2017. július 18., kedd

Irodai asszisztens képzés 2019

A gyakorlatban is használható tudásra vágysz? Ft kedvezménnyel, a Centrum Oktatóközpontban! Piacképes szakmai tudás, határtalan munkavállalói lehetőségek! Irodai titkár képzés most 30.


A Szociális asszisztens képzés során folyamatos felkészítés zajlik az OKJ-s vizsgára, így nem az utolsó időszakban kell szembesülnünk a „nagy hajrával”. Jó egy olyan klasszikus, nagyhírű gimnázium padjaiban ülni, mint a Vörösmarty Gimnázium. Az irodai titkár képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.


Emellett kapcsolatot tart az intézmény dolgozóival, külső szervezetekkel, kezeli és szűri a telefonhívásokat, fogadja a látogatókat, gondoskodik az irodai munka zökkenőmentes. Ezért a Kamara számára is megnyugtató helyzetet eredményezne olyan a Kamara képzési irányelveit is figyelembe vevő a hatóság (NSzFH) engedélyével rendelkező képzés beindítása (Kisállatgyógyászati asszisztens állatorvosi asszisztens néven), amely a felnőttképzés szabályai szerint valósul meg. A Műtárgyvédelmi asszisztens képzés elvégzését követően a munkája folyamán muzeológusokkal, régészekkel, művészettörténészekkel, restaurátorokkal működhet együtt, és akár régészeti feltárásokon is részt vehet.


A szociális asszisztens felsőfokú végzettséggel rendelkező szociális szakember irányításával képes a szociális ellátás intézményi és intézményen kívüli, a személyes szolgáltatások és a személytől távoli területeken szük. OKJ tanfolyamok képzések szakképzések felnőttképzések széles választéka. A képzés célja továbbá, hogy rendszerezze a konzerválás-restaurálás azon alapozó elméleti és gyakorlati ismereteit, melyekkel a résztvevő képes lesz a különböző anyagú (kerámia, fém, fa, textil, papír, üveg, bőr) műtárgyak – megfelelő szakmai felügyelet mellett történő – megóvási munkáinak elvégzésére. Az e-mail cím megadása után az Üzenet mezőben az álláshirdetés szövegét írja vagy másolja be, majd a Küldés gombbal juttassa el hozzánk!


Az elméleti képzés és az összefoglaló gyakorlat díja: 340. Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi. A képzésünket sikeresen teljesítő hallgató képes lesz a számítástechnikai berendezések segítségével adminisztratív munkák ellátására. Kinek ajánljuk a képzést? Jelentkezem linkre kattintva.


Irodai asszisztens képzés 2019

Mindazoknak, akik szeretnek irodai munkakörnyezetben dolgozni, részt venni üzleti levelezésekben, tárgyalásokon, jó kommunikációs képességekkel rendelkeznek, vagy szívesen támogatják az egyéb munkahelyen zajló folyamatokat magas szintű office programcsomag ismeretükkel, szervezőkészségükkel, precizitásukkal. Szakmai tevékenységével. Nem csak tudást, de állást is szeretnél a kecskeméti OKJ képzés elvégzése után?


OKJ-s végzettséggel sokkal nagyobb esélyed van a munkaerőpiacon. Ha nem csak a tudás és a gyakorlat a fontos, hanem a papír is, jelentkezz most a kecskeméti OKJ képzésre. Egyéb igazgatási és jogi asszisztens.


Irodai asszisztens képzés 2019

Egyéb, máshova nem sorolható irodai , ügyviteli foglalkozású. DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája. Arany János téri feladatellátási hely. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik.


Térinformatikai asszisztens képzés indul a Földrajz és Környezettudományi Intézetben A térinformatikai asszisztens képzést azon, felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek számára ajánljuk, akik munkája során felmerülő problémák megoldásában a térinformatikai módszerek hatékonyan képesek segíteni. Nappali és esti tagozatos OKJ képzéseinkre a nyári szünetben szerdánként 9-óra között lehet beiratkozni a Dohány utca 65-ben a titkárságon. Portálunk az első és legnagyobb hazai nonprofit témájú civil információs oldal, ahol a civilszervezetek és a szektor iránt érdeklődők minden számukra szükséges információt megtalálnak.


Légy üdvözölve, Látogató! A képzés célja: A képzés sikeres elvégzésével az irodai asszisztens gépírási-, szövegszerkesztési- és gyorsírástudás birtokában adminisztratív és dokumentációs feladatokat legyen képes ellátni a különböző munkahelyeken. Személyi asszisztens állás. OKJ képzés , ennek a képzésnek a neve nem változott, de minimum 9órában oktatható.


A minimum óraszám előzetes tudásfelmérés során csökkenthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések