2018. augusztus 20., hétfő

Eladó családi ház nyíregyháza ságvári

Nyíregyháza ) ház hirdetés az ingatlan. Ságvári kertvárosban szobás családi ház saroktelken! Gáz konvektor fűtésű, fa nyílászáróval ellátott. Földszintjén nappali, egy nagy alapterületű erkély, konyha és fürdőszoba, az emeleten szoba, és egy nagyméretű fürdőszoba található. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. A műanyag nyílászárók redőnyözöttek. Az otthon melegéről egyedi gáz illetve vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.


Az ingatlan 8nm-es saroktelken helyezkedik el. Külön nyíló nagyméretű. A udvaron gépkocsi tárolására alkalmas garázs található. Tömegközlekedés nagyon közel ,a város központ gépkocsival perc. CSALÁDI HÁZ , üzethelyiség és garázs ELADÓ ! YTONG falazatú, műanyag nyílászárós, klímás családi ház , üzlethelyiség és garázs eladó.


Kívülről hőszigetelt, műanyag nyílászárós, redőnyös. A telek területe 6NM. A ház akár bővíthető is. EMELETI nm-es szoba étkezős, járólap, parketta burkolattal, klímával, erkéllyel rendelkező,. Ingatlanok magánszemélytől és ingatlanközvetítőktől.


Az alsó szinten előtér, konyha étkezővel;kamrával, nappali és fürdőszoba található. Ezen kívül a nappalihoz csatlakozik egy tágas terasz. Ez egy 10x10-es régi építésű ház , de korához képest jó állapotban van.


Az eladó házak között többféle kategória közül választhatunk, legyen az családi ház , ikerház, villa, kastély, vagy csak egy sorház, felújított vagy felújítandó családi ház , nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt. Olcsó nyíregyházai eladó házak, házrészek, magánszemélyek és ingatlanközvetítők ajánlataival. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: nyíregyháza. Kertvárosi felújított családi ház ! Iskola, óvoda, bolt és posta közelében. Ezen az oldalon láthatja az összes nyíregyházai eladó családi házat.


Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Oros csendes utcájában 1nm-es családi ház , hozzá tartozó garázzsal, nm-es melléképülettel, nm-es boltíves pincével eladó.


A lakásban szoba, konyha, fűrdőszoba, előszoba és kamra. Eladó családi ház leírása. Az épület szerkezete vályog, amely nyáron hűvös, télen meleg, ezért a rezsi költsége kedvező mindenki. Legyen az családi ház , ikerház, villa, kastély, vagy csak egy sorház, felújított vagy felújítandó családi ház , nálunk biztosan megtalálja a megfelelőt.


Kétállásos garázs tartozik az ingatlanhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések