2018. február 5., hétfő

Biohair árak

Biohair árak

Ammóniamentes formula, mely nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, szilikont, paraffint és ásványi olajokat, parabéneket és formaldehid származékokat. Anhydrous formula, which does not contain artificial fragrance, silicone, paraffin and mineral oils, parabens and formaldehyde derivatives. Nézd meg az aktuális frizuradivatot! Válassz frizurát arcformád szerint! Közös minden termékben, hogy nem tartalmaznak káros anyagokat, parabén és GMO mentesek.


AZ OKOSFODRÁSZAT Álljon sorba mobiljával otthonról, munkahelyéről, és töltse hasznosan várakozási idejét! Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. A fodrászatokat modern stílus és fiatalos lendület jellemzi. Itt megtalálhatod a(z) Bio Hair Hajvágószalon Gödöllő Szabadság Tér 24.


Szolgáltatás Fodrászat, kozmetika, műköröm - XXIII. Legkésőbb órával a megbeszélt időpont előtt tudjuk elfogadni, ellenkező esetben meghiúsulási kötbért számolunk fel, melynek értéke a kezelési díj -a. Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. FODRÁSZAT: NŐI HAJVÁGÁS: RÖVID: FÉLHOSSZÚ: HOSSZÚ: EXTRA HOSSZÚ: PÓTHAJ FELÁR: Hajvágás szárazon (frissen mosott hajon érkezve) 2. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. A bio fodrászat gondolata elsőre talán különösen hangzik, az új idők új elvárásai megteremtették Magyarország első bio fodrászatának igényét, ahol természetes és vegyszermentes hajápolásban lehet részünk.


Biohair árak

A koncepció része a hosszú nyitva tartás és, hogy bárki bármikor betérhet. Van egy fodrász, akihez visszajárok, de többeket is kipróbáltam már, mind profik. Az alapötlet nem saját, hiszen a cutgo láncok már legalább éve elterjedtek Nyugat-Európától Ausztráliáig a világ sok pontján, és a koncepció egy régi budapesti fodrászdinasztia, a Gellei-család egyik sarja révén már a magyar piacon. Viszont, pár hete voltunk, de az árak felszöktek a csillagos egekig. Valami oknál fogva megszűnt a frissen mosott száraz haj vágása.


Mindig így vágattatuk, ez ár érték arányban nagyon megfelelt. Nagyon szép, modern szalon és kiváló. Biohair hajvágószalnok. Mint kezdő dolgozó (nem diák) mik voltak a feladatai? A Rossmannban volt egy ideig, aztán eltűnt.


RÁKOSKERESZTÚR (XVII. KERÜLET) Fodrászat. Az üzletek nyitva tartása a fentiektől eltérhet. BioHair Hajvágószalon Szolnok – Felső-szandai rét 1. Még nem tudom, hogy hova menjek hajat vágatni, de többen is ajánlották ezt a fodrászatot.


Megosztanátok velem a véleményeiteket, tapasztalataitokat? Mert ha nekem is beválik, akkor rendszeresen járnék oda. Egyébként hosszú hajam van és így elsőre csak egy egyszerű vágásra mennék.


Weboldalunk jelenleg karbantartás alatt van. Csak mosàs hajtípushoz illő gyógysamponnal (szárítás nélkül,de nyáron minek az?) hosszú hajra 5Ft. Mennyire voltatok megelégedve?


A közeljövőben szeretném levágatni a hajam, és már egy ideje kinéztem ezeket a szalonokat, egész olcsónak tűnik, és szimpatikus hely is. Konkréten a Pólus centerben lévőt néztem ki magamnak. Hajszalon bejelentkezés nélkül is, teljes fodrászati szolgáltatással.


Elfogadott fizetési eszközök: 1. Saját szolgáltatások: - festés. Nyitva tartás: H-SZ: 9-20. Szalonunkban elérhető szolgáltatásaink: fodrászat. Mindig arról álmodtál, hogy egyszer meseszép hajkoronád lesz?


Hosszú, selymes, fényes és erős? A Magic Hair hajnövesztő vitamin a természetben is fellelhető vitaminokat tartalmaz, valamint olyan natúr összetevőket, mint a búzacsíra- és aranyköles kivonat, valamint a kovaföld. Szépségszalonunk a belváros forgalmas csomópontján az Oktogon közvetlen közelében, a Westend aluljárószintjén, a Móricz Zsigmond körtér szomszédságában és a Jászai Mari téren várja szépülni vágyó visszatérő és új vendégeit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések