2019. augusztus 21., szerda

Repülőtér látogatás ára

Az 1-es pontban szereplő személyek az egyéni repülőtér - látogatás programokon kedvezményt kapnak saját jegyükből, valamint a közvetlenül velük látogató max kísérő jegyéből, vagy a családi jegyből. Utunk során eljutunk a repülőtér olyan területeire is, ami nemcsak az utasok, de még a reptéri dolgozók jelentős része elől is elzárt! Megnézzük a forgalmi és műszaki előtereket, a futópályákat, a navigációs berendezéseket, a radarokat, valamint rengeteg, eddig titkos helyszínt.


Túránk során a repülőtér biztonsági szempontból kritikus területeire is belépünk maj ezért néhány alapvető biztonsági szabályt be kell tartanunk, különös tekintettel a repülőtér területére be nem vihető, úgynevezett tiltott tárgyakra. A részletes szabályokért kattintson ide! Csoportos repülőtér - látogatás programunkra nagycsoportos óvodás kortól lehet jelentkezni. A repülőtér kiemelt biztonsági szabályai miatt a programváltozás jogát fenntartjuk, amennyiben VIP járat, kényszerhelyzet illetve bármely olyan esemény adódik, amely miatt a látogatást a reptérrend szerint fel kell függeszteni. Túratípusok Repülőtér - látogatás.


A Repülőtér - látogatás a legnépszerűbb termékünk. Első lehetőség: Látogatás a Václav Havel repülőtéren, mely Prága nemzetközi repülőtere. A repülőtéren busszal visznek körbe minket és a kijelölt helyeken kiszállhatnak utasaink fotózni. Czk) Kérjük, hogy akik a repülőtér látogatást választják, jelentkezéskor jelezzék felénk! Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre, immáron hagyományossá vált, Repülőtér - látogatás neveze.


Pisa, repülőtér – Pisa, vasútállomás A repülőtérről a teljesen automatizált, elektromos PisaMover szerelvények reggel 6:és 24:között 5-percenként indulnak, a menetidő a pisai vasútállomásig perc. A jegy ára egy útra euró, megvásárolható a reptéri automatákból. A túra eleve rövidebb (2-óra), és ennek megfelelően az ára is alacsonyabb.


Viszont az Aeroparkban nincs korhatár! A nagyobb gyermekek, felnőtt csoportok számára készített program órás, melynek részeként betekintést nyerhetünk a repülőtér titkaiba, valamint lehetőség nyílik többször is kiszállni a buszból a repülőtér. Az ott készült képekből és videókból állítottam össze eme válogatást. Firenze, Amerigo Vespucci repülőtér – Unitá, városközpont.


A villamosok a repülőtérről az Unitá állomásra érkeznek, amely a Santa Maria Novella vasútállomás közelében található. Az egy útra szóló jegy ára EUR. A menetidő perc a belvárosig, közben több helyen is megáll. Egyéni belépőjegy kategóriák. National Expresz járatával bejuthat a Liverpool Streetig , Victoria Pályaudvarig.


A jegy odavissza érvényes a kiállítástól számított hónapig. Ara -Parti Aerozone Étterem, Vecsés. Irodaházi étterem, hideg- és meleg reggelivel,. Schiphol repülőtér számos szolgáltatást kínál, által szervezett, beleértve a gyermekek játszótér és egy holland festmények kiállítása A Rijksmuseum, Amszterdam a terület E és F. Csatlakozik a repülőtérről, van is egy bevásárlóközpont, a Schiphol Plaza , ahol megtalálja üzletek, kávézók és éttermek. Természetesen a repülőtéren!


A repülőgép múzeumban megtekinthető a magyar közforgalmú repülés elmúlt évének szinte teljes fejlődéstörténete, a Li–típustól kezdve egészen az ezredfordulóig szolgálatban lévő Tu–154-esen át a manapság is aktív L-410-es típusig, valamint számos. Innen az SNCF járataival juthatunk Párizs-Nord vasútállomásra. A vonatmegállótól busz viszi utasainkat a bejáratig. ESTA Visa-nál, az online ügynökségnél, amely segít megszerezni az USA-ba való belépéshez szükséges Elektronikus Utazási Engedélyt (ESTA-t).


VWP-be (Vízummentességi Program) tartozik, kötelező ennek az online utazási engedélynek a beszerzése, mielőtt az Amerikai Egyesült Államok területére lépne. Szezontól függően, napokkal, hetekkel, vagy akár, a nyári hónapok esetében, hónapokkal a látogatás előtt jegyet kell foglalni ide, ez ezen az oldalon tehető meg. Az a hivatalos oldal, a többi helyen drágább a jegy. Az oldalon az is látszik, hogy a következő időpontokra mikor nyílik meg a foglalási lehetőség. A Malpensa repülőtér a legnagyobb Milánó repülőterei közül, innen indulnak és érkeznek az interkontinentális járatok, de a 2-es terminál fogad fapados járatokat is, ide érkeznek az Easyjet járatai is.


A két terminált ingyenes buszjárat köti össze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések