2017. július 28., péntek

Kiadó albérlet a 3 dik kerületben

Kiadó albérlet a 3 dik kerületben

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kiadó albérletet keresel XXII. Havonta több millióan választják az ingatlan. Bútorok és gépek nélkül bérelhető.


Kiadó albérlet a 3 dik kerületben

Kuruclesi út erdő melletti részén. Metró,villamos és busz megállok is pár percre találhatóak. November elejétől költözhető. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted.


Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Folyondár utcában a Kolosy tértől percnyire új építésű házban eladó egy 1nm-es, különnyíló szobás, remek elosztású, kertkapcsolatos, napfényes, csendes lakás. Ferenc körútnál egy tégla építésű, társasházi lakásban, külön bejáratú szoba.


Kiadó albérlet a 3 dik kerületben

A szoba hangulatos, világos, főre ideális, a lakás teljes körűen felszerelt, csak a saját használati tárgyait kell hoznia. Keressen a Kiadoalberlet. Albérletet, kiadó lákást keresel a 22. KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN, KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁVAL!


Szent István körúton hosszú távra kiadó egy m2-es, nagy szobás, 3. A két tágas szoba külön bejáratú, nyugati fekvésű és csendes mellékutcára néz. Szeptembertől kiadó max főnek(párnak) nm-es , - dik emeleti( lift nincs) galériázott ,bútorozott,gépesített lakás a Garay Center mellett minimum 1évre. A ház jó lakóközösséggel rendelkezik. A lakásban egyedi mérőórák vannak felszerelve.


ANDRÁSSY ÚTHOZ közel egy szobás (90m2) lakás. Két szoba külön nyílik, a az ablakok utcai és udvari kilátásúak. Akár eladó, akár kiadó lakások után kutat, oldalunk egész országra kiterjedő keresője vagy e-mail értesítői megkönnyítik majd a dolgát. Fenyves lejtőn egy , szobás, panorámás, bútorozatlan, de gépesített, , klimatizás, elektromos redőnyős, teraszos lakás. Tavaly októberben ezer Ft volt a lakások átlagos bérleti díja A megyeszékhelyeken átlagosan ezer forintos, a városokban ezer, a községekben pedig ezer forintos lakbérrel kellett havonta számolni.


Az ingatlan egy lakásos társasházban. Eladó- kiadó lakás, ház, iroda, üzlet. Találja meg gyorsan álmai ingatlanát!


Alkotmány utca Parlamenthez közeli részén, hosszútávra kiadó egy m2-es, frissen felújított, szoba hallos, házközponti fűtéses, napfényes, bútorozatlan, utcai nézetű lakás, egy hatemeletes, liftes polgári épület 3. Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Hungária körúti, harmadik emeleti, liftes házban eladó külön bejáratú szobás összkomfortos, erkélyes lakás. Fürdőszoba és a wc külön helységben található, Kiadásra jó adottságokkal rendelkezik,mivel a szobák mindegyike egy folyosóról nyílik. A szobája nagy, tágas és világos,parkettázott,és frissen festett.


Műegyetem környékén kiadó egy 52m˛-es, 3. Munkásszálló Budapesten hol van? Szálláslehetőségek áttekintése alább részletesen a legolcsóbbtól a jó minőségig. Budapest szállás – Válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb szállást a luxuskategóriájú hotel kínálattól az olcsó bérelhető apartman-okig.


Apróhirdetések kategorizálva - Ingatlan - kiadó. Hirdessen gyorsan percek alatt a(z) Ingatlan - kiadó témában. Lakás - Budapest Aug 1-től kiadó , 13- dik kerületi kiváló közlekedéssel biró, világos téglalakás, alacsony rezsivel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések