2018. augusztus 23., csütörtök

Eladó lakás kazincbarcika dobó tér

A bejárati ajtót ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték. A lakás nm, az erkély 2nm. Havonta több millióan választják az ingatlan. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó kazincbarcikai ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Kazincbarcikán a Dobó téren eladó 4. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


A helyiségek padlóburkolata járólap, parketta és padlószőnyeg. Távfűtéses, összkomfortos lakás. Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged?


Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Műanyag nyílászárók és biztonsági ajtóval ellátott.


Leírás éves, jó állapotú, tégla falazatú, többszintes. Szobáiban az eredeti parketta. Fűtéséről a távhő gondoskodik, a meleg víz ellátása villanybojlerrel történik. Nyílászárói tavaly lettek műanyag ablakokra cserélve, a bejárati ajtó pedig biztonságira.


Eladó kazincbarcikai lakások. Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás, Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs, Szege Kecskemét, Nyíregyháza, Szombathely. Nagy családosoknak kiváló! A szobái parkettásak és külön nyílóak. Abszolút élhető lakás ! Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


Eladó lakás kazincbarcika dobó tér

Az ingatlant az elmúlt években részben FELÚJÍTOTTÁK. Ebben a kategóriában, és ebben az árban ez a lakás ritkaság! Nem csak a széles választék és a gyorsaság miatt kedvelt ez a formája az otthonkeresésnek, hanem az egyszerű szűrési lehetőségek és a kényelem apropóján is.


Belső tér átalakítással eladó Pécsett, a Dobó István utcában 1. Heves megye, Eger, Belvárosban, Dobó tér közelében, nm-es, első emeleti lakás eladó ! Belső udvari elhelyezkedése miatt csendes ingatlant két szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, közlekedő helyiségek alkotják, illetve tartozik hozzá egy saját. Körülbelül két éve felújításon esett át az ingatlan: - a nyílászárók műanyagra lettek lecserélve - fürdőszoba is. Sopronban eladó egy nm-es tágas nagyon jó elosztású, erkélyes lakás. A fűtésről és a meleg vízről gáz cirkó kazán gondoskodik.


Eladó lakás kazincbarcika dobó tér

Rómaifürdő HÉV megállóhoz, a Rozália. Keressen eladó használt lakást vagy újépítésű lakást, lakáshirdetések keresőnk segítségével! Az oldalon Tulajdonosok és Ingatlanirodák számára is ingyenes a lakáshirdetés feladása. Előszobában beépített szekrény, csempézett fürdőszoba, zuhanykabinnal rendelkezik. A nappaliból nyílik a kisméretű konyha és az erkély.


Miskolc zöldövezeti részén, a Fehér Akác lakópark mögötti nívós lakókörnyezetben épülő társasházban db lakás eladó. A 8m2-es telken, téglából (cm-es szigeteléssel) épülő társasház modern, új építésű ingatlanok környezetében helyezkedik el, zöldövezetben, panorámás kilátással. Hirdesd nálunk eladó , vagy kiadó ingatlanod díjmentesen! Töltsd fel ingatlanhirdetésed egyszerűen, akár fényképpel.


Magánszemély hirdetők akár ingatlanhirdetést is feladhatnak teljesen díjmentesen, fényképpel, részletes leírással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések