2018. augusztus 23., csütörtök

Gumiabroncsjavító és kerékkiegyensúlyozó tananyag

Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó - Pécs HALLGATÓI VÉLEMÉNYEK Szeretném a magam az osztály nevében is megköszöni azt a korrekt talpalást, szervezést, munkát, az elmúlt hónapokban, amit a sikeres képzés teljesítéséért és boldogulásunkért tett az Önök cége. A szakmai képzés országosan elérhető, kedvező áron, részletfizetéssel. Jelentkezzen most, szerezzen szaktudást akár munka mellett is!


A gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó feladata a gumiabroncsok szerviztevékenységét végző műhely üzemeltetése. A gépjármű- kerékpánttal és gumiabronccsal és azok tartozékaival kapcsolatos feladatok ellátása a kereskedelem, a javítás, a szerelés, a kiegyensúlyozás, a tárolás, a környezetvédelem, a. Tanfolyamunk által Ön képessé válik saját műhelyben való önálló, gyakorlott és balesetmentes munkavégzésre. Biztos munkára vágysz, jó kereseti lehetőséggel? Imádod az autókat, és úgy véle örömöd lelné ha velük foglalkozhatnál? Tanuljon most és fizessen később - hosszú lejáratú hitel igénybevételével!


Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson. Igényeljen személyi kölcsönt most és használja fel a gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó képzésre! Az ajánlat segítségével Ön is könnyebben veheti a tanfolyami és vizsgadíj kifizetésével járó akadályokat, mivel a személyi kölcsön 200.


Ft esetén hónapos futamidőre, csak havi 7. Munkád során szeretnél autókkal foglalkozni, de az autószereléshez nem fűlik a fogad? Akkor ajánlunk most neked egy másik foglalkozást, ami nagyon szorosan kapcsolódik az autókhoz, ez pedig a gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó szakma. Akkor a gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó képzést neked találták ki. Mivel a gazdasági válság hatására az új abroncsok iránti érdeklődés lecsökkent, és a használt kerékgumikra való igény az elmúlt években megduplázódott, így a gumiabroncsok javítására is egyre nagyobb szükség van. A képzés során megtanulhato hogyan kell elvégezni a kerék gépjárműre való és a gumiabroncs kerékpántra való fel- és leszerelését.


Vizsgáztató szerv: Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal Budapest. Munkahelyi egészség és biztonság A komplex szakmai vizsga részei: 1. Imádod a kocsikat, és gyerekkorod óta azokkal akarsz foglalkozni? Szeretnél egy jó csapatban dolgozni egy jól menő márkaszervizben?


Online és Multimédia hirdetések. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1. Válogass több tízezer kedvezményes képzés közül. Esősorban azoknak, akik autószerelő -, vagy karosszéria-lakatos szakmunkások, mert a tanfolyamon kapott oklevéllel új szakmát kapnak: gumiabroncs javító - és kerékkiegyensúlyozó szakmunkások lesznek. Előképzettség nélkül nem ad szakmát!


A fentieken túlmenően a feladataik, közé tartozik a gumiaboroncsköpenyek és tömlök sérüléseinek javítása, gumiabroncsok üzemeltetése gondozása azok hibáinak és gépjárművön való alkalmazhatóságának megállapítása. Gumiabroncs javító anyagok A Penta- X Kft javítóanyagokon belül elsősorban a magas színvonalú PANGUS termékeket forgalmazza. A gépjármű gumiabroncsával és azok tartozékaival kapcsolatos feladatok ellátása.


Legnépszerűbbek, legismertebbek, az új gumiszerelő gépek, kerékkiegyensúlyozók, futóműállítók, a különböző emelők! Az új gépek mellett időnként kínálatunkban megtalálhatóak a használt gumiszerelő , kerékkiegyensúlyozó és egyéb garázsipari gépek, eszközök, speciális szerszámok is. A 90- es évek elején már telephelyen alkalmazottal tevékenykedett.


A szakképzési centrum fő feladatként szakiskolai és szakközépiskolai nevelést-oktatást, HÍD programok keretében folyó képzést folytat, esti, levelező formájú felnőttoktatást, valamint kollégiumi nevelést is ellát. Munka…See this and similar jobs on LinkedIn. Szerelővas nélküli gumiszerelő gép, a bontófej egyedi kialakításának köszönhetően becsúszik a felni és az abroncs közzé és kiemeli azt. A nagy kerékbefogású kerékszerelő gép a segédkarjainak köszönhetően a defekttűrő abroncsokhoz kifejezetten ajánlott. FeladatokGumiabroncsok cseréjének szakszerű végrehajtása Gumiabroncsok mozgatása Hibák feltárása…See this and similar jobs on LinkedIn.


OKJ képzési számokkal CORT Oktatási Stúdió Budapest IX. Ferencváros – Gát utca 27.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések