2017. július 25., kedd

Méhésztalálkozó 2019

Méhésztalálkozó 2019

Magyarország egyik legnagyobb méhészeti rendezvénye, több mint harminc éve azzal a céllal jött létre, hogy az addigi egycsatornás értékesítési rendszer megszűnése után lehetőséget teremtsenek a méhésztársadalom számára méhészeti termékeinek minta alapján történő értékesítésre. Balla György az egyesület elnöke, Tardona. Nemzetközi-Szatmári Méhésztalálkozó és Vásárra.


Ennek összefoglalóját itt látják! Vásárok, kiállítások országszerte. Európai Unió Adatvédelmi Rendelete (GDPR). Béla úti köztemető A pavilonjában.


A gyászoló család Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZABÓ ÁRPÁDNÉ született Schmidt Ann a éves korában elhunyt. Mézfesztivál és méhésztalálkozó is lesz hétvégén Székesfehérváron. Ha augusztus első szombatja, akkor Mézvásár és Méhésztalálkozó a jászok fővárosában, Jászberényben.


Méhésztalálkozó 2019

Az idén volt belőle a 32. Mézkirálynő választás volt. Kortalan egyetem, szabadegyetemi előadások november 25. Fehérgyarmati Képviselő-testület.


Jubileumi ünnepség az Erkel Ferenc Városi Vegyeskar éves, Lehet élni zene nélkül is. A sivatagon át is vezet út. Szombaton, fél 10-től szakmai előadásokkal egybekötött méhésztalálkozóra várja Csíkszeredába, a megyeháza nagygyűléstermébe a méhészeket a Hargita Megyei Méhészegyesület.


Karancskeszi Önkormányzat - Minden jog fenntartva! Palóc Méhésztalálkozó és I. Attila napi hagyományőrző találkozó lesz november 23-án a Sóstón Attila napi hagyományőrző találkozóra hívják az érdeklődőket november 23-án a Sóstóra, ahol közös túra, hagyományőrző bemutató és a Vadmadárkórház előadással egybekötött madárbemutatója várja a látogatókat. Kőrösi úti) temető ravatalozójában. Gyászoló család EMÉKEZÉS Nem vársz már bennünket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. Ipolymenti Méhésztalálkozó alkalmából a balssagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központban állítják ki.


A legszebb alkotásokat egyénileg díjazzák, a díjátadás pontos idejéről az érintetteket értesítik. A regionális méhésztalálkozó , a Mézlovagrendek felvonulása és mindenfajta mézes-mázas kulináris élvezet várja az érdeklődőket a Zselici Méhész Egyesület és a Zselici Méz Lovagrend rendezvényén, Kaposváron a város központjában, a Kossuth téren. A Méhészek Fejér Megyei Egyesülete.


Méhésztalálkozó 2019

Jótékonysági nótaest a Szent Mihály Templom javára. Országos Méhésztalálkozó és Vásár Székesfehérvár , „Édes, mint a méz. Drága halottunktól végső búcsút november 5-én órakor a szabadbattyáni református temetőben veszünk. A méhészetnek sikerágazattá kell válnia Magyarországon, a kormány a méhészeti programon túl is minden segítséget megad a méhészeknek azért, hogy még verseny- és életképesebbek legyenek - mondta Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnöki Hivatal vidékfejlesztési államtitkára, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara alelnöke szombaton Jászberényben, a nemzetközi. Szakmai előadásokkal egybekötött méhésztalálkozóra hívja február 9-én Csíkszeredába tagjait, illetve a méhészkedés iránt érdeklődőket a Hargita Megyei Méhészegyesület.


Kaposvár és Térsége Méhészeinek Egyesülete (K.T.M.E.) szervezésében a XXI. A találkozón intézetünket Rácz Tímea képviselte. Fájdalommal tudatjuk szeretteinkkel és barátainkkal és mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy GYURKÓ JÓZSEFNÉ szül. RUNYAI KATALIN életének 87.


Sör, bor, gasztronómia - XXVII. Bercsényi úti Sportcsarnokban és az Ifjúsági. A jogerőssé vált választási eredménynek megfelelően, november 14-én csütörtök délelőtt, Budai Lóránt átvette polgármesteri megbízólevelét a Városháza dísztermében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések