2018. február 25., vasárnap

Mezőgazdasági pályázatok kezdőknek

Jelenleg több, mint mezőgazdasági pályázati jogcím vonatkozásában rendelkezünk referenciával, támogatásban részesült ügyfeleink száma meghaladja az 1. A mezőgazdasági jellegű pályázatok általános jellegzetessége, hogy két lépcsőben kell igénylést benyújtani a támogatási összeg elnyerése érdekében. Először a pályázatot kell benyújtani, majd ezt követően – amennyiben a pályázat nyertes lesz – külön eljárás keretében kell igényelni a kifizetését. Az agrártámogatások előlegeként 2millió forintot fizetnek ki a mezőgazdasági termelőknek. A támogatás összege legfeljebb 5. A kezdeményezés célja tisztább, egészségesebb környezetet teremteni általános iskola tanulói számára. A vásárláshoz kötött aktivitásban az első három, legtöbb szavazatot kapott általános iskola, valamint a legalább szavazatot elért intézmények közül kisorsolt negyedik iskola egyenként 1. Ft támogatást kap környezetfejlesztésre.


Mezőgazdasági pályázatok kezdőknek

A Magyar Falu Program keretében újabb pályázatok eredményeit tette közzé a Miniszterelnökség. Az óvodák játszóudvar-, udvar- és eszközfejlesztésére, illetve temetők fejlesztésére összesen 9győztes pályázat kapott milliárd forint támogatást. Bővebb információ és előminősítésre jelentkezés alább! A Zártkert Programra milliárd forint hazai forrású keretösszeg áll rendelkezésre.


Egy pályázat keretében legfeljebb millió Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető 1-os intenzitással. Mezőgazdasági , agrár, gazda pályázatok , támogatások hírei és közleményei az Agrárszektor. Vidékfejelsztési, élelmiszeripari és Közbeszerzési.


Milyen pályázatok jelentek meg számukra az idei évben? Lehet-e még támogatásban részesülni? A vajdasági pályázatokról. A négy kertészeti pályázati felhívás mellett ma megjelent egy mezőgazdasági kisüzemeket támogató pályázat is, melynek keretösszege milliárd forint.


A felhívás célja a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztését célzó tevékenységek támogatása. Héjasok és bogyósgyümölcsűek. Bár az EU- pályázatok meghirdetésének nagy rohamán már túl vagyunk, de azért mostanában is jön még ki egy-egy nagyobb pályázat, és a jelek szerint ez a vidékfejlesztési pályázatok terén is így lesz. Pályázati kérelmet csak.


Friss fejlemény ugyanis, hogy elindult a társadalmi egyeztetése egy 35. A pályázatok támogatjuk a keret kimerüléséig! Ezzel a lehetőséggel most lecserélheti elavult régi eszközeit új és garanciális számítástechnikai eszközre. Továbbá digitális megjelenésünk támogatásával összhangban Professzionális honlapokat biztosítunk melyekhez célzott megjelenést és minőségi gyors. Munkanélküliek vállalkozóvá válását segítő támogatás.


Vissza nem térítendő támogatás, havi minimálbér támogatás, vállalkozói tanácsadás, képzés. Ezek a pályázatok mikro-, kis- és középvállalkozások számára lesznek elérhetőek. Az első pályázat Budapest és Pest Megye számára szól. Mivel erre a területre nagyon ritkán van pályázat, ezért nagy érdeklődés várható.


Mezőgazdasági pályázatok kezdőknek

Módosult a Kolon Menti Leader Egyesület, VP6-19. A blokk hiányzik vagy hibás. Vagy hiányzik egy tartalom vagy engedélyezni kell az eredeti modult. Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. Minden ember vágyik arra, hogy minimális rezsiköltségek mellett élvezhesse, a korszerű és szép otthonát, amit megdicsérnek az ismerősei, és ahova minden nap jó érzéssel megy haza.


Egy oldal érdekességekkel, hasznos tudnivalókkal és rendszeresen megújuló, színes tartalommal. Ha elindítottuk vállalkozásunkat, és a későbbiekben pályázni szeretnénk, jó, ha tudjuk, hogy a pályázatok jelentős részén egyéni vállalkozók nem, csak cégek indulhatnak, ez is egy döntési szempont lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések