2018. február 7., szerda

Betegségek lelki okai

Betegségek lelki okai

Testi betegség lelki okai. A depresszió például olyan mentális betegség, amely súlyosan megzavarja az ember érzelmi egyensúlyát, tartósan és lényegesen rontja az életminőséget (a munkaképességet és a személyes kapcsolatokat). Betegségek lelki okai.


Daganatos betegségek lelki okai Ez a fejezet kicsit más, mint a többi. Személyes érintettségemből kifolyólag mélyen átérzem a daganatos betegséggel küzdők és szeretteik érzését. A partner kapcsolat szellemi- lelki téren zavart mutat.


Az érintett fél lehet a házastárs, barát, gyermekek, munkahelyi főnők vagy munkatárs. Okai megegyeznek az emlőráknál leírtakkal. A mellettem ülő embereknek az volt a benyomása, hogy az egész előre meg lett rendezve, és tudta hogy kinek mi a baja. Régi sérelmeket, a múltammal kapcsolatos negatív dolgokat „dédelgetek” magamban, amelyek felhalmozódnak, és szilárd formát öltenek.


Betegségek lelki okai

Rá kell ébrednem, hogy a daganat, torlaszt állítva, energiámnak egy részének útjában áll. Lelki oka általában érzelmi sokk. Mára már elfogadott, hogy a betegségek kialakulásában jelentős szerepe van a lelki okoknak. A félelem, a lelki fájdalom, egy megrázó veszteség, a harag, az elutasítás vagy a tehetetlenség - mind-mind képesek először energetikai szinten, majd a fizikai, a test szintjén tüneteket, betegségeket produkálni. A daganatos betegség kialakulásának feltételezett lelki okai: A fiatalkori elszigeteltség , elhagyatottság, kétségbeesettség.


A mélyebb emberi kapcsolatok veszélyesnek minősítése. Hallgassuk meg, amit a testünk üzen és figyeljünk, milyen lelki okokat mutat, melyeket megoldva az egészségünk is helyreállhat! Alábbi felsorolásunkban a leggyakoribb betegségek lelki okai találhatóak meg.


Miközben az orvos felírja neked a gyógyszert, érdemes elgondolkodno hátha vannak lelki kiváltó okai is a bajoknak. Például ha környezetedben mindenki influenzás, és te is köhögni kezdesz, nem kell azonnal megijedne hogy akkor valamit biztos nem jól csináltál. A pszichoszomatikus betegségek mechanizmusa - azaz a test és lélek megváltozott kölcsönhatásának mechanizmusa máig sem teljesen feltárt. A pszichoszomatikus tünetek keletkezése a legtöbb esetben megoldatlan lelki vagy szociális problémák jelenlétére utal, amelyek szomatizáció útján adnak jelzést.


Ha megbetegszik ez a szerve az azt mutatja, hogy a kialakult lelkiállapotban nem vagy képes új dolgoknak teret adni. Vajon mi okozza a légzőszervek betegségeit? Közvetlen környezet mérgei mellett lelki tényezők is erőteljesen befolyásolják a hámsejtek állapotát.


Minden betegség mögött megbújik egy-egy lelki probléma. Hangulatingadozásaidnak megfelelően bőröd is változékony, lehet szürke és fakó, de ragyogóan üde is attól függően, te milyen színben látod a világot. A betegségek lelki okai 1. Ez a lelki ok okozza A lelki béke alapköve Milyen lelki titkot őriznek a csillagjegyek? Pajzsmirigy problémák lehetséges lelki okai. A pajzsmirigy mivel a hormonrendszert kezeli, így az egész tested működésére kihat, így szimbolikusan az egész életedre hatással van.


Mik lehetnek a teniszkönyök lelki okai ? A pajzsmirigy alulműködése azt mutathatja, hogy az életöröm, a vitalitás nem működik a megfelelő szinten az életedben. Melyek a legjobb székletlazító ételek? Hogyan lehetséges az érszűkület otthoni kezelése?


A ciszta lelki okai és gyógyítása A ciszta „védőburokkal, erős fallal bíró tömlőszerű képlet, jól körülhatárolt terület, melynek üregében folyadék (vér, genny, pangó váladék, nyák, savó), vagy szilárd képletek (pl. daganat – sejtek) lehetnek. Természetesen egészségügyi okai is lehetnek a kézproblémáknak, de egy komoly önvizsgálattal – néha szó szerint véve az egyes megfogalmazásokat, – könnyebben felismerhetjük a baj forrását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések