2019. augusztus 15., csütörtök

Pincér tanfolyam veszprém

Pincér tanfolyam veszprém

A hajópincér szakmával, valamint éves kitartó munkával kb. A hajón szinte minden pénzedet félretehete hiszen nincs kiadásod. OKTÁV, képzés, tanfolyam , felnőttképzés, szakképzés.


Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. Intenzív tanfolyamok több helyszínen vagy akár online is. Nálunk a legolcsóbban aranykalászos gazda, szakács, cukrász, diétás szakács, pincér , vendéglátó üzletvezető, vendéglátó eladó, boltvezető, élelmiszer és vegyiáru eladó, és fitnesz sportoktató szakmák.


Egy tanfolyam , amit imádni fogsz! Pincér tanfolyam online elméleti tananyaggal! Tanulj kényelmesen otthonodból! A tanfolyam végén önbizalommal telve, biztos tudással távozol.


Barista tanfolyam – vizsga. A vizsga helyszíne a Bols Mixer Akadémia szuperül felszerelt helyszíne, ahol minden gép helyét ismere és a kezedbe simulnak az eszközök. Pultos tanfolyam – vizsga.


A pultos tanfolyam végén elméleti és gyakorlati vizsgát teszel. A sikeres vizsga végén háromnyelvű diplomát állítunk ki. AZONNAL KEDVEZMÉNYT KAPTOK A TANFOLYAM ÁRÁBÓL! A képzési idő hónapot vesz igénybe, amely 1óra gyakorlatból és 2óra elméletből áll. Magyarországon az egyik legkeresettebb vendéglátós szakma.


Milyen tanfolyamok, milyen képzések indulnak, ezekre milyen feltételekkel jelentkezhetek? Mehetsz éttermekbe, szállodákba, hajókra, tengerpartra nyári munkára. OKJ képzések hatalmas kedvezményekkel, havi kamatmentes részletfizetéssel! Számtalan lehetőség kínálkozik.


Külföldön a havi jövedelmed akár 500. Jelentkezz pincér tanfolyamunkra. Segítünk elhelyezkedni is. Mixertanfolyamunk tematikája általánosságban: Nem fogunk hazudni, nálunk bizony tanulni kell!


Pincér tanfolyam veszprém

Ehhez azonban minden segítséget megkapsz, trendi eszközökkel, prémium kategóriás italokkal dolgozol maj sokat tapasztalt oktatóktól tanulhatsz. Vendéglátó eladó tanfolyam indul Munkaügyi Központon keresztül (is). Veszprém megyei járásokon ér. Mindössze hónap alatt büfékben lehet dolgozni, büfét lehet üzemeltetni és szakmát ad.


Ft-ot kell befizetni a beiratkozáskor, a fennmaradó összeget pedig akár négy részletben is tudod rendezni a tanfolyam végéig. Szeretnéd megtanulni a bármixer és a pincér szakmát? Valódi oktatás gyakorlattal, profi oktatókkal, magas óraszámokkal - itt tudást is kapsz, nem csak papírt.


Pincér tanfolyam veszprém

Kamatmentes részletfizetés. Cookie beállításokkal kapcsolatos tájékoztatás. Emelt szintű nyelvtudással nem csak itthon, hanem külföldön is könnyen el tudnak helyezkedni.


Vendéglátó-üzletvezető tanfolyamunkat Budapesten indítjuk MOST kedvezményes áron hétvégén és hétköznapi időpontokban is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések