2017. július 20., csütörtök

Nyilas rossz tulajdonságai

Egy új kapcsolat kihívásokkal és nehézségekkel jár, amint leteltek az első, rózsaszín közben eltöltött hónapok. Először is meg kell tanulni megbízni új parteredben, kialakítani egy közös életet, majd amikor kezditek jobban megismerni a másikat, előjönnek egymás rossz tulajdonságai és idegesítő szokásai. A Nyilas rossz tulajdonságai Valóságtól elrugaszkodott, felfújt, hihetetlen, túl szép, hogy igaz legyen – ezek a kifejezések írnak le téged a legjobban.


Nem tudod megérteni azt a felfogást, miszerint az erdőt különálló fák alkotják – vagyis azt, hogy a részletek is nagyon fontosak. A Nyilas jegyű ember mellett nem kell a megszokásra gondolno vele minden megváltozhat egyik pillanatról a másikra, ez eltarthat néhány napig is, és újra visszatér a rendes kerékvágásba. A Nyilas érdekeltségű ember néha „elvarázsolt”, de sohasem bolond. Magatartása teljesen összefüggő tettekből áll.


Minden csillagjegynek vannak rossz tulajdonságai , amiken nem tud változtatni. Kíváncsi vagy, hogy neked mi jutott? Olvass tovább és megtudhatod!


Van egy kalandos éne amely nagyrészt csodálatos. Ez az oka annak, hogy annyi izgalmas és egyedi élményben lehet részed az életed során, de ez a személyiséged túlzottan merész. Nyilas – A legnagyobb szerencsejátékos és költekező, ha lehetne a feleségét is eljátszaná. Abnormális optimizmusban szenve és akkora a lelkesedése, hogy a holtakból való feltámadás és a Marsra való teleportálás is teljesen valóságos számára. Fókuszban: Nyilas csillagjegyűek tulajdonságai.


Nyughatatlan, fáradhatatlan, felfedező természet, aki az életet egy nagy kalandnak éli meg. A Nyilas jellemző tulajdonságai :A Nyilas jegy szülötte a lendület és a hit embere. Fő célja az Egyetemes Tudás elterjesztése. Mottója: „ Adj Uram Isten türelmet, de azonnal!


A Nyilas mindig kész ismeretei bővítésére, látóköre kiszélesítésére, tapasztalatok szerzésére. Sikerét annak is köszönheti, hogy az átdolgozás a mai gyerekek életérzését, gondjait is érinti, zenei stílusa, szófordulatai közelebb hozzák a történetet és a szereplőket a mai kor nézőihez. A kisdiák eszes, szorgalmas, ezért kerül a debreceni kollégiumba bentlakásos tanulóként.


Nyilas Misi szegény, sokgyerekes , egyszerű családból való kisfiú. Minden tárgyból kitűnően tanul, de legjobban az irodalmat, történelmet, latint kedveli. A Kos sarkalatos tűz, azaz két aktív princípium találkozik benne.


A három tüzes jegy (Kos, Oroszlán, Nyilas ) közül a Kosnak van a legtöbb energiája, a legnagyobb kezdeményező készsége, ugyanakkor a legerősebb akarata ahhoz, hogy megvalósítsa terveit, hogy bátran cselekedjen. Ha Mérleg vagy, és rossz passzba kerülsz, akkor nagyon nehezedre eshet döntést hozni, amivel másokat az őrületbe kergethetsz. Emellett hajlamos vagy lustának lenni, és a felszínt helyezni előtérbe a belső értékekkel szemben. Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! Ma mások elõszeretettel léphetnek tyúkszemére, de ezúttal ügyet se vessen rájuk, kár lenne pazarolnia ilyesmire az energiáit, ugyanis vannak ön körül szép számmal olyanok is, akik igyekeznek minél közelebb kerülni önhöz, barátságosak, õszinték és kedvesek.


A mai nap igazán remeknek ígérkezik e jegy szülöttei számára. Ma az élete minden területén az érzelmek dominálnak, azonban nem érdemes ettõl megijedni, mert ma semmi baj sem érheti, ha a szívére hallgat. A nyilas tud rossz is lenni Gyors észjárású, hamar hoz döntéseket, mindenki előtt elismert személy, de azt is tudni kell róla, hogy impulzív. A spontán dolgok megszokottak a számára.


Akinek NYILAS a horoszkópja, milyenek a negatív tulajdonságai ? A Nyilas csak tüzel és tüzel és tüzel… Te vagy az az ember, akit ha valaki véletlenül a barátjának nevez, még idős korodra sem szállsz le róla, és levakarhatatlan kullancsként lógsz a nyakán. Barátaid bármikor kopogtathatnak az ajtódon, mindig örömmel fogadod őket (kivéve, ha otthon találnak). A Halak paranoiásak, a Kosok pedig fejjel rohannának a falnak, ha lehetne. A Szüzek mindenkit kritizálnak, míg az Oroszlánok a hiúság királyai. Bizony, egyik jegy sem tökéletes.


Felfogóképessége jó, amit egyszer megtanult, nehezen felejti el. Kettõs természetének megfelelõen sokoldalú és sorsában is megmutatkozik ez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések