2019. augusztus 29., csütörtök

Van kivel de nincs hol győr

Ha van kivel de nincs hol , búvóhely pár órára Budapesten! Vegyetek ki lakást vagy szobát pár órára és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt! Minden lakásunk modern, igényesen felszerelt. A lakások tisztaságára mindig nagyon ügyelünk.


Van kivel de nincs hol győr

Ezek exkluzív lakások, kábel tv, wifi, klíma, parkoló van , hogy teljes legyen a kényelmetek. Szinte mindannyian szembesülünk mindkét problémával életünk során. Olcsó panzió Zuglóban a Bosnyák térnél. Van kivel , de nincs hol. Mindig pontos utasításokat kapunk arra vonatkozóan is, hogy hol hagyjuk a kulcsot a látogatás után, vagy a lakásban, vagy egy postaládában.


Lehetne csak néző, de esetleg át is vehetné a pálcát, néhány csapás erejéig. Iza kézben tartotta a beszélgetést, megadta a pontos címet, és megkért, hívjam fel újra, ha a megbeszélt. A Belami Panzió vár titeket minden kérdés nélkül, akár órákra is! Ha nincs hova menni, igényes lakások kiadók pároknak órákra a Corvin Sétányon. Az ár a legfontosabb szempont az albérletkereső egyetemistáknál Győrött.


A legtöbb lakástulajdonos magánszemélyként hirdeti az ingatlanát, ritka az, aki közvetítőn keresztül teszi mindezt. Körképünkben megpróbáltuk összehasonlít módon feltérképezni a győri kínálatot. Megszeretném kérni vegye le, hogy nálunk van ilyen lehetőség, a hely tulajdonosa va. Búvóhely pár órára, búvóhely pároknak kiadó. Szoba pár órára Budapesten, szállás pár órára Budapesten kiadó.


Ha már van kivel , de még nincs hol - búvóhely pár órára kiadó a Corvin sétányon. MEGNYÍLT ÚJ BÚVÓHELYÜNK! KERÜLET) Megnyitottuk V. Deák Ferenc Tér közelében (perc a metróból), hangulatos, igazi kis randikuckó sarok káddal fűszerezve.


Van kivel de nincs hol győr

Diszkrét búvóhely pároknak. Székesfehérváron kiadó kettő lakás pároknak,átutazóknak. Masszázs szolgáltatás is! Kiadó búvóhelyeinket lefoglalhatja néhány órára vagy napra.


Ez azt jelenti hogy este 20óra után már csak egész éjszakára bérelhettek. Erre van egy kedvező csomagunk, ami este 20órától, reggel 8-ig tart. Ennek díjáról az ÁRAINK menüpontban olvashatsz.


Van kivel de nincs hol győr

Persze ha előbb szeretnétek távozni a lakásól, akkor előbb is mehettek. De a fent említett díjat akkor is ki kell fizetni. Győri lakás igény szerint pár órára bérelhető nemi hovatartozás nélkül :) Ásványvíz-igény szerint pezsgő ,nedves törlőkendő, lepedő, ágynemű, törölköző, papír kéztörlő bekészítve a szobába. Randikuckót, búvóhelyet keresel a belvárosban? Szükséged van egy helyre, ahol együtt lehetsz a kedveseddel, de nincs hova mennetek?


Kimozdulnátok a szürke hétköznapokból és kipróbálnátok valami újat? Lakás pár órára, csak nektek Budapest belvárosában – az Astoriánál, könnyen megközelíthető helyen. Győr közelében, igény szerint pár órára – napra bérelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések