2018. augusztus 15., szerda

Messenger nem írja ki mikor volt elérhető

Van arra mó hogy a facebook messenger ne írja ki , hogy mennyi ideje voltam utoljára elérhető ? Egyszerűen úgy gondolom értelmüket vesztették már ezek a chat funkciók, hogy rejtve legyek fent, vagy csak bizonyos embereknek ne látszódjak. Mutatjuk mi lehet az oka, ha a messenger nem írja ki mikor volt elérhető egy partnerünk. Részletes útmutatás az elérhető állapot elrejtés beállításához.


Ha a „Kikapcsolás”-t választjuk, akkor leszünk „láthatatlanok” – a Messenger alkalmazásban. Ez azt is jelenti, hogy innentől nem látunk zöld köröket mások neve mellett sem, tehát nem tudjuk, hogy épp ki van online és ki nincs. Az én (ugyanolyan) messengerem kiírja, mikor rámegyek a nevére, hogy aktív most, vagy hogy az volt pár perce, ennek ellenére az illető azt mondja, nem is használta a telefont abban az. Nem úgy írja ki , mint pl. WiW esetében volt , de ha mobilról nézem az ismerőseimet, általában kiírja a legutóbbi aktivitásuk idejét.


Persze ezt sem mindenkinél, és leginkább úgy, ha a messenger üzenetet nézem meg az adott illetővel. Ekkor a képen látható lehetőségek jelennek meg: percre, valamint és órára ki lehet kapcsolni a messengeres értesítéseket. Vannak, akiknél még most sem frissült teljesen a Messenger alkalmazás, és vannak, akik nem biztos, hogy értik, pontosan melyik jel mit is jelent az üzenetek végén a jobb alsó sarokban. Emellett az „ Elérhető ” lapon sem fogsz megjelenni.


Messenger nem írja ki mikor volt elérhető

Mi az oka, ha a Messenger nem írja ki mikor volt elérhető ? OTP SmartBank regisztráció aktiválás lépésről lépésre. Letöröltem és most nem tudok újat telepíteni mert azt írja ki , hogy újabb verzió van a gépen! De én letöröltem mindent a programok hozzáadása és törlése menüben! Valki segítsen nekem részletesen!


Az iOS sajnos több hibát is hozott, és egy súlyosat Apple még nem javított ki , ami miatt időnként nincs szolgáltatás – de átmeneti megoldás azért van rá. Alapból a legutóbbi három volt csak ott, de ha egy rakás olvasatlan beszélgetésem volt , akkor akár nem is látszottak már a kijelzőn az új szekciók. Az újítások kikapcsolását ne a beállításokban keressétek, mert ott nem lesz rájuk kapcsoló, hanem egy kis trükkel kapcsolhatóak csak ki. Ezt követően a Messenger app nem tölt be. Megjelenik az ablak, majd betöltés közben eltűnik.


Nagyon sajnálom, mert a Messengert ezen használtam (mégha egy picit fapados is volt az alkalmazás)! Ez remek, de kevésbé köztudott, hogy telefon nélkül is lehet használni, nem kell az érintőképernyőn matatni hosszú csevegés során, ha történetesen számítógép előtt vagyunk. Telepíteni sem kell, ide kattintva, vagy a. Az elküldött üzenetek visszavonására szolgáló funkciót már régebben lengették be. De már egyikre sem kell sokat várni. November elején derült ki , hogy a. A fotósorozatban feltűnik Döbrösi Laura és Jordán Adél színésznők fotója is.


Döbrösi Laura nagyon elkötelezetten érvel a szőrmeipar ellen: Voltak idők, mikor állatok szőrét viselni a túlélés egyik záloga volt. Honnan tudja, mikor vagyok a fészen? Az illető neve mellett ott van egy mobilteló jel és az idő, mikor kilépett. Folyton -folyvást ugyanakkor lépett ki , amikor én a saját profilomból.


Messenger nem írja ki mikor volt elérhető

Ha te is szeretsz ezen keresztül beszélgetni a barátaiddal, akkor lesd el az alábbi trükköket, sosem tudhatod mikor jön jól! Ha nem szeretné hogy bárki tudja, hogy elérhető vagy, akkor menj a Beállitások menüpontra, azon belül az Adatvédelemre és vedd ki a pipát “Az ‘online’ állapot megosztása. Csakhogy nagyon sok üzenetet kapok rajta, így muszáj priorizálnom a küldőket.


A telefonom és az okosórám jelzi, hogy ki írt, sőt az üzenet egy részét is el tudom olvasni anélkül, hogy megnézném. Egész egyszerűen semilyen formában nem tudok bejelentkezni, nem fogadja el vagy a felhasználónevet vagy a jelszót, azt írja ki folyamatosan, hogy “sajnáljuk, valami hiba történt, megpróbáljuk kijavítani”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések