2017. július 12., szerda

Halak horoszkóp 2019 június

A nyár és a szabadság hónapjait egyeseknek feszültséggel teli időszak előzi meg. Ha ön jelenleg egyedülálló, akkor június közepétől ez már nem marad így, ugyanis a vízelemben létrejövő hatalmas trigon egy olyan romantikus szerelemmel ajándékozza meg, amire egész életében vágyott. A Hold az ön hetedik sorsterületén halad át, ma nagyon érzékenyen reagál partnere minden vágyára. Védelmező ösztöne ma kifejezetten társára irányul, érdemes megfigyelni, hogy ez a túlzott gondoskodás partnerének vagy önnek fontosabb. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is.


Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Halak – havi horoszkóp. A hónap első felében nagy odafigyeléssel és precizitással kell hozzáállnod a dolgaidhoz, mivel könnyen lehet, hogy valamilyen ellenőrzés, vagy hatósági ügy ad számodra tennivalót.


Vigyázz a bizalmas információidra és csakis annyit adj ki magadból, amennyi feltétlenül szükséges. A hónap elejére erős érzelmeket mutatnak a bolygók, igazán romantikus időszak ez az életében. Az Újhold az Ikrek jegyében tengernyi új kapcsolattal gazdagítja önt, és ezek az új ismerősök pontosan olyan érdeklődésűek, mint ön. Kérdéses, hogy szerelmi viszony is kialakulhat-e valamelyikből.


Az ingatlanvásárlás gondolata most a fókuszba kerül, reményei szerint megtalálja hozzá a legmegfelelőbb utat. Vízöntő - heti horoszkóp Számodra a most követező időszak döntő jelentőségű lehet, így szükséged lesz arra, hogy testileg és lelkileg is a maximumot hozd ki magadból. Mindez persze nem feltétlenül a munkával kapcsolatos dolgaidat jelenti, könnyen lehet, hogy most a magánéletedbe kell apait-anyait beleadnod. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk.


Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Az év ebben a hónapjában leghosszabbak a nappalok, amit nagy örömmel és élvezettel ki is használunk. Van, aki idejét szívesen aktív munkára fordítja, ellentétben van olyan, aki ezt hosszú romantikus sétára szánja. Patkány évének kezdete. Tisztában vagy főnököd elvárásaival, nem esik nehezedre, hogy maradéktalanul helytállj.


Halak horoszkóp 2019 június

Vágysz arra, hogy elvonulj a világtól, s az így nyert időt arra használod fel, hogy önmagaddal törődj. Akár a szellemi elmélyülésre is sokkal nagyobb igényed lehet, s elmerülhetsz olyan témákban is, amelyek megkívánják, hogy száz százalékosan odafigyelj. Kos: A lelkedben nincsenek ellenséges érzések, még egy olyan személlyel szemben sem, aki korábban esetleg ártott neked. Napházadban, ami vággyal tölt meg a szellemi kiteljesedés iránt.


A természetfölötti egyre erősebb lesz az életedben. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Ennek hatására jól érezheted magad a bőrödben.


Halak horoszkóp 2019 június

Kiváló a mai nap arra, hogy olyasmire adj ki pénzt, amivel az otthonodat szebbé vagy kényelmesebbé teheted. Heti általános horoszkóp a csillagjegyre és általános jellemzők. Itt lenne az ideje egy kis kikapcsolódásnak, akár el is utazhatnál egy kényeztető wellness hétvégére, ahol rengeteg kellemes programmal várnak a házigazdák. Masszíroztasd át jól maga pihengess a szauna gőzében, ahol légutaid is tisztulhatnak, szellemeddel egyetemben. Rák ( június - július 22) A hivatásában egyre több olyan feladatot kap, amely egy közösség érdekeit szolgálja.


Jó célért a sorstól kap majd jutalmat. Amennyiben kapcsolatait szeretné bővíteni, most több ajtó nyílik ki ön előtt. A pezsdítő Merkúr, és az energikus Mars segíti ebben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések