2017. július 7., péntek

Csi a helyszínelők 8 évad online

A floridaiak feje Horatio H. Caine (David Caruso), egykori gyilkossági nyomozó, akinek aprólékos munkáját Alexx Woods (Khandi Alexander) a mindentudó orvosszakértő segíti. CSI: Miami helyszínelők 4. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. CSI - Miami Helyszínelők Online Sorozat - dmdamedia. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Unsubscribe from Milán Darabos?


Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs. A sorozat rendkívül hiteles, azonban némileg elrugaszkodik a valóságtól.


A használt berendezések és eljárások mindegyike létezik a valóságban, de az alkotók a legtöbb folyamatot az életben zajlónál sokkal gyorsabbnak ábrázolnak. Majd kiderül, a mostani évad is csak részes volt, hogy legyen helye az NYC-22-nak, de a nézettsége közelébe sem ért a Miami helyszínelők számainak. Abból nem csináltam titkot sosem, hogy a CSI -sorozatok közül mindig is a Miami volt a kedvencem , Horatio-t nem lehet nem szeretni (de), mint ahogy a kék tenger, valamint a. CSI : Miami helyszínelők 8. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.


Eric Delkóra a mocsárban találnak rá, nem sokkal azután, hogy bejelentette az autóban talált női hullát. Az egyik gyártelepen félbevágott férfira bukkannak. A halottkém szerint csak egy szamurájkard képes. Avery Ryan titkosügynök az FBI Cyber bűnözés elleni osztálynán dolgozik Quanticoban. A feladata megoldani az online világban terjedő bűnözést.


Ha szeretné hogy a te oldalad is megjelenjen itt, olvasd el a partner programunkat. Holly épp hogy kikerült az akadémiáról, s rögtön csatlakozik a csapathoz. Jim Brass az egység vezetője és megpróbálja elijeszteni Gribbs-et a helyszínelők brigádjától.


Catherine Willow - anya, egy kislánya van -szintén a csapat oszlopos tagja. Created by Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Anthony E. With Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Hill Harper, Eddie Cahill. CSI head Detective Mac Taylor and his team solve crimes in New York City.


A CSI olyan törvényszéki nyomozókról szól, akik a bűntények színhelyén dolgoznak és munkájuk igen kevéssé ismert az átlagember számára. A sorozatnak a társadalom olyan szegmensei is rendszeres nézőivé váltak, melyek amúgy nem néznének krimi-sorozatokat. A HELYSZÍNELÕK-et a világ országában játsszák nagy sikerrel. You know, you CSIs, you’re all the same, you’re so busy with your black lights, and your little tweezers, and your spray bottles… Bár a kezdetektől nagy Helyszínelők -rajongó voltam, a vegasi szériát pihenőpályára raktam a 8. Laurence Fishburne hatalomátvétele után már nem is siettem bepótolni a lemaradást.


Csi a helyszínelők 8 évad online

Caine, egykori gyilkossági nyomozó. Zoo - Állati ösztön évad 1-része van betöltve. Third Watch) A sorozat megtekintéséhez kattints a további bejegyzések-re! Szinkronizált, dráma Engedd el!


Las Vegas a szerencse, a milliomosok és a fényűzés városa. Becca és Howie boldog házasságban élnek, míg egy nap elvesztik e. The Hills online filFeliratos sorozat, dráma The Hills online film tartaloA Laguna Beach ismerős arca, Lauren Conrad nem éppen könny. CSI - A helyszínelők (Crime Scene Investigation) online sorozat.


A történetek szereplői nem riadnak vissza a lőtt sebek, az ömlő vér és az anatómiai kuriózumok látványától sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések