2017. július 7., péntek

Eladó lakás budapest 11 kerület bikás park

Eladó lakás budapest 11 kerület bikás park

Havonta több millióan választják az ingatlan. Hálószobájának két ajtaja van, így a lakás körbejárható. Bikás Park , 1m2-es, gáz (cirkó). Ablakos konyhája tágas, étkezős.


Fűtése egyedi mérőkkel felszerelt tãvfűtés. Beépített szekrények segítik a tárolást. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást. A parkoló kamerával felszerelt. SAJÁT IGÉNYEINEK MEGFELELŐN FELÚJÍTHATÓ LAKÁS A BIKÁS PARK KÖZELÉBEN ELADÓ.


A nappaliból egy erkély nyílik, mely a ház előtti udvarra, kertre néz. A ház átesett a panel programon. Madárhegy legjobb részén Kányakapu utca közepén újépítésű társasházi lakás. Helyiségei: nagy méretű szoba, étkezős- konyha, kamra. A lakás m2-es, napfényes, erkélyes.


A terület ellátottsága. Egy tucat ok, amiért érdemes ezt az ingatlant választania 1. A laskában helyett kapott többek között db hűtő-fűtő klíma, mely a nyári időszakban nagyban növeli a lakás komfortérzetét. Kelenföldi részében eladó , egy 4. Etele úton szobás étkezős gyönyörüen felújított 4. KÖRNYÉK: A Bartók Béla úton számtalan bolt, étterem, kávézó található, és a BIKÁS PARK is csak néhány lépés, ahol játszótér, sportolási és kikapcsolódási lehetőségek várják az itt lakókat.


Ez a hirdetés már nem aktuális. Budapest , Barázda utca 5. LEGYEN ÖNÉ A LEGSZEBB PANEL! BALCONY, TWO OPENING ROOMS, available for immediate.


Eladó lakás budapest 11 kerület bikás park

Bikas Parknal 67nm szobás panorámás lakás eladó : A 11. A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Frissen-fiatalosan felújított szobás, panel- lakás ! The History of Europe: Every Year - Duration: :45. Cottereau 1843views. Péterhegyen újépítésű, társasházi lakás eladó.


Nappali, erkély (loggia), hálószoba, konyha, fürdőszoba, wc található be. FELÚJÍTOTT lakás most FELÚJÍTANDÓ lakás ÁRÁÉRT! M Ft-ért eladó felújított, egyedi lakás , egy igazi otthon.


Eladó lakás budapest 11 kerület bikás park

Az ingatlanhirdetések Téglalakás, Panellakás, Csúsztatott zsalus alkategóriákra szűkíthetőek igény szerint. Ingatlanok magánszemélytől és ingatlanközvetítőktől. Eladó lakás és eladó ingatlan a 15.


Rákospalota eladó házak. Ha eladná lakását vagy vásárolna a környéken, ingatlanértékesítőnk segít a megoldásban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések