2017. május 24., szerda

Gyula várfürdő medencék

AZ ÉV MEDENCÉJE Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. Ezek használatához külön orvosi konzultáció nem szükséges. A medencék előtt feltüntetett időkorlátot fontos betartani!


Javasolt fürdési idő: x perc naponta, ha az orvos másképpen nem rendeli. A fürdő egykori lovardából kialakított részén négy medence fogadja a vendégeket. A strandon termál-, élmény- és úszómedence is található.


Megértésüket köszönjük! Várfürdő szaunapark Aquapalota Gyula Panoráma galéria, melyben különálló gömbpanorámán keresztül ismerheti meg a december 22-én megnyíló gyulai AquaPalotát. Az árváltozás jogát a fürdő fenntartja! Minden évszakban tökéletes szórakozást nyújt a család minden tagja számára. Egyedülálló környezetben, az Almásy Kastély hektáros ősparkjában hódolhatnak az idelátogatók a napozás és a fürdőzés szenvedélyének.


A Várfürdő - amely Magyarország talán legszebb gyógyfürdője - az egykori Almássy-kastély hektáros kastélyparkjában épült ki és ma. Reviews Wellness, spa, pools - great experience! Alföldi kirándulásunk során Gyula városa volt az egyik fő cél. Ahogy a fürdő neve is sejteti elég közel van a fürdő a várhoz.


Gyulai várfürdő sem maradhatott ki. Várfürdő Gyula Szeretne kikapcsolódni családjával vagy barátikörével ? Gyula volt az ország első városa, ahol bevezették a minden gyermek. A panzióban minden igényt kielégítő, igényesen berendezett, klimatizált, TV-vel felszerelt hét ágyas – pótágyazható- szobával. Luxus lakosztállyal, masszázskáddal. Már a belépőjegy vásárlásnál barátságtalan, mogorva személyzet, ami azután is jellemző volt.


Gyula várfürdő medencék

Medencék hőfoka napról napra változó, többnyire a megadott érték alatt. Medencék közti burkolatok csúszósak, egy bácsi előttem törte össze a koponyáját, a vért gyorsan felmosták. Idén a fürdőbe elsősorban Budapestről, Debrecenből és Szegedről érkeztek látogatók. Gróf Almásy Dénes gyönyörű angolkertet építtetett ki a kastély körül, melyhez ligetes-fás terület csatlakozott, de a birtok vadászparadicsomként is ismert és népszerű volt.


A vendégek az Almássy-kastély hektáros 2éves ősparkjában kiépült strand és gyógyfürdőben regenerálódhatnak. Háromszor voltam már Gyulán 2-napra, s természetesen a Várfürdő nem maradhatott ki egyszer sem. Nyáron persze a kinti medencék , s a fő attrakció, a hullámfürdő varázsolt el.


Most télen számomra a Lovarda gyógyvizes úszómedencéje vitte el a pálmát. Ennél jobbat még sehol nem tapasztaltam. A gyerekparadicsomot is átalakítják. Létrejön egy Aquatower elnevezésű élménycsúszdapark, ami a 8-éves korosztálynak lesz izgalmas, de építenek egy „totyogó” medencét is a legkisebbeknek. Egy vízi játszótér terve is elkészült.


A fürdőnk a csodálatos növényzettel rendelkező egykori Almássy-kastély hektáros természetvédelmi parkjában található. Szerdánként és szombatonként Aquafitness a Pezsgőmedencében és a csúszdás medencében. A város példaértékűen felújította a belvárost, a gyulai várat, ahol remek programok kínálják magukat egész évben, Jelenleg folyik az Almássy.


Gyula várfürdő medencék

Jók a medencék, az új csúszdás rész, minden van, ami egy szenzációs pihenéshez, gyógyfürdőzéshez kellhet. A benti és a kinti medencék is minden igényt kielégítenek, nagyon szép környezetben van, mindenkinek csak ajánlani tudom. A Várfürdő – Panzió Apartmanház területén ingyenes WiFi elérés biztosított.


A panzió Gyula városközpontjában, a gyulai szállodák és gyulai hotelek forgatagában helyezkedik el. A kiváló gyulai wellness szolgáltatásoknak köszönhetően évről – évre több turista keresi fel városunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések