2019. augusztus 19., hétfő

Szanazug szállás

Quick, Simple, Easy to Use. Book online, Pay at Hotel. Your booking instantly confirmed! Doboz szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül.


Mariann vagyok, köszönjük, hogy a Szallas. Válaszd ki utazásod időpontját, majd kattints a Lefoglalom gombra, csak perc az egész. Szanazugi szabadstrand - Szallas.


A szállás A panzió a fehér és a fekete körös összefolyásánál található Gyulától km. A panzió festői szépségű, nyugodt, kikapcsolódásra alkalmas zöldövezetben található. Szállodák, vendégházak, apartmanok, wellnesscsomagok garantáltan a legolcsóbban! Foglalj nálunk, fizess a szállodában, és élvezd a Szallas. Over 530Hotels Worldwide.


Szanazug szállás

Panziónk festői környezetben, a Fehér és a Fekete Körös torkolatánál helyezkedik el. Easy, fast and secure booking! A szállás szobái és ágyasak, zuhanyzóval és WC-vel ellátottak. A panzió szobáit egy külön lépcsőházból közelíthetjük meg, így akár az esti órákban észrevétlenül lemehetünk a partra sétálni anélkül, hogy bárkit is zavarnánk vele.


Kedvelt kiránduló- és fürdőhely: mindkét parton szabad strandon lehet fürdeni, ahol a víz tiszta és sekély. A fürdőzők egy-egy délutánra is ellátogathatnak ide, vagy a hétvégi házakban töltve az éjszakákat, több napot is eltölthetnek. Az asztalok akár étkezés céljára is használhatóak.


Szanazug szállás

Az üdülők saját stéggel és vízparttal rendelkeznek, és némelyikük téliesítve, az év minden napján várja kedves Vendégeinket. A Budapesttõl 2km-re fekvõ kies tájon a teljes kikapcsolódást és az aktív pihenést biztosító egy hektáros bekerített területen várja Önt a családias hangulatú FATER MOTEL. A szobafoglalást vagy ajánlatkérést a jobb oldalon levő űrlap kitöltésével kezdeményezhetjük.


A “Felkeresésem célja” részen válasszuk ki, hogy csak ajánlatot szeretnénk kérni, vagy már konkrét szobafoglalási szándékunk van, esetleg csak pusztán érdeklődünk. Kiadó szállás Gyulán, a Vár és a Várfürdő közelében, 2-fő részére. Apartmanunk egy családi házból lett kialakítva, melyben 2-főt tudunk elszállásolni. Gyula és Doboz felől közelíthető meg. A Dél-Alföld régióban helyezkedik el.


Szanazug szállás

A településen szálláshely foglalható, további szállás található Doboz közelében, a teljes régióban pedig összesen 3szállást lehet ingyenesen lefoglalni. Wellnes, szállás , szállások. Magyarország szállásai egy helyen. Keresse meg oldalunkon a számára legmegfelelőbb hotelt, panziót. Egy nyárlevezető, kora őszi hétvégéhez a legjobb választás.


Az elmúlt évek tapasztalatai és visszajelzései alapján a következő szezonban nem áll módunkban engedélyezni a horgászatot a kemping. A vendégek kreativitására van bízva a Tér kialakítása. Szinte minden megoldható, akár extrémnek tűnő kérésre is találunk megoldást. Szajki-tavak és a Szajki-tavak Apartman környékének bemutatása, programok, lehetőségek, szolgáltatások, apartmanok, szálláshelyek.


Itt igénybe veheti szakképzett fizioterapeuta szolgáltatásait is. A szállás két szobából áll, mindkét szobához külön tusoló tartozik. Az apartmanban rendelkezésre áll egy magas színvonaló konyha rész is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések