2019. augusztus 2., péntek

Reklámok tiltása telefonon

Mobilon sem kell kimaradni a jóból, megérkezett az egyik legnépszerűbb hirdetésblokkoló okostelefonos verziója. Világszerte közel 4millió számítógépen fut az egyik legkeresettebb hirdetésblokkoló, az Adblock Plus, ám mindezek ellenére volt egy nagy hiányossága: a fejlesztők. Nem feltétlenül szükséges root hozzáférés a telefonunkon, de néhány funkciója használhatatlanná válik, ha nem rootolt készüléken kívánjuk használni. A telefonom 2-óra alatt lemerül.


A súgóban már utána néztem, és minden a helyén! OS: érdeklődésalapú reklámok kizárása Az iOS operációs rendszerben lehetőségünk van az Apple-féle iAd hirdetési hálózatból érkező, érdeklődésalapú reklámok korlátozására. Bár ez hivatalosan nem csökkenti a hirdetések számát, relevanciájukat igen, így azok talán kevésbé vonják el figyelmünket más fontos. Figyeljen az olyan ajánlatokra, amelyek túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek. Amikor arról tájékoztatják, hogy sorsoláson nyert, vagy drága, szerzői joggal védett tartalmat kap ingyen, az néha csak egy trükk, hogy rosszindulatú program letöltésére bírják rá.


Apex launchert használok, de ahhoz utoljára júniusban jött ki frissítés, szóval nem hiszem hogy az okozza. Azért, mert egyre több reklám jelenik meg az okostelefonokon is, a számítógépekhez hasonlóan. Ez a hirdetéseket blokkoló automatikusan eltávolítja az összes hirdetéseket, beleértve előtti videó reklámok , szöveges és banner hirdetések. Mentse el időt nem nézi ezeket haszontalan reklámok.


Reklámok tiltása telefonon

A felugró ablakok lehetnek hirdetések, jelzések, ajánlatok és egyéb olyan értesítések, amelyek a böngésző ablaka fölött vagy alatt, egy másik. A csatolt képen látható felugró (megjelenő) reklámok mitől lettek és mivel tudnám eltüntetni vagy blokkolni őket? Samsung Galaxy K Zoom telefonom van, mely kb. Sközismertebb) Nem csak netes felületet megnyitva jönnek fel, hanem ahogy látszik is, normál használat közbe. Umi Diamon Dual SIM, 16GB-os kínai telefonom.


Egy frissítés után azt vettem észre, hogy egyszer csak reklámok jelentek meg rajta. Feltettem az ESET-et és jelezte, hogy kártevő alkalmazások vannak az eszközön, illetve ismeretlen forrásból telepíthető alkalmazások. A felugró ablakok tiltása alapértelmezés szerint be van kapcsolva, ezért nem kell külön bekapcsolni, a felugró ablakok megjelenésének tiltását a Firefox programban.


Reklámok tiltása telefonon

Előugró ablakok blokkolásának engedélyezése a böngészőben. A Norton többrétegű védelmet biztosít a rosszindulatú szoftverek, a vírusok, valamint a nemkívánatos alkalmazások és programok ellen. Bár nem lett annyira sikeres a Windows 10-be épített Microsoft Edge böngésző, mint amennyire azt Redmondban várták, azért sokan használják. Most egy remek reklámblokkoló is megérkezett ehhez a böngészőhöz.


A felhasználók nagy többségét idegesítik a weboldalak reklámjai. Android reklámok nélkül Az AdBlock Plus segítségével Androidon is letilthatjuk a hirdetéseket. Hogyan blokkolhatnám a reklámokat Microsoft Edge-ben. Ha jól tudom még nem készült hozzá reklámszűrő és a legtöbb ingyenes asztali reklámszűrő nem működik az Edge-el.


Reklámok tiltása telefonon

Telefonszámát már titkosította is, mégis utolérik a kéretlen reklámok. A kéretlen reklámozással kapcsolatban meg kell különböztetnünk az elektronikus úton, a távközlési eszköz útján, és a postai úton (címzetten, vagy címezetlenül) terjesztett kéretlen küldeményeket. Tegyük tisztába a dolgokat! Telefonon érkező reklámcélú hívások esetében mely hatóság járhat el?


A Microsoft nem tanult korábbi hibájából: továbbra is értesítésekkel, felugró ablakkal idegesíti felhasználóit, és ezúttal nem a Windows 10-re való frissítést, hanem egy Chrome-ba épülő kiegészítőjét reklámozza. Fontos itt megjegyeznünk, hogy a legtöbb adware-hirdetés kifejezetten hasznosnak tűnik, a megjelenített reklámok általában leárazásokról, árösszehasonlításokról vagy hiányzó szoftverfrissítésekről szólnak. Mindehhez bizalomgerjesztő képeket és akár másoktól ellopott logókat is mellékelnek.


A dohánytermékek reklámjának teljes körű tiltása csökkenti a dohányzást elkezdő és a dohányzó emberek számát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések