2018. február 13., kedd

Fried kastély vadászház

A Vadászház különlegessége családias,. A vadászház a családias légkör megtestesítője. Hagy hogy elvarázsoljon a vidék!


A kastélyszálló a Magyarország legjobb szállodája, felnőtt, gyermekprogramok várnak! Ezzel örvendeztette meg feleségét, Gottlieb Margitot egyik házassági évfordulójuk alkalmából. Fried Imre az egész településnek meghatározó alakja volt. A harmadik épületünk a Vadászház nem csak a „vadászat szerelmeseinek” ajánljuk, nagyobb baráti társaságok, vagy családok részére is tökéletes választás. Eladó Vadászház hirdetések.


Konferenciahelyszínek, konferenciaszervező cégek. Akciós Vadászház , új Vadászház , használt Vadászház , olcsó Vadászház , kínál Vadászház , cserél Vadászház , keres. Több hektáros franciaparkn található a Kastély , a Liliom szárny, a Vadászház ,a Wellness-Fitness Központ. A szálloda mára igazi komplexummá nőtte ki magát a több hektáros franciaparknak, a kastély , az új épületszárny és a vadászház épületegyüttesének, a wellness központnak, a saját szőlőbirtoknak és borospincének köszönhetően, megőrizve közben a történelmi birtok főúri hangulatát.


Vadászvendégeink a kastély közvetlen környezetében fácánra és zárttéri vaddisznóra vadászhatnak, s igény szerint vadászatokat szervezünk a környező vadászterületekre is, ahol nyúl, őzbak, vadkacsa elejtésére is van lehetőség. Ennek emlékét őrzi az egykori kastély parkban létesült Várfürdő területén a lombját vesztett mezei juhar, az Erkel-fa. Simontornya, Malom út 33.


Munkácsy rajzolgatott festőinasként a kastély földszintjén az ősök képeit restauráló Szamossy Elek festő mellett. A km-re lévõ Balaton is könnyen megközelíthetõ. Az álomszép, szecessziós stílusban épült Kastély ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt a nyugodt környezetben pihenni vágyóknak. A birtokon három épület gondoskodik a vendégek szállásáról, ezek különböző stílusban berendezett és kialakított épületek.


Fried kastély vadászház

A Kastélyszálló többi szobájához hasonlóan itt is az apartman része az LCD TV, a térítés nélkül igénybe vehető internethasználat, a közvetlen telefonos. A Holt Tisza partján, csendes, nyugodt erdei környezetben - háborítatlan „őserdő” közepén - várja vendégeit (max. fő) a Tőserdő Kastély Üdülő. A kastély kívülről világos homokszínben pompázott, falát vörös terméskövek díszítették.


Gyönyörű parkját francia stílusban álmodták meg, ápoltságáról Deme Sándor kertész gondoskodott. Auschwitzba deportálták, ahonnan már nem térhettek haza. A Hertelendy Kastély az őszi és téli hónapok folyamán csupán időszakosan tart nyitva, előre meghatározott időpontokban. Viszont céges és egyéb rendezvényekre bármikor fogad csoportokat, legalább szoba vagy fő foglalása esetén.


Három épület, három hangulat- a Kastély , a Liliom Szárny, a Vadászház A Kastélyszálló szobái a régmúlt hangulatát árasztják, eredeti tölgyfa parkettával és a belső terek kézzel faragott, mahagóniból és rózsafából készült bútorzatával , amelyet nemhogy Magyarországon , de egész Európában sehol máshol nem. Rendezvényhelyszínek, rendezvényszervező cégek. A Fried Birtokon különböző stílusú épület szolgálja, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb választást: Kastély , Liliom szárny, Vadászház. A Kastély és a Liliom szárny az Orchidea átjárónak köszönhetően ma már egy épületként funkcionál. Bélmegyerről röviden: A Bélmegyer név a más törzsbeliek közé települt Megyer törzs szálláshelyére, az előtag a belső, belül lévő jelzőre utal.


A Fehérvárcsurgói Vadászház Székesfehérvártól km-re, a Bakony keleti nyúlványain terül el. Csendes hegyvidéki környezetben lakosztályával, nagyobb és kisebb első kategóriás szobájával fő részére biztosít szállást. Amennyiben a vendég főre külön szobát igényel, úgy az ÁFA-val növelt díj naponta -kal több. A Magyar Turizmus Minőség Díjjal kitüntetett Fried Kastélyszálló Resort igazi komplexumnak tekinthető a több hektáros francia parknak, a Kastély , a Liliom szárny és a Vadászház épületegyüttesének, a Wellness-Fitness Központnak, és a saját szőlőbirtoknak köszönhetően.


Fried kastély vadászház

A Fried Kastélyszálló Resort mára igazi komplexummá nőtte ki magát a több hektáros franciaparknak, a Kastély , a Liliom szárny és a Vadászház épületegyüttesének, a Wellness-Fitness Központnak, és a saját szőlőbirtoknak, borospincének köszönhetően, mégis megőrizve a birtok főúri hangulatát. A kastély db kétágyas fürdőszobás szobával, és lakosztállyal rendelkezik. A kastély tuladonos család (férj, feleség és három gyerek), családias vendéglátást biztosítanak, a nem csillagos wellnessre vágyó, de a csendes, baráti légkört szerető vendégek részée.


Az Ön böngészője elavult és nem alkalmas a weboldal tökéletes megjelenítésére és funkcióinak használatára. Kérjük, frissítse böngészőjét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések