2018. február 26., hétfő

O az igazi

Köszöntünk megújult online társkereső oldalunkon! Az Ő az igazi honlap főként a társkeresés elősegítésének céljából jött létre, azonban lehetőséget biztosítunk azon felhasználóink részére is az ismerkedésre, akik életük párját már megtalálták, de szívesen barátkoznak, leveleznek, így cimborákat, chat partnert keresnek, valamint azoknak a tagoknak, akik. Egészen addig, míg az életében fel nem bukkan egy szőke bombázó. Hogyha pedig nem akarsz lemaradni az újabb videókról, akkor Iratkozz fel!


Három évvel szerelme elvesztése után, Erica visszatér a szülővárosába, hogy részt vegyen testvére esküvőjén. Ekkor kénytelen szembenézni a múltjával és az előtörő emlékekkel. Marc oldalán tér vissza, ám boldogságuk korántsem felhőtlen.


A lány és Nate kapcsolata szépen lassan kezd újraéledni. Korábban mindig azt hittem, hogy csak azért mondják az emberek, hogy tudta az elején, hogy ő az igazi , mert utólag már könnyű ezt mondani, és saját magát is ezzel nyugtatja meg. De mégis, érzi az ember az elején (de nehéz megfogalmazni, hogy pontosan mit), talán egy olyan belső hangot, hogy „nyugi, ez jó lesz”. Ha egyetlen mondatban szeretnék kérdésedre válaszolni, azt mondanánincs egyetemes „recept” arra nézve, hogy tudjuk, ki az igazi. Csakhogy egy ilyen terjedelmes levélre nem lenne fair szófukar módjára válaszolni.


O az igazi

Megértem, hogy a harmadik X-hez közeledve szeretnéd megtalálni életed párját. A mozifilm a Fox Searchlight Pictures gyártásában készült, a 20th Century Fox forgalmazásában jelent meg. A két Fitzpatrick-fivér igyekszik tartani magát apja tanításához: Csak azt ted ami boldoggá tesz! Az idősebbik, Francis a Wall Streeten menedzser és azt hiszi, hogy boldog házasságban él feleségével, Renee-vel.


Az indítás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. A filmeket nem tároljuk közvetlen szerverünkön, azokat külső tárhelyekről linkeljük, ahogy a(z) Ő az igazi teljes filmet is. A film megtekinthető okostelefonon vagy egyéb platformon keresztül, ami képes weboldalak. De mi a helyzet, ha szerinted már megtaláltad az igazit? Sikeres lesz a kapcsolatunk?


O az igazi

Ha tudni akarod a választ, próbáld tárgyilagosan látni a barátodat vagy a barátnődet. Hajlamos lehetsz arra, hogy csak azt lás amit látni szeretnél. Ezért hát ne siesd el a dolgot. Próbáld meg felfedezni az igazi énjét.


Az ELITTÁRS szerkesztősége először a felhasználókat kérdezte: ők honnan tudják, hogy megtalálták az Igazit és a kapcsolat megérett a házasságra? Honnan tudom, hogy ő az Igazi ? Szerelem és szeretet összetart „Nagyon szeretem a társamat, vele tudom elképzelni az életemet. Az ott felsorolt kérdések alapján könnyebb lesz eldöntene hogy megtaláltad-e a hozzád illő társat. Mitévő légy, ha miután mindent átgondoltál, úgy érze nem ő az igazi. Ebben az esetben komoly döntés előtt állsz: Szakítsunk?


Azt, hogy ki az Igazi számodra, azt egyszerűen érze erre nincs matematikai képlet. Mégis, ha tudatosan ránézel a kapcsolatodra, a nulladik lépést valójában Önmagadnál kell keresni és csak utána a másiknál. Eddig 5alkalommal nézték meg.


Műfaját tekintve romantikus filmvígjáték. Az őszinteség és a nyitottság az egyik legfontosabb dolog egy párkapcsolatban. Ha azért nem osztod meg érzéseidet, és gondolataidat a pároddal, mert attól félsz, hogy kiröhögne, vagy csúnyán reagálna a hallottakra, az sem túl jó jel, hiszen így nem lehet hosszú távon egy kapcsolatot fenntartani. Ha találkoztál egy szép lánnyal, aki megfogott, és meg akarod őt tartani, akkor tudnod kell,a logika nem vezet sehová. Ugyanis, ha a férfiak és nők kapcsolatának dinamikájáról beszélünk, a logika az utolsó dolog, amire támaszkodni tudunk.


O az igazi

Hiába a remény, a mellette szóló érvek, ha alapvető figyelmességek hiányoznak a részéről. Ne áltasd magad azzal, hogy ez egy különleges kapcsolat, és senki más nem érti meg rajtad kívül. Ha már ez a kérdés felmerül benne akkor valószínűleg inkább azon gondolkodsz, hogy lehet, hogy mégsem ő az Igazi. Van, hogy évekig nem talál az ember megfelelő párt, és van olyan is, hogy a sors több igazán szimpatikus alannyal is összehozza, akár egy időben is.


Szerelmi ügyek terén gyakran összezavarodunk: előfordul, hogy nem tudjuk eldönteni, ki lenne a megfelelő, az igazi , a nagy Ő…már ha létezik ilyen. Nem árt, ha tisztában vagy azzal, miről ismered fel az igazit. Akár úgy érze megtalálta akár úgy, hiába keresed.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések