2018. február 7., szerda

Life1 nyugati órarend

Időpontfoglalás, órarend , óratípusok. Hot Iron, Spinning, Aerobic, Pilates. Reviews Azóta hogy át vete a Life az Gildamaxtól ezt a. A belváros legmodernebb fitness és wellness központja.


Csoportos órák és órarend. A kiváló felszereltségű, non stop fitness terem három helyszínnel is várja vendégeit. Alakformálás, edzés, csoportos edzés és személyi edzések a Flórián, Hermina és a River Estates Gilda Max fitness termekben. A jó időben nyitva tartó, első emeleti teraszunkon egyedi illetve személyi edzővel való edzésre is van lehetőség.


A teraszra egy Absolute Warrior állvány van kihelyezve. A széleskörű fitness szolgáltatások mellett szaunákkal, szoláriummal és egyedi panorámával várjuk kedves vendégeinket. Az órán a szokott saját onboard felvételek és ezúttal Dicső Inezzel közösen mozgattuk meg a. Klubunk kardió részlegéről, valamint a csoportos óra termekből egyedülálló élményben lehet része az ott sportolóknak: edzés közben a Nyugati tér forgatagára nyílik kilátás.


Impozáns, mindennek új illata van, minden ki van találva: a padlószőnyeg pozitív üzenetei és színvilága illik a világító fehér recepciós pulthoz és a falak színvilágához is, már. Regisztrálj próbahétre! Fordulj értékesítő kollégánkhoz! Következő hétre érvényes órarendet előző hét szerdán publikáljuk! Kiváló biciklik, pörgős zenék, diszkófények, és remek hangulat vár.


Nagyon elegedett vagyok a Life nyugati. Mandala Jógastúdiók Meggyőződésünk, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért. Gyere és próbáld ki élőben!


A változás belülről kezdődik! Alacsony árainkkal, képzett oktatóinkkal, db, csoportos órák tartására alkalmas termünkkel, valamint korszerű gépekkel felszerelt cardio- és erősítő részlegünkkel egész évben várjuk kedves sportolni vágyó vendégeinket. Pörgős edzésekkel, felkészült. Mit jelent a core tréning? A core tréning egy olyan edzéstípus, amely a törzsed mélyizmaira koncentrál.


Célba veszi az összes olyan izom csoportot, amely a gerinced és a medencéd stabilizálja. A funkcionális jóga, a nyújtó hatású és az egyensúlyt fejlesztő gyakorlatai mellett nyugati mozgásrendszerek erősítő elemeit is alkalmazza, melyek segítségével megtartható illetve visszahozható a fiatalos életerő, a hajlékonyság és az egészség. A rendszeres nyújtás és erősítés hatására a test izmos és tónusos.


Honest opinions shared by friends and neighbors. Want to find out who they refer? Use the form on the right to contact us. You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. Az órán való részvételhez bejelentkezés szükséges amit honlapunkon az időpontfoglalás menüpont alatt tehetnek meg.


A River Fitness elhelyezkedése kiváló, hiszen a város vérkeringésének egyik csomópontján helyezkedik el, közel a Duna parthoz. Klubunk ideális mindazok számára, akik kellemes hangulatra, jó társaságra, motiváló környezetre, különleges edzésekre, profi felszereltségre, felkészült edzőkre és mindemellett megfizethető árakra vágynak! Color Astoria Fitness - Térkép.


Az órarend változtatásának jogát fenntartjuk! Budapest, Károly körút 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések