2018. február 6., kedd

Bérügyintéző tanfolyam debrecen

A szakmai képzés országosan elérhető távoktatásban, kedvező áron, részletfizetéssel. Jelentkezzen most, szerezzen szaktudást akár munka mellett is! A munkahelyi feladatkörébe tartozik többek között a munkaügyi nyilvántartások alapján a bérekkel. Munkaerő-gazdálkodás (óra) 2. A bérügyintéző tanfolyam moduljai: 1. A szakmai vizsgára bocsátás feltételei: A szakmai követelménymodulokhoz rendelt valamennyi modulzáró vizsga eredményes teljesítése.


Nálunk a távoktatásos bérügyintéző képzés nem csak nevében az. Nem csak tankönyveket adunk az otthoni felkészüléshez, hanem az országban elsőként és egyedülállóan órányi videó felvétellel, és folyamatos kérdezési lehetőséggel segítjük a képzésben résztvevőket, hogy sikeres bérügyintéző vizsgát tegyenek. Az Alfa Kapos Képző Központ Kft.


Részletes információkért kérjük, kattintson az alábbi linkre! Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy szakmai tudáshoz jusson. OKJ tanfolyamok , OKJ képzések Budapesten és országszerte.


A kombinált társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyam elvégzésével biztos lehet abban, hogy irigyelt állásbirtokába jut. Ha szeretne exkluzív munkakörnyezetben, kiváló körülmények között fontos,megbecsült munkát végezni, akkor a társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintézőtanfolyam. Addig is, ha olyan képzésre vágyik, ami itt még épp nem aktív, azaz még nem tud rá jelentkezni, de azt szeretné, hogy Önt se hagyjuk ki az új lehetőségekből, iratkozzon fel az alábbi értesítési listánkra, így azonnal szólunk, ahogy kész ajánlattal szolgálhatunk. Minden tanfolyam , OKJ képzés esetén feltüntetjük a képzés pontos költségeit, kedvezményeket (ha vannak) és a részletfizetési lehetőségeket. Minden infót, részletet felteszünk, amit az iskola közül velünk.


Fő tevékenységi területeink: szakképzés és továbbképzés egyéni jelentkezők, vállalati és intézményi megrendelők számára, továbbá vizsgaközpont és szakgimnázium működtetése. Alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló. Mérlegképes könyvelő tanfolyam , mérlegképes könyvelő. Pénzügyi- és számviteli ügyintéző, pénzügyi- és számviteli ügyintéző, társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamok (tb ügyintéző képzés). Tanfolyam jelentkezés feltételei.


Bérügyintéző tanfolyam debrecen

Az emberi erőforrással foglalkozó szakemberek szerepe igen jelentős a vállalat költségvetését illetően. Magas bérezés, exkluzív munkakörülmény vár arra, aki elsajátítja a bérügyintéző képzés rejtelmeit! A kis képre kattintva, egy térképen láthatja irodánk elhelyezkedését: A felüljáróról lehajtva a Topán Cipőbolt után (a Daniella Villamossági üzlet mögött) a FullDiszkontnál kétszer jobbra, s a két irodaházból a második (a kőporozott).


Bérügyintéző tanfolyam Budapesten. A tanfolyam során a képzési modulokból záró vizsgát kell tenni, melynek sikeres teljesítése, feltétele az OKJ vizsgán történő részvételnek. Az általános szerződési feltételek elfogadom. Beleegyezem,hogy a személyes adataimat a képzésekre való felvételhez, támogatáshoz,a jokepzes.


Ha kedvezményre jogosult, kérjük ezt jelezze a jelentkezéskor. Egyszerre több kedvezmény nem kombinálható. A megadott oktatási napok változtatásának jogát adott esetben fenntartjuk!


Számítógépes adatrögzítő képzési helyszínei: Budapest, Székesfehérvár, Győr, Pécs, Szege Kecskemét, Szekszár Veszprém, Tatabánya, Miskolc. Felnőttképzés - OKJ képzések, tanfolyamok olcsón, kamatmentes részletre is - Budapest, Kecskemét, Kunszentmiklós - Gyorsan letehető szakmák itt! Kövess minket a legfrissebb hírekért! Több mint nyelvi, szakmai és hobbi témakörben nyújtunk tanfolyamokat mindenki számára, aki munka vagy folyamatban lévő tanulmánya alatt szeretne otthon, kényelemben és saját időbeosztása szerint piacképes ismeretekre szert tenni. Vállalkozási és bérügyintéző tanfolyam Budapest, Debrecen , Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Kaposvár, Miskolc, Pécs, Szeged.


Bérügyintéző tanfolyam debrecen

Tanulmányozza és alkalmazza az adott szakterület szakmaspecifikus ismereteit. Béreket és ellátásokat dokumentál. Magánnyugdíjpénztárral kapcsolatos ügyet intéz. Nyugdíjmegállapítást előkészít.


Net oldal Magyarország egyik legnépszerűbb független tanfolyamkereső oldala, ahol földrajzi és tematikus bontásban kereshetők a különböző tanfolyamok és képzések. Függetlenségünk garancia arra, hogy mindig a legjobb, leginkább megfelelő tanfolyamokat ajánljuk kedves látogatóinknak. See more of PENTA UNIÓ Zrt. Educational Research Center.


A kérdező kommentje: A Pentanál találtam tb- bérügyintéző tanfolyamot is. Igazából már van egy diplomám, de érdekelne ez a munka. Ingyenes OKJ-s képzést kerestek, de nem tudjátok, pontosan milyen szabályok vonatkoznak rátok?


Most összeszedtünk pár fontos feltételt és szabályt, az ingyenességről és arról, hogy találhatjátok meg ezeket a kérdéseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések