2018. augusztus 10., péntek

Vérvétel sztk

Vérvétel sztk

Az Ön által használt böngésző nem ismeri a beágyazott kereteket, vagy jelenleg úgy van beállítva, hogy ne jelenítse meg azokat. Vérvétel Kérjük olvassa el a „Laboratóriumi vizsgálat előtti tájékoztató”-t. A vércsoport és mikrobiológiai szerológiai vizsgálatokra is levesszük a vérmintát, ha ezekre a vizsgálatokra kapott kezelőorvosától külön kérőlapot. A vérvétel során az asszisztens tájékoztatja. Az orvosi gondolkodásban egyre inkább előtérbe kerül a megelőzés.


Célunk a betegségek kialakulásának megelőzése iletve korai felismerése, hogy elkerülhetőek legyenek a súlyos problémák. CíCeglé Rákóczi út 7. A rendelőintézet Rákóczi út sz. B § értelmében július 1-e hétfő Semmelweis nap, ami az egészségügyben dolgozóknak munkaszüneti nap. Fontos tudnivalók vérvétel előtt: a mintavételt megelőzően is fontos a folyadékbevitel, azonban nem mindegy, hogy milyen formában történik.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Telefonon előjegyzési időpont, valamint tájékoztatás, információ kérése az alábbiakban felsorolt időpontokban és telefonszámokon lehetséges. A preanalitikai hibák csökkentése érdekében részletes leírás készült a Laboratóriumi minták levétele címmel, melyben a vérvétel és egyéb minták levételének, kezelésének helyes kivitelezése szerepel. A fenti dokumentum az intézményünk Dokumentációs rendszerében megtalálható.


Tájékoztató a betegfogadásról. Munkanapokon reggel óra perckor fogadják az első beteget felvételre, az utolsót pedig este óra perckor. Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet.


A fül-orr -gégészeten Dr. Csokonai Vitéz Lajos temetése miatt. Kedves Betegeink részére a szakrendelésekről való tájékozódást. Emma, Flóra, János napja.


Közfinanszírozott ellátásra időpontot kizárólag a laboratórium területi ellátási kötelezettségébe (TEK) tartozó páciensek részére tudunk biztosítani. A páciens lakcímének, vagy a beutaló intézmény székhelyének mindenképpen TEK-en belüli településnek kell lennie. A laboratórium kizárólag azokat a pácienseket tudja fogadni, akik az Intézmény ellátási területén laknak, vagy a beküldő orvos az.


EKG, pulzoxyméter, perifériás és centrális véna szúrása, sz. Az Intézetbe érkező betegek felvétele a betegirányító pultnál történik. AKTUÁLIS DOROGI SZAKRENDELŐ VÁLTOZÁSOKAT IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETI! Szigetszentmiklós, Viola u. Felhívjuk tisztelt pácienseink figyelmét, hogy az időpont kérésre csak és kizárólag az osztályok közvetlen e-mail címeit használják, egyéb esetben az időpont kérő e-mail levelek feldolgozása nem történik meg! A RENDELŐINTÉZET SZOLGÁLTATÁSAI.


Vérvétel sztk

Felhívjuk tisztelt Betegeink figyelmét, hogy a szakrendelések telefonszámainak hívásakor előfordulhat, hogy az éppen folyamatban lévő orvosi kezelés miatt a telefont nem tudják felvenni. Budapest, Thököly út 3. Gyermeksürgősségi Ambulancia: órában fogadja a sürgősségi ellátást igénylő gyermekeket. A Vecsési Egészségügyi Szolgálat aktuális rendelési ideje megtekinthető a csatolt PDF file-ban. Az Újpesti Sajtó Szolgáltató Nonprofit Kft.


Foglalással érkezett pácienseink ellátása a foglalt időkeretben történik, a bejelentkezés nélkül érkező páciensek ellátása fentiekhez igazítva, érkezési sorrendben zajlik. A szakrendelésekről érkező betegeknek tehát csak egyszer kell a laboratóriumban megjelenniük, a vérvétel alkalmával, laboratóriumi leletüket pedig a kezelőorvosuktól fogják megkapni. Az alapellátásból és a nem Szent György Kórház szakrendeléseiről érkező járóbetegek ellátása előjegyzési rendszerben működik.


Vérvétel sztk

Keressen az orvos, védőnő, gyógytornász neve szerint egy adott rendelésre az alábbi listából! Rendelés vége tájékoztató jellegű, időben kérjük a bejelentkezést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések