2017. július 25., kedd

Legkülönlegesebb csillagjegy

A Kos csillagjegy szülöttei néha rossz hírnévnek örvendhetnek, azért mert dinamikus személyiségűek. Az igazság az, hogy sok jótulajdonságuk is van, ezért megérdemelnek minden elismerést. Kos a legnagyszerűbb csillagjegy A Kos tele van energiával, sokan már azért hálásak lennének, ha csak feleannyi tetterejük volna, mint neki.


Emellett életvidám és kitartó, így szinte mindent elér, ami csak kipattan a fejéből. Ez a csillagjegy úgy tűnik, csöppet sem átlagos vagy hétköznapi. A férfiak döbbenetesen vonzónak találják, és ő pillanatok alatt rabul ejti őket. Ezúttal nem a Skorpióról vagy az Oroszlán nőről esik szó, ő valaki egészen más.


Nos, melyik a legkülönlegesebb csillagjegy a férfiak szerint? Az Oroszlánról leginkább az az elképzelésünk, hogy beképzelt, fennhordja az orrát, azt gondolja, hogy körülötte forog a világ, azonban az Oroszlánnak is vannak olyan kiemelkedő pozitív tulajdonságai, melyekről lehet, nem is tudtál eddig. Néha tudnak rondák is lenni, megsértve ezzel a körülöttük lévő embereket.


Legkülönlegesebb csillagjegy

Egy Kosnak nem mondhato hogy legyen nyugodt, mert nála ilyen nincs. Bármelyik Kos jegyében született személynek mondták már egy adott pillanatban, hogy a személyisége félelmetes. Most következzen azon csillagjegy , akik legjobban mernek hagyatkozni az érzéseikre. Valahogy mindig megérze kiszagolod a dolgokat, ezért remek nyomozó válhatna belőled. Mindig leleplezed a kétszínű, rosszindulatú embereket.


Ha rövid időn belül fontos döntést kell meghozno a megérzéseid alapján döntesz. Az Ikrek jegy az első az állatövi jegyek közül, amely nem állati, azaz emberi, vagyis humán jegynek nevezzük. Ezért is feladata, hogy az események, dolgok közötti kapcsolatot ő tudja megmagyarázni az emberek számára. Vízöntőkhöz: Így működik az egyik legkülönlegesebb csillagjegy.


Az egyik legkülönlegesebb csillagjegy , szülöttei igazi álmodozók. Egészen más szemszögből szemlélik az életet, az érzelmeket, a mindennapi dolgokat, mint más jegyek szülöttei. Mindkét csillagjegy nagyon intelligens, így ez hatalmas kapocs kettejük között.


Imádják a mélyebb beszélgetéseket, így képesek arra, hogy hajnalig társalogjanak az élet nagy dolgairól. Erről a csillagjegyről általában az az elképzelésünk, hogy beképzelt, fennhordja az orrát, azt gondolja, hogy körülötte forog a világ, és mindig ő kell a középpontban legyen. A Vízöntő nő a legkülönlegesebb.


Tegyen bármit, ahhoz mindenkor nagyon egyedien közelít. Nem szívesen fogad el segítséget, ellenben ő szívesen segít önzetlenül és nagylelkűen bárkinek. A Kos (március 20. – április 19.) A Kos ezekkel a különleges tulajdonságokkal büszkélkedhet: energikus tetterős őszinte talpraesett haladó gondolkodás jellemzi kiáll önmagáért, amikor szükséges.


Nekik van a legjobb érzékük a sütés-főzéshez. Hogy mitől válik valaki jó szakáccsá? Az ételek szeretete, az enciklopédikus tudás birtoklása, a változatos technikák és a különféle összetevők széles ismerete, valamint a nyitottság az új ízek kipróbálása felé mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy valaki jól főzzön. A szűz csillagjegy nagyon különleges, a legtöbben nem is gondolják, milyen. Minden emberben van olyan különleges és egyben szerethető tulajdonság, ami miatt vonzódunk hozzá, vagy felnézünk rá.


Ha szeretnéd megtudni, hogy te milyen előnyös tulajdonságokkal bírsz, mi az, amit az emberek csodálnak benne nem kell mást tenne mint kikeresne hogy csillagjegyed alapján mi jellemző rád! Ha már tag vagy, hívd meg az ismerőseidet. További ötletek a következővel kapcsolatban: Csillagjegyek, Horoszkóp és Szív összetört. Minden csillagjegynek megvannak a jó és rossz tulajdonságai. Néhány a legnagyobb jóindulatuk ellenére sem bizonyulnak jó tanácsadónak.


Meg is mondjuk, hogy melyik öt csillagjegy szülöttjeitől nem éri meg útmutatást kérni. Rendkívül tájékozott és olvasott, már önmagában ezért is túlzás nélkül állítható, ő az egyik legokosabb csillagjegy , amire méltán lehet büszke. The post Ezek a csillagjegyek a természetüknél fogva rendkívül intelligensek. A Rák jegyűekről először mindenkinek az jut eszébe, hogy milyen érzékeny és érzelmes emberek, pedig nemcsak ez jellemző rájuk.


Nem csoda, ha felfigyelnek rá hisz nagy erőben, lendületben vagy, majd kicsattansz, sugárzod az élet szeretetét. Nem esik nehezedre sportolni, s így könnyen lehet, hogy hódolóidat is ráveszed a mozgásra, akik mindent megtesznek, hogy imponáljanak neked. A túlzásokat próbáld elkerülni, ne akarj a legkülönlegesebb lenni! A csillagjegy karakterisztikája szerint többé vagy kevésbé hajlamos a megcsalásra.


A Nyilas jegyről A jegy uralkodó bolygója a Jupiter. Lehet, hogy nem a csillagjegy dönt arról, hogy meg fog-e csalni a szerelmed vagy nem, de az tény, hogy egyes csillagjegy jelleme szerint inkább hajlamos a félrelépésre többi jeggyel szemben. Ikrek Az Ikrek igazi felfedező, akit folyton hajt a kíváncsiság.


Legkülönlegesebb csillagjegy

Intelligens, érdeklődő, mozgékony és talpraesett, már-már a „túl szép, hogy igaz legyen” kategória.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések