisunkban több olyan vevő szerepel, aki konkrét kritériumokat fogalmazott meg a keresett halastóval kapcsolatban.


Kiadó horgásztó halastó

Amennyiben az Ön által kínált ingatlan ezeknek megfelel, az adás-vétel rövid idő alatt lebonyolítható. Név Álmoktava horgásztó – Dég Kezelő Pozsár Zoltán Információs Tel. Web horgaszto-almoktava. Elhelyezkedés Dég, Hunyadi u. A hektárnyi vízterület tóból áll.


A tavak intenzíven telepítettek, évente átlagosan több mint mázsa halat telepítünk. Kialakítottuk REKORD tavunkat, ahova kizárólag kg feletti halakat, nagy számban 5-kg egyedsúlyú pontyokat és amurokat, 5-kg-os csuka példányokat telepítünk. Tisztelt Látogatók , Üzemetető , Tulajdonos!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések