2017. május 16., kedd

Eladó ház hódmezővásárhely zrínyi utca

Eladó ház hódmezővásárhely zrínyi utca

Hódmezővásárhely (Kincses-telep) egy csendes kis kertvárosi részén eladó családi ház. Az ingatlanhoz kocsibeálló és két melléképület tartozik melyekből az egyik. Az „Ifjúsági ház ” minden vásárhelyi, és környékbeli ember számára ismert. Kezdetben kaszinóként üzemelt, a későbbiekben számtalan rendezvénynek adott otthont.


Eladó ház hódmezővásárhely zrínyi utca

Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. ELADÓ CSALÁDI HÁZ HÓDMEZŐVÁSÁRHELY BELVÁROSÁBAN! A házban szoba, konyha kamrával, fürdő wc-vel egy. Havonta több millióan választják az ingatlan. Eladó házat keresel Makón?


Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás, Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs, Szege Kecskemét, Nyíregyháza, Szombathely. A telken van még egy garázs és többrészből álló melléképület. Győr-Nádorváros kiemelkedő részén, 4nm-es telken elhelyezkedő, kb. A földszinten szoba, konyha, fürdőszoba és kamra került kialakításra.


Az emeleten szoba, fürdő és wc található. Ezen az oldalon láthatja az összes hódmezővásárhelyi eladó családi házat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell?


Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Szentesen a város központhoz közel a Zrínyi utcában, ház eladó. Víz, villany és csatorna bevezetésre került a házba. Zrínyi utcai kőfalnál, megosztott telken található felújítandó ház eladó.


Eladó ház hódmezővásárhely zrínyi utca

A fűtés cserépkályhával történt. Az ingatlan m 2-es, két szobából, konyhából, kamrából és egy folyósóból áll. Az udvaron melléképület és garázsnak is alkalmas. M-HOUSE ingatlan ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Szántó-Kovács János utca közelében eladó egy 8négyzetméteres. A vastag falazat télen a hő megtartásáról, míg a nyári kánikulában a kellemesen hűvös levegőről gondoskodik. Minimum nm alapterületű házak és minimum nm alapterületű lakások, amelyekre igényelhető a CSOK (családok otthonteremtési kedvezménye). Alapozása tégla, falazata vályog-tégla, állapota közepes.


Osztatlan közös tulajdon! Van használati megállapodás! Válogass a 1eladó ingatlan hirdetésből: ház hódmezővásárhely , 50000Ft-tól. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: hódmezővásárhely. Akár vásárolni, akár eladni, bérelni vagy bérbe adni szeretne, várják Önt többéves tapasztalattal, helyismerettel rendelkező munkatársaink, akik számos sikeres üzlet után is a legnagyobb szakértelemme.


Magyarország ingatlan apróhirdetési piacán. Legyen szó ingatlan vásárlásról, bérlésről vagy hirdetésről, a Startlak az egyik legjobb választás az ingatlanhirdetési portálok közül. Ingatlanok típusa: ingatlanok.


A szobák nagysága més m2. Felújított teljes villany hálózat, víz és csatorna, egyedi gázkémény, érintésvédelem. Hőszigetelt műanyag ablakok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések