2019. augusztus 5., hétfő

Oroszlán horoszkóp 2018

A tüzes jegy uralkodója a Nap, a jegy szülöttei pedig általában nagyon energikusak. Nagylelkűek és született vezetők. Hála a személyiségének, Ön a lehető legtöbbet tudja kihozni az Önre váró nehézségekből is. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk elhivatottan dolgozott az eredményért, így mi már most tudjuk, hogy az idei év nem lesz mentes a karriersikerektől, ahogy a szerelem és kaland terén is izgalmas év áll előttünk. A Bika éves horoszkópját itt találjátok!


Az Ikrek szülöttei itt olvashatják az éves előrejelzést. A Rák szülöttei kattintsanak ide! Az újév első hónapja gyors változásokat és nehéz feladatokat hoz. Nézd meg további horoszkópjainkat is.


Bár előző éve nem volt gyümölcsöző, ebben az évben drasztikus változásokra számíthat, méghozzá pozitív értelemben. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Ha ez hanyatlásnak indul, számolni kell azzal a keserű következménnyel, hogy könnyen más hódoló után nézhet. Az Oroszlán -szülött azzal az öntudattal és naiv elképzeléssel jön a világra, hogy az egész világ őmiatta van, és mindenkinek el kell ismernie az ő tekintélyét.


Nagy szolgálatot tehet a szülő gyermekének, ha korán megérteti vele, hogy a világon mások is vannak, és nem mindig ő az első. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád. Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal.


Oroszlán horoszkóp 2018

Függetlenül attól, hogy ez egy új vállalkozás, otthonteremtés, befektetés vagy egyetemi felvételi, bátran kezdj bele ezen új dolgokba. KEDVES KOS, OROSZLÁN ÉS NYILAS,. Bátraké a szerencse, de a szerelem is az új esztendőben. Vállalkozni, új munkát keresni azonban csak tavasz közepétől érdemes, addig az előkészületeken legyen a hangsúly, hogy siker koronázza a tavaszi váltást. Az asztrológia azt mondja, hogy több szerencséd van, mint bármely másik jegynek.


Ez igaz akkor is, ha egyik-másik Oroszlán olykor többet is szeretne belőle. Az Oroszlán nagyon sokat képes megtenni valakiért addig, amíg nem szerzi meg, utána azonban már könnyebben veszi a kapcsolatot. Ha egy gondoskodó Oroszlán kerül össze a Halakkal, akkor jó kapcsolat lehet ez a kettős, de alapesetben a Halak mindig szenvedni fog kicsit attól, hogy az Oroszlán sokat van távol tőle.


Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve. Oroszlán (július - augusztus 23) Otthon és hivatás, szerelem és szenvedély lesz ezen a héten a mottója. A szárnyaló képzelet és a logika egységét teremti meg. Párkapcsolatban a félreértések és korábbi viták elsimulnak.


Mellesleg belső változások is be fognak következni. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. Ezért alakul ki náluk az önfejlesztésre való igen nagy hajlam, melyet nagy erejükből táplálnak. Az Oroszlán csillagjegy szimbóluma az állatok királya, az oroszlán , ami a szuverén hatalmat, a nemes erőt jelképezi.


Az oroszlán számtalan ábrázoláson megtalálható, a híres mükénéi Oroszlánkapu díszétől, a nemesi és lovagrendek címerein át, a modern művészeti alkotásokig. Nyomaszt valami, de nem tudod pontosan az okát. Ilyenkor egy belső hang figyelmeztet, hogy valami nincs rendjén, vagy nem működik tökéletesen. Mindenképpen érdemes nyomára jutni, és nyakon csípni, vagyis pontosan megfogalmazni, ami tudat alatt aggaszt, csak nem mersz vele szembenézni.


Nők, akik a hatvan felett is stílusosak maradtak. Ha azt gondolo hogy egy bizonyos kor felett majd kötelességed lesz lecserélni a divatos ruhadarabokat otthonkára, akkor nagyon tévedsz. Ez jó, ha hivatásodban tovább akarod képezni maga fel akarsz emelkedni, vagy általánosságban több pénzt akarsz keresni. Kilátásaid a szerelemben szintén jobbak lesznek, mert Uránusz bátrabbá tesz.


Oroszlán horoszkóp 2018

Ha Aszcendensed egy tűz elemű jegyben (Kos, Oroszlán , Nyilas) áll, a Merkúr-év rendkívüli módon a hasznodra válik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések