2017. május 3., szerda

Nagykáta majális 2019 fellépők

Családi Nap az Álaltkertben Hagyomány már, hogy Május 1-én, kiskúti Családi nap ideje alatt, az állatkert is szeretettel és rengeteg izgalmas programmal várja az érdeklődőket, a rendezvény ideje alatt. A tavaszköszöntő programok mellett páros rönkhúzás, páros kocsihúzás, szánhúzás egyes fogattal. Csíki Majális - a családok hétvégéje.


Vasárnap – Családi Nap 11:– 11:Egyszervolt Mesezenekar 11:Kerékpártúra indítása 11. Helyi fellépők műsora 14:- 14:Veterán autók felvonulásának áthaladása a Dózsa Gy. Zen Bu Kan kempo bemutató.


Hamarosan érkeznek a további fellépők is! Fával történő tüzelés a füst miatt nincs engedélyezve! A rendezvény városunk lakosainak kikapcsolódását, szórakozását szolgálja, pártpolitikától mentes, ezért a pártok, politikai szervezetek nevének jelképének feltüntetése tilos! Tiszafüredi majális a Tisza-tavi Napok rendezvénysorozat keretében a Halas téren.


Remek koncertekkel, egyedi fellépőkkel, finom ételekkel és italokkal várunk minden kedves érdeklődőt. Szerző Admin Jótékonysági koncert az Arany javára május 18-án órától az Arany Juniálison Fellépők : Török Ádám és a Mini Vendég: Kosik Kristóf, Fehér Ádám Fővédnök: Szalay-Bobrovniczky Kristóf londoni magyar nagykövet, korábbi “Aranyos” diák és felesége Szalay-Bobrovniczky Alexandra. Gyermekprogramokkal, zenés, táncos mulatságokkal, gasztronómiai ínyencségekkel várják az érdeklődőket több megyei településen. Az idei fellépők között ott van a testén számos tetoválást hordozó ByeAlex és a Slepp is. Az este során többek közt fellép még a Hősök, a Linkin Park Tribute (1stepkloser), és az Uzipov is.


Most budapesti és vidéki majálisokat és családbarát programokat gyűjtöttünk össze, hogy megmutassuk, milyen izgalmas, ingyenes programok, vásárok, rendezvények várják az. A Nagyszínpadon és a Családi parkban zenei fellépők , vetélkedők, honvédségi akadálypálya, gyermekjátszók színesítik a programot. Idén is lesz vidámpark és kirakodóvásár. A mozgásra vágyóknak Május 1. Kispályás Focikupát szervezünk.


Várunk titeket a Szabadság Szigetén! Csekekáta alakban fordult elő Nagykáta neve, a fennmaradt török adóösszeírások is így tüntetik fel, s csak a 17. E kettős névhasználat sok félreértésre adott okot. Városi Strandfürdő Fellépők Balázs Pali Majd holnap írok című műsora 16.


Fellépő csoportok Dalma Dance Club csoportjai Blondy Busters Hip Hop Tánciskola Törökszentmiklósi Népdalkör Vadrózsák Citeraegyüttes Kísérő programok: 14. Comments Off 4Akkor és Most Jármű Expo, sztár fellépők , remek koncertek, tűzijáték, szórakoztató programok és fergeteges hangulat várja a látogatókat árpilis – május között a. Szervező: Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. Dürer kertet és a Dürlint. A szervezők helyszíni tetoválásokkal, szakállversennyel és zenei programokkal is várják az érdeklődőket.


Nagykáta majális 2019 fellépők

Mások mellett a Hősök, valamint ByeAlex és a Slepp is fellépnek majd. Nagyszínpa szabad tér A Vujicsics Együttes évvel ezelőtt – a magyarországi táncház-népzenei mozgalom kezdetén – alakult. Tök Jó Fesztivál a Városligetben. Nézd meg eddigi rendezvényeinket! Kapcsolódjanak ki és töltődjenek fel energiával programjainkon a családi együttlét boldog perceivel.


Javasoljuk, hogy látogass vissza később is, hiszen a programok többsége október-november környékén kerül meghirdetésre. Tabán Fesztivál fellépői között Piramis-évek, Mobilmánia és Vikidál Gyula, Beatrice, Török Ádám és a Mini és a MégegyKör. Amint Makkai Péter fogalmazott, az a céljuk, hogy a fellépők megmutathassák, mit tudnak, a közönség pedig tehetségüket, különleges előadásaikat díjazza tapssal. Tordasi Szivárvány együttes, a hollandiai United by Music egyik csapata mellett Florin Mândru, és a Dumitru Elena – Micu Ionel páros is.


A hideg idő sem szegte kedvét a május elsején az ASE csarnok környékén majálisozóknak: sátrakban rotyogtak a főzőversenyre készülő ételek, és amíg a felnőttek főztek vagy beszélgettek, a gyerekek számtalan ugrálóvár, ügyességi játék és. Az uránvárosi majális helyszíne változatlan, idén is a Mecsek Áruházzal szemben, a Szilárd Leó parkban zajlik maj de a keleti városrészben helyszínváltozás történt. Megkésett majális – a vállaji Strudli fesztivál - videó, fotók Fesztiválszezon van, ez tagadhatatlan, hiszen sorra érkeznek a meghívók különböző rendezvényekre megyénk településeiről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések