2017. július 19., szerda

Eladó házak nyíregyházán olcsón

Havonta több millióan választják az ingatlan. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást. Nyíregyházán 2nm-s családi ház eladó ! Légkondis, beépített igényes konyhabútor, beépített szekrények.


Az udvaron öntözőrendszer. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Keressen a Csaladihazak. Befektetés céljából ideális, közel az egyetem ,belváros. Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Jelenleg is albérlők lakják, akik szívesen maradnának.


Eladó házak nyíregyházán olcsón

A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően! További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! A családi ház zöldövezetben, csendes, tiszta, barátságos utcában, ahol az emberek összetartanak, tisztelik és segítik egymást. Közművek a házban,illetve a gáz a telken belül. A házon belül két szoba,konyha,fürdő WC-vel,étkező és előszoba található.


A fűtést jelenleg két cserépkályha biztosítja,de a gáz a telken belül. Az épület mellett egy nagy garázs,tárolóval egyben. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ingatlant keres vagy esetleg eladna?


Horvátországi ingatlant vásárolna? Válogass az alábbi eladó házak közül, vagy szűkítsd tovább a listát a fenti szűrő használatával. Ha megtetszik valamelyik lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén! A földszint nagy része műhely, de itt kapott helyet a kazánház, a mosókonyha és a garázs is.


Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat. Eladó lakás után kutat? Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet. Gyálon ,közvetlen Budapest határán eladó egy 7nm telken lévő nm ház amelyre költeni kell dolgozni kell rajta sokat és sokat.


Eladó házak nyíregyházán olcsón

Szigetelve van 5cm nikecellel. Széles utcafront méter a telek sarkában van a ház így nagy terület szabad. Ha építeni vagy vásárolni szeretne családi házat akkor a legjobb helyen jár! FELÚJÍTOTT, hangulatos, NAPFÉNYES lakás. Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával.


Tipp: Családi ház vásárlása előtt érdemes tájékozódni a telek beépíthetőségéről is. A liftes lépcsőházból külön bejárattal, egymástól függetlenül tudnak az itt lakók hazamenni. A folyamatosan bővülő és egyszerűen kereshető adatbázisunkban kizárólag a pályázati kiírásnak megfelelő lakások és házak találhatók, az ország teljes területéről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések