2018. augusztus 31., péntek

Kolozsvári programok október

Az idei tanévben is október 1-jén rendhagyó ének óra keretében emlékeztünk meg a Mátyás Király Általános Iskolában a zene világnapjáról. Olyan zenerészleteket, kórusrészleteket hallgattunk és néztünk meg, amelyekben valamilyen módon madarak szerepelnek. Közel 3ezer résztvevő a 10.


A Kárpát-medence egyik legnagyobb kulturális seregszemléjén több. Transindex kerekasztalok: Erdély és a klímaváltozás november 26. Kolozsvári Magyar Napokon. Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!


Képzeljétek el, azzal szembesültem, hogy egy politikus betartja azt, amit egy szépen megvilágított színpadon, a jól hangosított ünnepi beszéde közben ígért. Karácsony Gergely október 23-án többek között azt mondta, hogy a Városháza innentől a budapesti lakosoké, és nem a hatalom egyik megközelíthetetlen bástyája lesz. Noha a hivatalos nyitógála csak 19-én, hétfőn este kezdődik, a rendezvények száma indokolttá tette a nulladik nap beiktatását – a nagy fesztiválok mintájára. Idén is jönnek a motoros mikulások. Ismerős Arcok koncert a Szivárványban.


Kolozsvári programok október

Luxemburg grófja a Szivárványban. Anna and theBarbies a Hangárban. Október 23-i programok Budapesten!


Fényfestés, ingyen Parlament látogatás, Hobo koncert, filmvetítések, megemlékezések és rengeteg izgalmas program. Magyarországi programok : Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren, Krisna-völgyi Búcsú, Szellemi utazás Rudolf Steiner belső világába. Programok , rendezvények, programajánló.


Köszöntsék az új évet a Hilton Budapest ’Dancing Queen’ bálján, ahol ünnepi vacsora menüvel, korlátlan bor-, sör- és üdítőfogyasztással várjuk. Minden, ami a városban történik. A megnyitó vendégei Lucian Nastasă-Kovács , a kolozsvári Művészeti Múzeum igazgatója, Ovidiu Petca , a kiállítás kurátora és Diana Cozma.


Müpa Kultúr Kültér nélkül, amely idén november 30-ától vár kicsiket és nagyokat. Müpa Sátorban pedig ezúttal is izgalmasabbnál izgalmasabb programok követik egymást. Kimondottan örvendünk annak, hogy a civil szférában tevékenykedő állatszeretők is segítenek az örökbeadásban. Gyakornoki programok , állásajánlatok.


Kiterjesztett valóság applikáció – Időkapuk elnevezésű interaktív játék október 23. Villamosmegálló installációk a Pesti Srácokról - budapesti megállóban. Piros riasztást adtak ki Borsodra is a sok eső mia. Temesvári Magyar Napok.


Sinkó Kalló Katalin Kalotaszegi nagyírásos című kiállítását a zentelkei szám alatti imateremben, a gyógyszertár mellett. Mentes percek Maresszal: somlói galuska, amiről sosem gondolná hogy nem hagyományos! A somlói galuska nem tartozik a legegyszerűbb sütemények közé, hiszen háromféle öntet és háromféle piskóta elkészítésésből, majd egymásra halmozásából születik - viszont tökéletességénél fogva, annál népszerűbb! A tulaj, Orbán János Dénes a kortárs erdélyi irodalom kiemelkedő tehetségű költője-írója. A részletes programok megtalálhatóak ide kattintva.


Kolozsvári programok október

Emlékfutás és koncertek. A programok között a magyarnapok. Családi programok , kulturális programok , gyerek programok Budapesten? Vagy programok pároknak, esetleg baráti társaságoknak?


Bármilyen programot is keresel, nálunk minden fontos eseményről, rendezvényről időben értesülhetsz, hiszen összegyűjtjük a legjobb programokat Budapesten!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések