2018. február 8., csütörtök

Horgász sátor decathlon

Horgász sátor decathlon

Kempingsátor vagy túrasátor? Nappalival vagy anélkül? Ingyenes áruházi átvétellel, vagy gyors kiszállítással várunk! Válogass sátraink közül és rendelj még ma! Töltsd le a Decathlon appot!


Horgász sátor decathlon

Horgász tanácsok - Decathlon blog. Mérnökeink által kifejlesztet ponyva pontyhorgászoknak, akik védve szeretnének aludni a vízparton, ahol sátor nem állítható fel. Tökéletes gyors horgászathoz.


A Bedbox II gyorsan és egyszerűen felállítható egy Caperlan horgászszék körül (külön kapható). A bivy „nappalijában” horgászszék is elfér, így párosan is kényelmesen lehet horgászni. Kicsi és kompakt sátor egy-két napos horgásztúrákhoz. Gyorsan és egyszerűen felállítható.


Horgász sátor decathlon

Erősített varrások, prémium megoldások, alumínium vázszerkezet, teljes leszúró készlet. A sátor egy hatalmas méretű belső térrel rendelkezik. Szerezd be nálunk új sportszeredet! Böngéssz webáruházunkban, ahol sportághoz, közel 45. Rendelj bármit a hozzád legközelebbi.


Túra, fitnesz, kerékpár, roller,. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Az eredeti Frame-X sátrunk továbbfejlesztett változata, ez a verzió az új Storm Safe Tex szövettel készül, új, csuklós X-vázzal, amely az egész szerkezetet stabilabbá és még könnyebben felállíthatóvá teszi. Hiába a csend és a nyugalom, nem kellemes esőben horgászni, ha az ember bőrig ázik közben. Az esőkabát mellé érdemes egy földbe szúrható esernyőt vagy félig nyitott sátrat is beszerezni.


Ezek alatt kényelmesen elücsöröghet a horgász , ahogyan a szétnyitható horgász széken is, anélkül, hogy egy csepp víz is érné. A horgász sátrak minden méretben elérhatőek, a téli ponyva is rendelhető. Egy sátor amely másodpercek alatt felállítható.


Rendkívül robusztus sátoranyag teljesen víz és szélálló. A tágas belső tér két horgász számára biztosít megfelelő helyet. Bojlis sátor , fél sátor , horgászsátor, horgász sátor , téli ponyva, téli takaró, sátor , félsátor, sátrak, téli borítás, brolly, bivvy, fox royal garanciával és kiváló áron. Az alagút típusú sátor ,nagyon tágas és elég könnyű. A megtört vonalú konstrukció növeli a sátor magasságát.


Sátor többféle méretben kapható nálunk. A nyári hónapokban a külső réteg hűvösebbé teszi a sátrat, mivel azt nem éri közvetlen napsugárzás és a két réteg közti levegő plusz szigetelést is nyújt, így lassabban melegszik fel a sátor belseje. Vásárláskor figyelj arra, hogy sátor helyett ne (csak egy) külön ponyvát rendelj meg.


Ez a masszív beálló nagyon gyorsan fel. A vízálló anyagból készült sátor szellőztetéséről a hátsó ablak gondoskodik. Az előtetőnek köszönhetően nagyobb esőzéskor sem kerül be víz a sátorba és az erős nap ellen és védve vagyunk.


A bevarrt rudazatoknak köszönhetően igen stabil sátor , akár egyedül is néhány perc alatt felállítható. CUNNING MASTERS, who need to know! The best tips for years! Top genius ideas - Duration: 13:59. Ha a termék mellett ezt a feliratot láto a terméket nekünk is meg kell rendelnünk a(z általában külföldi) beszállítónktól, így arra lehet, hogy több hetet is várnod kell.


Etetőanyagok, Bojlik és eszközök. Keresse akciós termékeinket is! Tekintse meg hetente az új akciókat az Auchan Magyarország weboldalán!


Családi, expedíciós, turista és kis sátor , illetve sátor tartozékok bővülő sora várja a MALL.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések