2018. február 15., csütörtök

Virtuális szerelem

A virtuális világ a kapcsolatteremtés teljesen új perspektíváit nyitotta meg. Talán nem kell részletezni, hogy még a legkisebb faluban élő fiatalok számára is, akik korábban csak a szűkebb lakóközösségük tagjai közül választhattak párt, a világ kinyílt, és olyan távoli emberekkel teremthetnek kapcsolatot, akikkel korábban biztos nem találkozhattak volna. Ezentúl a lányokat nagyképernyőn át lesem!


Online élő egyenes virtuális szexelek! Peter James Host című regényéből: Joe tudományos kísérleteket folytat kollégájával és barátjával, Tommal. A modern számítástechnika segítségével megalkotják Albertet, aki tanulmányozza, irányítja és ellenőrzi a város teljes elektronikus rendszerét. Először eufóriába esel, és teljesen átadod magad az érzésnek. A szerelem olyan, mint a kábítószer.


Aztán másnap többet akarsz. Még nem váltál függővé, de annyira jólesett az az érzés, hogy azt hisze ura tudsz maradni a helyzetnek. Ha két percre eszedbe jut a szeretett lény, hát három órára elfelejted. Egyesek úgy vélik, hogy az ilyen regények jelentek meg csak akkor, ha az emberiség elkezdte használni az internetet. De valójában, virtuális kapcsolatok léteztek, csak szerelmesei használják a kommunikáció nem az e-mail, és sima.


Virtuális szerelem

Egészség vagy betegség? Egy csodálatos utazás előtt állsz? Ha kíváncsi vagy, mire számíthatsz, csak kérd a napi jóslatodat!


Tudat alatt annak gyakran igen durva hátulütőivel is, csak amikor elvakult szerelmesek vagyunk, nem figyelünk arra, amit a tudatalattink súg. Magam is megjártam a virtuális szerelem csapdáját, kis híján belehaltam. Ezt a helyén kell kezelni úgy, mint annyi modern technikát. Százezrek nem tudnak másként kapcsolatot létesíteni, csak a billentyűn keresztül. Más technika létezik-e az emberi kapcsolatok formálásra a virtuális világban, mint a múltban a kukoricafosztás csiklandós évődése idején?


Virtuális szerelem

Zsuzsa és Csaba hat és fél éve találkoztak. Mindketten közel az ötvenhez, súlyos krízis után kerestek felüdülést egy internetes társkeresőn a szerelem reményében. Egyetlen közös barátunk egy mozgássérült ismerősöm volt, akinek a képeihez többször is hozzászóltunk mindketten - néha még egymáshoz is szóltunk.


Egyre gyakrabban hallom az emberektől, hogy virtuálisan szerelmesek a nagy Ő-be ezért egy lehetséges forgatókönyvet vázolok a következőkben : Hosszú - hosszú társkereső keresgélés után, belefáradtan, szinte már kiégett társkeresőként végre megismerkedsz olyan emberrel, aki hirtelen ránézésre, bemutatkozó leírásra, külső tulajdonságokra, belső megérzésre. Társkeresés az interneten. Létezik-e virtuális szerelem ? A párkapcsolatok kialakulásának megszokott helyszínei (az iskola, a munkahely, a lakóhely és a szabadidős tevékenységek színterei) mellett egyre inkább teret nyer az internet. Mi a frász az a szerelem ? A nő című film kritikája kapcsán az Origo. A konklúzió, hogy a szerelem a legcsodálatosabb dolog a világon, ami nélkül nem érdemes élni, továbbá, hogy valójában egy totálisan hamis illúzió, amelynek vajmi köze sincs már a másik iránt táplált szeretethez.


Szerelmi Titkok és más érdekességek az irás birodalmából. Mozaikok Sisi életéből-Erzsébet magyar királyné. Ami a csillagokban áll-Felivelőben az ősi tudomány.


Szerelem Vegtelen uploaded a video years ago 2:26:43. Nem vagy biztos az érzelmeiben? Tartasz tőle, hogy megcsal? Vagy épp úgy érze hogy szeret, de nem mer közeledni? Ne tépelődj tovább, megkapod a választ ebben a szerelmi jóslásban!


Távszerelem Vakrandi Vallomás Veszekedés. Ha izgalmas ajándékot szeretnél adni gyermekednek, most megtaláltad! Ez a különleges minions helikopter intésre emelkedik a magasba. Rendkívül szórakoztató, hiszen a gyerekek könnyen tudják irányítani kezükkel és varázslatos élmény lesz számukra a minions helikopterrel játszani.


Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Kicsit fura, de állitólag létezik. A gazdik hirdetést tesznek fel és ha tetszenek a méretek a másik gazdinak akkor jöhet a randi. Angelique volt az első ilyen játék alkalmazás Japánban, melynek a célpontja a szebbik nem volt.


Azóta futószalagon készülnek a virtuális szerelem letölthető változatai. Ha komolyan veszed a társkeresést és figyelsz az itt leírtakra, hidd el, Téged is megtalál a szerelem ! Az online randizás egy jó dolog, hidd el nekünk! Az Első Találkozás társkeresőn, igaz szerelmek szövődtek, olyan férfiak és nők körében, akik korábban nem hittek a virtuális pártalálásban.


Egy virtuális szerelem története - ami bárcsak ne lenne igaz. Az első lépések, mindig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések