2018. február 12., hétfő

Reklámblokkoló chrome

Reklámblokkoló chrome

Chrome is a fast, secure and free browser for all your devices. Explore the Chrome Browser today! Add apps, extensions, and themes. Personalize your web browser today! Get a new and fast web browser.


Download Chrome and start browsing! Choose to continue seeing unobtrusive ads, whitelist your favorite sites, or block all ads by default. Just click Add to Chrome , then visit your favorite website and see the ads disappear! A Chrome letiltja az olyan előugró ablakokat, amelyeket lehetséges, hogy a felhasználók nem ítélnek hasznosnak. Ha az Ön tulajdonában lévő egyik webhelyen le vannak tiltva az előugró ablakok, akkor a Visszaélésszerű élményekkel kapcsolatos jelentés oldalán tájékozódhat.


Remélem sokat segítettem! Megnyitod a JavaScript konzolt (ne ijedj meg, ez a hivatalos magyar neve, egyszerűen: lenyomod a Ctrl-Shift-J kombinációt Chrome -ban, illetve a Ctrl-Shift-K billentyűket Firefoxban) 3. AdBlock works automatically. A ChrisPC Free Anonymous Proxy segítségével anonim módon, avagy sokkal biztonságosabban tudsz böngészni. Vele olyan tartalmakat is elérhetsz amit eddig valamilyen régiókorlátozás révén nem tudtál eddig megtenni. Az alábbi verzió Free alkalmazás formájában vehető igénybe.


Reklámblokkoló funkcióval is el van látva. Most egy remek reklámblokkoló is megérkezett ehhez a böngészőhöz. Bár nem lett annyira sikeres a Windows 10-be épített Microsoft Edge böngésző, mint amennyire azt Redmondban várták, azért sokan használják. A legjobb reklámblokkoló használata a Windows Edge böngészőjében. It completely replaces the Chrome new tab.


A program mindenféle reklámot és nyomkövetőt blokkol, és megbízható szolgáltatást nyújt felhasználóinak a biztonság és az. Az európai, amerikai és kanadai felhasználók esetében ugyanis. Ez minden bizonnyal igaz, de a tapasztalatok szerint ennek ellenére is látványosan felgyorsítják a weblapok betöltését és megjelenítését, a böngésző általános működését. A Wall Street Journal belsős forrásokra hivatkozva számolt be a cég lehetséges terveiről. Az AdGuard is egy ilyen reklámblokkoló , és jelenleg az egyik legnépszerűbb a piacon.


Mostantól pedig a Microsoft Edge-et használók is kipróbálhatják, belekerült ugyanis ennek a böngészőnek a támogatása is, így bővítményként letölthető a Windows Store-ból. A letöltésekor hasonlóan kell eljárni, mint a Chrome. Blokkolja a zavaró hirdetéseket az ingyenes Firefox hirdetésblokkolóval pl.


A héten tesztelhetővé vált a vállalat reklámblokkolója: a Chrome androidos verziójának Dev és Canary előzetes változataiban már megtalálható, ráadásul alapértelmezetten aktivált állapotú. Adblock Plus for Chrome , free and safe download. A hatásfoka egyelőre nem tisztázott.


Reklámblokkoló chrome

A reklámblokkoló legkorábban az év idei év vége tájékán landolhat a Chrome stabil. Mindeközben a vállalat most újból megerősítette, hogy a felhasználók által telepített reklámblokkoló bővítményeket is ki kívánja véreztetni: a Chrome programozási felületeinek a megváltoztatásával ezerre fogja limitálni a blokkolási listákba betehető szabályok mennyiségét. A Chrome ugyanis az első olyan verzióját képezi a programnak, ami beépített - sőt, alapból aktív - reklámblokkolóval érkezik. Ezek között vannak több igen népszerű reklámblokkoló is, amik a jövőben nem fogják.


Másrészről azonban pénzügyileg bedöntheti a fél internetet. A Chrome külön letöltés gombbal rendelkezik, így Ön egyetlen koppintással, egyszerűen tölthet le videókat, képeket és teljes weboldalakat is. A Chrome letöltési főoldala magán a Chrome -on belül található, ahol még offline állapotban is hozzáférhet az összes letöltött tartalomhoz.


Reklámblokkoló chrome

Létezik ugyan egy rendszer szintű, nagyon hatékony reklámblokkoló program az AD Muncher személyében, de ezt nagyon nehéz beszerezni, és drága.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések