2018. augusztus 23., csütörtök

Félek hogy megcsal

TheInternetFriends Aki ezt komolyan veszi, azt őszintén sajnáljuk. Igen, tényleg ilyen hülyék vagyunk. Zenék: Good Night Keaton feat. Az expasim megcsalt, félek , hogy most is ez történik velem, nem akarom, hogy hülyének nézzenek még egyszer.


Félek hogy megcsal

Az olvasói levelet Kriszta (ál)nevű olvasónktól kaptuk, aki a féltékenység jeleit mutatja levelében. Ez a második leggyakoribb olyan álomkép, amely azt sugallhatja nekünk, hogy párunk megcsal minket. Ha viszont azt álmodjuk, hogy meghalunk, az azt jelenti, hogy valamit be akarunk fejezni. Amennyiben megjelenik a kedvesünk is az álomban, akkor ez a párkapcsolat végét jelentheti, harmadik személyt a kapcsolatban. Ha attól félek hogy a barátom megcsal , mit csináljak?


Még a kapcsolatunk elején tett egy ígéretet hogy minden nap valamivel örömet szerez nekem. Ez hónap után elfelejtődött. Félek, hogy megcsal a pasim.


Félek hogy megcsal

A pasim az elejétől hangoztatta, hogy inkább szakítana, mint hogy megcsalna. Mostanában viszont rengetegszer van, hogy nem alszik otthon(nem élünk együtt). Elmondása szerint idegesítik a szülei, és sokszor a haverjánál alszik.


Ha egyszer csak megjelenik a féltékenység az életedben úgy, hogy egyéként nem jellemző rá az fontos jelzés számodra arról, hogy valami nincs rendben. Az más eset, ha általában és folyamatosan féltékeny vagy, mert előfordulhat, hogy ez inkább a saját önbecsülésedről szól, mint a párod hűtlenségéről. Megesik, hogy féltékenykedünk rá, mert olyan jól néz ki, mert vezető pozícióban dolgozik a cégnél, mert annyit áradozik az új kollegináról, vagy mert amúgy is bomlanak érte a csajok. Egyszer említettem páromnak, hogy félek, hogy megcsal egy múltbeli nővel. Mikor megkérdeztem mi a véleménye, nem mondott semmit.


HUNGAROTON RECORDS LTD. Figyeld az árulkodó jeleket, és leleplezheted a hűtlen férfit! Hogy talán a nőnek is lehet problémája, hogy talán a nőnek is lehetnek vágyai, álmai. Nem azt mondom, hogy a férfié emiatt semmibe kell hogy vesszen, de ne emeljük már ki a férfit csupa nagy betűvel, mert kegyeskedik a nővel monogámiára korlátozódni (amíg kielégítve tartjuk? Funny).


Egy jóakaróm hamarosan szólt is: „biztos helyről” tudja, hogy Balázs megcsal. Ezt még lenyeltem neki, gondoltam, ha beszélek a fejével, talán észhez tér. Aztán meg is bizonyosodtam róla.


Semmi nem változott, és ekkor már biztosan tudtam, hogy ha hagyom, ez így fog folytatódni. Attól speciális a mai műsorunk, hogy a párok egyes tagjai szerették volna leteszteltetni velünk kedvesük hűségét. Mindenkinek más oka volt a tesztelésre, és hogy miért ingott meg a bizalmuk a szerelmük iránt, és, hogyan sikerültek a tesztelések, nemsokára megtudjuk. Mai témánk: Balázs félek, hogy megcsal a párom! Ha azt veszed észre, hogy már jobban szeret egyedül elmenni otthonról, akkor az azt jelenti, hogy nem úgy gondol már rá mint az élete párjára.


Az intimitásnak annyi Természetesen a perzselő szenvedély a kapcsolatnak csak az elejére jellemző, de alapvetően megmarad a felek közötti vonzalom, hiszen ilyen módon is tudtára. Ha egy vagy két jelet észlelünk az alábbiak közül, még nem kell aggódni, viszont, ha négynél több jellel szembesülünk tartósan, akkor bizony gyanakodhatunk rá, hogy a. A legfontosabb, hogy értsük meg, hogy miről is szól a megcsalás. Mit tehet az, akit megcsal a férje?


Mert hogy megcsal , vagy legalább is tervezi, nyilvánvaló lett azután, hogy hazudott arról, hogy hol van. A megcsalás valójában a hűtlen embernek a személyiségéről szól. Mikor kérdőre vontam még neki állt feljebb! Amikor hazaért, dőlt belőle a piaszag. Sokkal jobbkedvű volt, mint szokott, amit azzal magyarázott, hogy szerinte elég jól sikerült az állásinterjú.


De szerintünk itt inkább állj meg. Azért neked is jobb, ha tükörbe tudsz nézni. A fenti módszerek még beleférnek, ha valóban úgy érze hogy valami nem stimmel. A női ösztön ritkán hazudik. Az árulkodó jeleket még a profi hazudozók sem tudják maradéktalanul eltüntetni.


Tudd meg, a te párod is rejteget-e titkokat! Rettentően félek, hogy megcsal valakivel, mert bár már néhányszor voltam ott lent, de nem engedi meg, hogy átkaroljam vagy megcsókoljam a teremben, mert szerinte az nem oda illik. Ezt is elhiszem, de furi, hogy ezt csak az utóbbi időben találta ki és elmondása szerint azért késik a hazaérkezéssel, mert a takarítást is megkapta.


Rettegek, hogy elvesztek mindent, amit sok év alatt felépítettünk, hogy mi lesz a gyerekkel, hogy boldogulnék egyedül. Most attól félek , elfelejt odakinn. Sajnos csak 9-én tud írni levelet, előbb nem jut netközelbe.


Tegnap meg felhívott, majdnem percet beszéltünk. De egy szóval sem mondta, hogy hiányzom vagy hogy szeret. Sajnos, amint meghallottam, hogy ő beszél, rögtön sírni kezdtem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések