2018. február 1., csütörtök

Halak horoszkóp 2019 zsozirisz

Személyesen és Telefonon. Az elmúlt időszak nehézségei után idén minden egyszerűbb és könnyebb lesz. Patkány évének kezdete.


Halak horoszkóp 2019 zsozirisz

Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Olyan izgalmas, érdekes eseményeken vehetnek rész - főként a magánéletük terén -, amelyekben az előző év nem igazán bővelkedett. Ez alatt a vízjegy alatt született emberek, amit a Jupiter és a Neptunusz ural, sokszor döntésképtelenek, a legkisebb dolgokról legyen is szó.


Ha független, akkor Vénusz csodálatos új szerelmi élményekben részesíti önt, az illető gyengé számíthat az együttérzésére, védelmezi önt és szerelme kitartó, minden együtt áll a kapcsolat. Ez az év számukra kifejezetten élvezetes lesz, már csak azért is, mert új dolgokat tanulhatnak, amik által gazdagabbá tehetik az életüket vagy akár a. A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. Kos: Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult.


A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk.


A szerelmi horoszkóp szerint az év első felében érdemes ismerkedned. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét.


Meglévő kapcsolatodba érdemes több energiát fektetned. Halak : Itt az ideje, hogy hangot adj annak, hogy kedveled azt a bizonyos illetőt. Ha erről már tud a választotta akkor is érdemes lenne elmondani, mennyire szereted. Ez a vallomás jó hatással lesz kettőtök viszonyára és a jövőtökre.


A jelenleg pár nélkül élő Ikrek most a korábbiaknál gyakorlatiasabb, elszántabb lehet a párkeresést illetően, ami különösen akkor lehet számára gyümölcsöző, ha kifejezetten a komoly kapcsolat a célja. A legtöbb párban élő kapcsolata megkomolyodik, és új irányt vesz. Ez bizony egy családteremtő év lesz, sok-sok gyors esküvővel és lánykéréssel.


Szerencsétlenség a szerelemben érhet, ha nem vagy elég megfontolt, akár kapcsolatban, akár egyedülállóként. Ha ügyesen forgatják a lapjaikat, akkor szerencsésen zárhatják az esztendőt, de lehet, hogy lesznek olyan időszakok, amikor nagyon meg kell ehhez fogniuk a pénzt. Halak : Az a lényeg, hogy senki fölött ne atyáskodj, és bármi történjék, ne ess túlzásokba. Ne akarj senkin sem segíteni, mert akin szeretnél, annak a személynek meg kell tanulnia önállóan kezelni a saját problémáját.


Már egy ideje megtartom azokat a ruhadarabjaimat, amik aktuálisan kimentek a divatból – gondosan összehajtogatva, vákuumzacskózva teszem őket félre. Ennek oka az, hogy a trendek időről időre ismétlik önmagukat, és visszatérnek olyan alapdarabok, amik ismét ellenállhatatlannak bizonyulnak. A horoszkóp számításának fő alap eleme van.


Vajon milyen táplálkozás, sport vagy kikapcsolódás, milyen egészségügyi szabályok vonatkoznak a csillagjegy szülötteire? Mindez lehetőséget ad számára arra, hogy szorgosan munkálkodjon a kitűzött céljai elérésén, és így akár hamarosan az első néhány sikerét le is arathatja. Halak : Ha teljesen őszintén és becsületesen jársz el másokkal szemben, szót érthetsz a közösséggel, amelynek tagja vagy, és az érdekeidet is ügyesen érvényesítheted. Kolléga viselkedése kinyithatja a bicskát a zsebedben.


Az újévben viszont megtapasztalhatod a sebezhetőség érzését, de azt is, hogy milyen az, amikor valaki végül nem él vissza ezzel. Meglehet, hogy egyes lehetőségek kihagyásával hosszú időre bezáródik előtte egy-egy ajtó, míg ha él azokkal, jelentősen kitágul az élettere és a lehetőségei tárháza. A félreértések és a kételyek napja. Kos: Még az is lehet, hogy rokonnak fontos a veled való kapcsolat. Olyan dolgokat oszthat meg vele amiken elcsodálkozhatsz: soha nem gondoltad volna, hogy ilyesmi eshet meg vele.


Halak horoszkóp 2019 zsozirisz

Ha még félbehagyott feladatokkal vagy üzleti ügyekkel rendelkezik, akkor kezdjen el velük most foglalkozni, ha nem akar lecsúszni a jó szerencséjéről, illetve mert nem akarja, hogy bűntudatot érezzen amiatt, hogy nem végzett velük időben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések